Eşimin babaannesi geliyormuş ..

Bende inat edip gitmemiştim kaynanamın kendi babası geldiğinde. Zaten hergün ordaydık. Bi de yemekleri yap getir diyodu. 1 hafta sonrası bana gelenler geldi. Tabi noldu şirret kaynanam kocamı aradı bi dünya fırça attı :) mikrop işte..

Yazık kocam üzülüyo diye takıldım peşine gittim ama yemek yapıp götürmedim..

Babaanne geliyo eee sen neyapıcaksın sen olmasan gelmiycek mi ?

2 ay kalıcaksa 2 ay taşınıcak haliniz yok 1 kere git biara müsait olursanda çağır evine tamamdır.

Babaanne geliyo eee sen neyapıcaksın sen olmasan gelmiycek mi ?

2 ay kalıcaksa 2 ay taşınıcak haliniz yok 1 kere git biara müsait olursanda çağır evine tamamdır.
Bugün gitmedim ya
Benim kp hasta oluvermiş ...
Eşim yanına gidecekmiş hastaneye götürmek için evlerinin 2 sokak arkasında hastane var bak bak bak yalana bak

Öyle öyle makinayı dolap olarak kullanıyor benimkilerde ben gittim mi bide bi zahmet elinde yıkayıver makina çiziyo diyo

Şöyle diyim annemin evine gittiğimde tabak kaldırmam

Bu erkek taraflarının yedi ceddine kadar kıymetli de kadının tarafına gelince dış kapının mandali muamelesi.

En nefret ettiğim erkek tipi,gerçi bizimkilerin hepsi böyle.
Ya bırak içinden geliyorsa yapayım,gelmiyorsa yapmayım.
Sanki evlenmiyorsun askere gidiyorsun,içtima gibi sürekli direktif.
Kaynanayada öyle 7. Gün oldu ordayız diyenler var,niye mecbur olayım buna.
Canım ister üç gün arka arkaya giderim(kesinlikle istemez),istemez üç hafta gitmem.
Hayatımda neyi zorla yapmak zorunda kalırsam ondan nefret ederim.
En güzeli bekarlık.

Şansım olsaydı bekar kalırdım diyorum hep

Bugün gitmedim ya
Benim kp hasta oluvermiş ...
Eşim yanına gidecekmiş hastaneye götürmek için evlerinin 2 sokak arkasında hastane var bak bak bak yalana bak
Hahahhahha hiç şaşırmadım nedense.. bizde de hep aynı şeyler oluyo çünkü :)

Öyle öyle makinayı dolap olarak kullanıyor benimkilerde ben gittim mi bide bi zahmet elinde yıkayıver makina çiziyo diyo
Eşlerin tutumu çok önemli ışte, benim eşim o konuda biraz fazla açık sözlü.. pat pat yapıstırır herkesin yüzüne cevapları. Ben kendime eş aldım kimseye hizmetçi almadım der. Bende aynı şekilde kimsenin lafının altında kalmam. Eşim baştan o tepkiyi koymasaydı, eminim benden de beklentiler cok olacaktı. Ama şimdi o cesaret yok kimsede

Helal olsun valla abla eşine
Yapmak istemedigin seyleri yapma.
Gideceğim varsa da yok artık

+1

eeeee sen m
Şöyle diyim annemin evine gittiğimde tabak kaldırmam
gercekten sen manyak falan mısın yada kocan bred pit mi yada sana ne vaad ediyoda onu üzmemeye calısıyosun

allah askına ben asla yapmam ilk zamanlar yaptım aptallık ama nasıl anladım ne mal olduklarıı elimi bile sürmem misafir gibi gider gelirim ki biz yatılı gidiyoruz 2 3 gunlugune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…