- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Ay abla çok sinir oldum sigara üstüne sigara yaktım yaeşin ana kuzusu çıkmış. sen de henüz kocana yıllarını vermemişken boşan derim ama tabi bu baya bi cesaret ister
Bende inat edip gitmemiştim kaynanamın kendi babası geldiğinde. Zaten hergün ordaydık. Bi de yemekleri yap getir diyodu. 1 hafta sonrası bana gelenler geldi. Tabi noldu şirret kaynanam kocamı aradı bi dünya fırça attı :) mikrop işte..
Yazık kocam üzülüyo diye takıldım peşine gittim ama yemek yapıp götürmedim..
Bugün gitmedim yaBabaanne geliyo eee sen neyapıcaksın sen olmasan gelmiycek mi ?
2 ay kalıcaksa 2 ay taşınıcak haliniz yok 1 kere git biara müsait olursanda çağır evine tamamdır.
Öyle öyle makinayı dolap olarak kullanıyor benimkilerde ben gittim mi bide bi zahmet elinde yıkayıver makina çiziyo diyoŞu Gelin=Hizmetçi olayını nasıl su insanların beyninden silip atarız. Arkadaş kendi kızları el evine gitsin, el üstünde tutulsun isterler. Elin kızı gelince ne yaptırsak da daha çok ezdirsek die düşünürler.
Şöyle diyim annemin evine gittiğimde tabak kaldırmamKayınvalideyle iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama ben bu "gelinlik yapayım" lafından hoşlanmıyorum. Baba evinde işlere yardım ediliyo normal ama eşlerin annesine gelince neden böyle düşünülüyo anlamıyorum. İyilik tek taraflı değildir. Neden benimsenilmiyo acaba. Neyse..
Eşinize karşı sert bi dille konuşmuşsunuz. Daha güzel bi dille yoğunum, sınavım var aşkım biliyosun, yorgun olmazsak tabi gideriz falan deyip bildiğinizi yapın tartışmadan atlatırsınız belki.
Bıktım bıktım çok sinirlendimBu erkek taraflarının yedi ceddine kadar kıymetli de kadının tarafına gelince dış kapının mandali muamelesi.
Şansım olsaydı bekar kalırdım diyorum hepEn nefret ettiğim erkek tipi,gerçi bizimkilerin hepsi böyle.
Ya bırak içinden geliyorsa yapayım,gelmiyorsa yapmayım.
Sanki evlenmiyorsun askere gidiyorsun,içtima gibi sürekli direktif.
Kaynanayada öyle 7. Gün oldu ordayız diyenler var,niye mecbur olayım buna.
Canım ister üç gün arka arkaya giderim(kesinlikle istemez),istemez üç hafta gitmem.
Hayatımda neyi zorla yapmak zorunda kalırsam ondan nefret ederim.
En güzeli bekarlık.
Şöyle diyim annemin evine gittiğimde tabak kaldırmam
Annem yaptırmaz ..E müstehak sana
Annene gelince prenses kvye gidince külkedisi oluyosun
Makina çiziyomuş ah canım manikürümü yeni yaptırdım de geç
Hahahhahha hiç şaşırmadım nedense.. bizde de hep aynı şeyler oluyo çünkü :)Bugün gitmedim ya
Benim kp hasta oluvermiş ...
Eşim yanına gidecekmiş hastaneye götürmek için evlerinin 2 sokak arkasında hastane var bak bak bak yalana bak
Külliyen strateji bunlar şimdi ben de beyin kanaması geçirdim dicemHahahhahha hiç şaşırmadım nedense.. bizde de hep aynı şeyler oluyo çünkü :)
Eşlerin tutumu çok önemli ışte, benim eşim o konuda biraz fazla açık sözlü.. pat pat yapıstırır herkesin yüzüne cevapları. Ben kendime eş aldım kimseye hizmetçi almadım der. Bende aynı şekilde kimsenin lafının altında kalmam. Eşim baştan o tepkiyi koymasaydı, eminim benden de beklentiler cok olacaktı. Ama şimdi o cesaret yok kimsedeÖyle öyle makinayı dolap olarak kullanıyor benimkilerde ben gittim mi bide bi zahmet elinde yıkayıver makina çiziyo diyo
Helal olsun valla abla eşineEşlerin tutumu çok önemli ışte, benim eşim o konuda biraz fazla açık sözlü.. pat pat yapıstırır herkesin yüzüne cevapları. Ben kendime eş aldım kimseye hizmetçi almadım der. Bende aynı şekilde kimsenin lafının altında kalmam. Eşim baştan o tepkiyi koymasaydı, eminim benden de beklentiler cok olacaktı. Ama şimdi o cesaret yok kimsede
Gideceğim varsa da yok artıkYapmak istemedigin seyleri yapma.
+1Şöyle ki esinin sana emrivaki yapmasi hos degil rica ederek konussa belki isteyecek gideceksin haftada bir kv gitmek iyi hos ama kendi planini bozmayacak sekilde orta yol bulabilirsin 2 ya da 3 kere gidilir sonra babaanne donunce eski duzen devam eder sonucta bi büyük gelmis gelen giden beklenir sen dik konuşunca esin dik konusunca orta yol bulamazsiniz ikiniz icin de biraz hoşgörü...
gercekten sen manyak falan mısın yada kocan bred pit mi yada sana ne vaad ediyoda onu üzmemeye calısıyosunŞöyle diyim annemin evine gittiğimde tabak kaldırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?