- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Bu günden sonra bende bişey yapmayacağım YÖK artıkeeeee sen m
gercekten sen manyak falan mısın yada kocan bred pit mi yada sana ne vaad ediyoda onu üzmemeye calısıyosun
allah askına ben asla yapmam ilk zamanlar yaptım aptallık ama nasıl anladım ne mal olduklarıı elimi bile sürmem misafir gibi gider gelirim ki biz yatılı gidiyoruz 2 3 gunlugune
Aynen öyleadam niye israr ediyor diyorsunuz hizmeti kendi yapmiyor ki... o oturuyor gulup egleniyor karisi yemegi getiriyor cayi ...o sohbete devam ediyor...bu arada karısı davam bulaşıga
iyi de o ne demek ki :) sormadiniz mi hic ?
Şey gibi hizmetçilik gibi canım onun kibarcası
dogru tanimlamissiniz kizlarrr :) hizmetcilik olmus gelinlikbaska ne olabilirki. Yemegimizi yap, cay servisi, bulasikti... Gelin degilmisin isin ne!!
Ben tavrinizi cok begendim böyle devam :)
Aynen öyle
Ben anlamadım ?
sakın kararından dönme giderim falan deme akıllı davranmışsın bunlara elini versen kolunu omzundan koparıyorlar sanki insan yok babannenin başındaSelam güzel kk nın güzel hanımları
Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi
Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..
Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.
Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya
Yatacak yerleri yok mikroplarınbence senin kaynana kendi kaynanasından kaçmak için oğlunu sıkıştırıyor haberin olsun
2 ay kalmak ne demek inşallah size göndermezler
bir bahane bul kursunun günlerini falan arttır ek ders falan çıkar, hasta ol grip ol bulaşmasın gelmeyelim falan de :)
eski kafalar ben kaynanadan çektim o da çeksinciler ıyyy nefret ediyorum böyle insanlardan
Abla benim evim buna uygun değil 1+1 bir tane L koltuk takımım var yatak odasında mı yatırayımSürekli gitmektense çağırın bir gün gelip sizinle kalsın. Ufak Bi hediye de alın. Gönlünü hoş tutup gönderin. Hem eşinizin de hoşuna gider. Hem sürekli gitmek zorunda kalmazsınız.
Arkadaş güzel düşünmüş bence.Abla benim evim buna uygun değil 1+1 bir tane L koltuk takımım var yatak odasında mı yatırayım
Gitme.rutin neyse o şekilde devam et alısmasinlar.Selam güzel kk nın güzel hanımları
Bugün çok dertliyim taze taze kavga ettik evin içinde sinir krizleri geçireceğim şimdi
Eşimin babaannesi kvgile geliyormuş 2 ay kalacakmış burda bizim şehirde ..
Haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorduk kvgile sorun olmuyordu. Şimdi babaannesi gelince her gün çağıracaklar. İş görüşmesinden geldim bugün zaten eşim aradı hiç görüşme nasıl geçti demeden babaannem yola çıkmış hazırlan annemgile git hadi dedi ben de ne münasebet 6 saatlik yol gece gelecek zaten arabımız da yok o saatten sonra annengilden dönemeyiz yarın gidelim dedim olmaz sen bugünden git dedi ben de hayır sınavım var zaten yarın dedim ..
Tamam dedi kapadı sınavım olmasa daha da baskı yapacak adım gibi eminim .. Çok sinir oldum. Dün diyor babaannem gelince sürekli çağıracaklar ben de dedim çağırsınlar benim kursum var bi yandan açıktan okuyorum bi yandan sürekli iş başvurusu yapıyorum bi çalışan kadar yoğunum gidemem dedim. Normal haftada 1 gittiğimiz gibi gideriz dedim. Bana diyor iyi senin babaannenler gelsin bizde öyle yaparız ya zaten benim babaannemler yarım saatlik ilçede oturuyor kaç kere gittik dedim ben de hiç dedi o zaman sus istersen dedim.
Şimdi ben bu 2 ay ne yapayım gideyim “gelinlik” yapayım istiyorlar. Ne gitmeye niyetim var ne gelinlik yapmaya dış şehirden gelse bile haftada 1 iyi değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?