Esimin babasi

Ben olsam bakmazdım net
 
Sapik olduğunu düşünmek zor bir karar elbette her yaşlı insan edepli olacak diye birşey yok eğer en ufak bu duruma şüpheniz varsa ben kabul etmezdim
Bu konu haricinde ne kadar kötü olursa olsun o eşinizin babası üzerinde hakkı var sonuçta ben bakardım
 
Yok benim için en önemli konu sapıklığı. Güvenmiyorum. Yani o parayı verse de fikrim degismezdi.
Hah istediğine parayı verir istediğinden alır dediniz ya ben de istediğime bakarım istediğime bakmam
Sapık olarak gördüğünüz birinden para almak tamam ama sizinle yaşaması anormal.

Sapık diyorsanız zaten evinize almayın ne kendinize ne çocuğunuza yaklaştırmayın burada hemfikirim ama sapık dediğim bir insandan da para istemem şahsen
 
Kızınız var bende sapık bir kayınbabayı evimde istemem ,cehennemin dibine gitsin
 
Banada maddi ne de manevi bir hayirlari olmadı ama söz konusu olay mağduriyet bambaşka bir konu. Kırk kat yabancıya bile el açtık depremde. Ne yapmış olurlarsa olsunlar kp kv bakardim.


Niye almadılar vermediler mevzusunu kalbimde beynimdr bitirmem lazimki o yükü onur boyu sırtımda tasimayim. Evet yapmak zorunda değiller ama o günlerde bazı şeyler batıyor birde çevrenin etkisi çok ki önce bu konuyu kapatalım icsellestirmeyelim.

Çevre akrabalar çok kotu insanlar gerçekten birşey olsa bile düzeltme yoluna gireceğine bire bin katıp gazliyorlar. Evet normal olmayabilir her yaşlı her mağdur masum olmayabilir ama çevrenin gazlamaei da hoş değil onları sustururdum.

Kısa bir süre ilabilir evime alabilirim. Olurda kızı rahatsız olur bir şey olur tabiki bir kaç gün idare ederdim. Ama sonuçta bir erkek ben bir bayan aynı evin içinde konfor alanından sürekli feragat etmek bana ağır gelirdi. Onun yerine yakın bir ev tutup yemeğini götürmeyi çamaşırlarını yıkamayı arada temizliğe gitmeyi yapardim. Ne olursa ne yapmış olursa olsun eşimin babası ise yaoardim gocunmazdim. Ama aynı evde uzun süre zorlar beni onu yaoamazdim .

Eşime bakma para verme onbize vermedi demem aksine ben bile veririm ihtiyaçları için. Bugün böyle yarının ne getirecegi belli değil. Zaten teknevkat eşiniz değil sırayla bakılır ilgilenilit kimseyi yormaz. Eşinizin görevi bakmak sorumluluğu sizin değil

Affetmek hafifletir.
 
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .

Bakmak istememekte haklısınız. Bu konuda kimse sizi suçlayamaz ama öne sürdüğünüz sebepler ve ithamlarınız çok çirkin.

Kocanız da sizinle beraber mi öğrendi düğünün olmayacağını? Sizi rezil eden eşinizin ailesi mi eş mi? Düğün dernek yapabilmek için babasından haber bekleyen ve 2 hafta kala yapılmayacağını öğrenen adamla evlenmeye iyi cesaret etmişsiniz. Kayınpeder dükkanı satmamış, kızına cam eşya almamış veya emekliliğini yatırmış olsaydı yine sapık der miydiniz? Gözümle görmediysem veya kanıt yoksa birine asla sapık diyemem. Sapık olduğu tescillenen adamın da çöpüne tenezzül etmem. Adamın emeklisi sigortası malı mülkü parası olsa sanki pek de sapık sayılmayacak gibi duruyor.

Kocanız olacak ezik toplasın o herkesi de babasının sapıklığını kanıtlamalarını istesin. Kime nerede ne zaman ne yapmış sorup öğrensin. Yok kimse çıkıp ben gözümle gördüm şunu yaptı bunu söyledi diyemiyorsa da en başta siz olmak üzere milletin o pis ağzını kapatsın. Evlat olarak babasına sahip çıksın. Birisi sizin babanıza bu iftirayı atsa, eşiniz de baban gelip bu çocukla asla yalnız kalmayacak dese hoşunuza gider mi? Ayrıca büyük konuşmayın bir yerden parası çıkar veya sigorta şirketi ödeme yapar, lafınızı yutmak zorunda kalmayın.
 
Bakarsanız sevap izlersiniz.Sizde yaslanacaksiniz.
 
Adam çıkarıp para verse sapık olmayacaktı değil mi? Hey gidi para hey,nelere kadirsin. Eşi ölmüş ya şimdi herkese yük olur böyledir bu işler. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…