Eşimin babaannesi geliyormuş ..

Bu günden sonra bende bişey yapmayacağım YÖK artık

adam niye israr ediyor diyorsunuz hizmeti kendi yapmiyor ki... o oturuyor gulup egleniyor karisi yemegi getiriyor cayi ...o sohbete devam ediyor...bu arada karısı davam bulaşıga

iyi de o ne demek ki :) sormadiniz mi hic ?

Şey gibi hizmetçilik gibi canım onun kibarcası

baska ne olabilirki. Yemegimizi yap, cay servisi, bulasikti... Gelin degilmisin isin ne!!

Ben tavrinizi cok begendim böyle devam :)
dogru tanimlamissiniz kizlarrr :) hizmetcilik olmus gelinlik
olduuuuu canimm baskaaa :)
Annem beklemiyor benden boyle seyler herkesin eli ayagi tutuyo :) hicccc isim olmazzz!
Konu sahibi tavrini cok begendim basima gelse ayni sekilde davranirdim. Esinin tavrini hic begenmedim hic hos degil.
2 ay orda diye hergun oraya niye gidiliyor ki?
Ne sacma seyler bunlar ya

Haftada bir iki kez gidersiniz olur biter. Esinizde ustlelerse kendi gitsin babannesiyle sarilsin uyusun iyice bir hasret gidersinler

Aile büyüğü, şahsi bir probleminiz yoksa gönül almak daha güzel olur bence. Hergün gitmezsin de bazen haftada 2 bazen 3 kısa kisa görmeye gidersin canim. Bunda ne var? Senin babaannem yarim saat uzakta oturuyor ve gitmiyorsanız o da ayıp. Yaşlı insanlar çocuk gibidir, ziyaret edilmek çok sevindirir. Karar sizin tabi yine de. Böyle durumlar icin arayi açmamak lazım.

Vallahi canın nasıl istiyorsa öyle yap dünyanın en iyi gelini olsanda madalya takmiyorlar,tam aksine hirlayan gurleyen çiplemeyen el open diil el optüren kıymetli oluyor canım
Mesafeni bozma candır mesafe can

sakın kararından dönme giderim falan deme akıllı davranmışsın bunlara elini versen kolunu omzundan koparıyorlar sanki insan yok babannenin başında

Yıl olmuş 2018. Gidip “gelinlik yapmak” nedir yaa?
Gerçekten dehşete düşüyorum şurada yazan zihniyetleri gördükçe.
Babaannenin gelini kvniz, bir zahmet o yapıversin gelinliğini.

bence senin kaynana kendi kaynanasından kaçmak için oğlunu sıkıştırıyor haberin olsun
2 ay kalmak ne demek inşallah size göndermezler
bir bahane bul kursunun günlerini falan arttır ek ders falan çıkar, hasta ol grip ol bulaşmasın gelmeyelim falan de :)

eski kafalar ben kaynanadan çektim o da çeksinciler ıyyy nefret ediyorum böyle insanlardan

Yatacak yerleri yok mikropların

Sürekli gitmektense çağırın bir gün gelip sizinle kalsın. Ufak Bi hediye de alın. Gönlünü hoş tutup gönderin. Hem eşinizin de hoşuna gider. Hem sürekli gitmek zorunda kalmazsınız.

Boşver kız kayinvalidenin kayinvalidesi geliyormuş hem de 2 ay.birak da o üzülsün

Sen kararlı ol haftada bir git.

Sürekli gitmektense çağırın bir gün gelip sizinle kalsın. Ufak Bi hediye de alın. Gönlünü hoş tutup gönderin. Hem eşinizin de hoşuna gider. Hem sürekli gitmek zorunda kalmazsınız.
Abla benim evim buna uygun değil 1+1 bir tane L koltuk takımım var yatak odasında mı yatırayım

Biraz gereksiz buyuttugunuzu dusunuyorum . Ne var bunda esiniz de emri vaki filan yapmamis. Adam babanesi geldigi icin sevinirken siz sevincini kursaginda birakmissiniz. Yasli insan sonucta duasini almak sohbet etmek iyidir. Yorgun olursunuz orasina bisey diyemem . Ama simdiden perde ormeyin araniza. Gonulleri olsun bir iki kere ust uste gidin daha sonra kursu sinavi bahane edersiniz. Bu benim sahsi fikrim. Uymak zorunda degilsin kesinlikle. Hoscakal canim

Gitme.rutin neyse o şekilde devam et alısmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…