- 3 Şubat 2018
- 25.890
- 111.411
- 598
Kendi ailesi vermiş. Zaten kayınaileye saydırıpta kendi ailesi melek olmayan gelin gördük mü bu kk da
30 bin açığın bir kısmını tamamlamışlar ama hepsini değil. Annem babam verdi diyor. E tamam işte demek ki yetmiş. Sadece bu kısma takıldım, diğer kısımlar zaten kendi uydurması muhtemelen ashjsjsYetmemiş
Bakmaya gelince ne yapmış ki oğluna? Ama düğüne gelince yapmak zorunda. Ben anlamıyorum bu kafaları. Düğün yap aileler ödesin, çocuk yap aileler baksın. Yazık ya insanlar anne/baba oldular diye ömrü billah kullanılmak zorundalar mı? Böyle gelin istemem, paramın hesabına karışacak, oğlumu doldurucak ay yok.Hem dügün icin hem ev alirken baskalardan para beklemek sanki cok normalmis gibi bunun kinini tutuyorlar. Durumun yoksa yapmayacaksin/almayacaksin. Kaldi ki dügün icin kayinpederime degil es diye yanima sectigim sözde adami sorumlu tutarim annesini babasini degil.
Toplam 30 binmiş açık. Sonra bulup buluşturmuşlar 10 bin kalmış geriye. Onuda kp den almayı düşünmüşler ama kp kızına hediye almış 9 bine.30 bin açığın bir kısmını tamamlamışlar ama hepsini değil. Annem babam verdi diyor. E tamam işte demek ki yetmiş. Sadece bu kısma takıldım, diğer kısımlar zaten kendi uydurması muhtemelen ashjsjs
Ben anlamadım valla malum okumadım çünkü30 bin açığın bir kısmını tamamlamışlar ama hepsini değil. Annem babam verdi diyor. E tamam işte demek ki yetmiş. Sadece bu kısma takıldım, diğer kısımlar zaten kendi uydurması muhtemelen ashjsjs
10 bin kredi çekemiyor mu?30 bin açığın bir kısmını tamamlamışlar ama hepsini değil. Annem babam verdi diyor. E tamam işte demek ki yetmiş. Sadece bu kısma takıldım, diğer kısımlar zaten kendi uydurması muhtemelen ashjsjs
Okyanusu geçip derede boğulmak bu10 bin kredi çekemiyor mu?
Bakmaya gelince ne yapmış ki oğluna? Ama düğüne gelince yapmak zorunda. Ben anlamıyorum bu kafaları. Düğün yap aileler ödesin, çocuk yap aileler baksın. Yazık ya insanlar anne/baba oldular diye ömrü billah kullanılmak zorundalar mı? Böyle gelin istemem, paramın hesabına karışacak, oğlumu doldurucak ay yok.
Iste sorun bea kuruş parasının olmaması. Yarın bir gün hastalansa ne para var ne birikim
Sizi ilgilendirmez kizina ne aldığı, evlendiğimde kimseden beklentim olmadı. Kp. kel alaka, kendi babanızdan beklentiye girin illa birinden beklentiye girecekseniz. Emekli olup, olmamasi da onu ilgilendirir. Kizinda kalıyormuş zaten görüşmek zorunda değilsiniz. Somut olarak bir şeyler mi yaşandı da sapık diyorsunuz. Bu ciddi bir söylem, gozu goz değil diyip farazi yere yaftaliyorsaniz bu cok yanlis. Unutmayın o eşinizin babasi. O sapiksa esiniz de sapığın oğlu oluyor.Parafililer biraz da genetik bilim boyle açıklıyor. Esiniz için de tetikte olun öyleyseTam okumamissiniz ihtiyacımız olan 30 bin değildi 10 bin liraydı. Kızına yardım yapmadı her türlü eşyasını aldı artı bir de saçma sapan şeyler aldı.
Biz düğünü yapardık onda sıkıntı yok ki bizi muhatap alıp hiçbir şey söylemediler. Deselerdi ki siz kendiniz yapın yapardık ama tek laf etmediler yani paramız yok diyemediler .
Adamın sapikligina dair örneğin yok ???öyle mi .bazı şeyler için görmek gerekmez yaşamak gerekmez bilirsin .
Şimdi ben şunu anlayamadım kayınpederiniz ev almanıza yardım etmedi kızına para verdi diye kızgınsınız ya sizin babanız neden vermedi peki o parayı?
Yok meğersem ailesi parayı vermiş yauuvaynen de boyleee.
Kızında duruyormuş zaten ne bu şiddet bu celal. Adam para vermedi diye demediginiz kalmamış.Kızlar eşimle fikir ayrılığına düştüğümüz bir konu var .
not not :Sen sunu yap diye sormuyorum okumuyorsunuz yazayim
Siz ne yaparsiniz diye soruyorum
BEN SIZIN FIKRINIZI SORUYORUM. Siz olsanız ne yaparsınız
Mesela umursamam bakarım gibi
Ya da evimi bile acmam gibi
Sizler ne yapardınız veya ne yaptınız merak ediyorum. Eşimin babası 65 yaşında depremde kayinvalideyi kaybettik evleri de yıkıldı.Su an maddi durumu çok iyi olan kızında kalıyor.bir dükkanı vardı. Emeklisi yok .Yıllarca aldığı parayı yemiş içmiş günahı boynuna...Ne 30 ne 40 yaşında emekli olmayı düşünmemiş 50 yaşına gelince biraz para yatırmış. Dükkan da yıkılınca şu an parası kalmadı. Eşi de biz de hep bak o dükkanı sat ,hasta olursun sigortan yok hiçbir hastaneye para yetmez dedik .Ayrıca dükkanın geliri yok elini kolunu sallamaya gidiyor .Cok da ihtiyaclari vardi paraya oyle boyle degil ama satmadı .Ben sahit oldum kadınların gözlerinin içine bakıyor. Onun için mi satmadı bilmiyoruz cevremdeki kişiler de onun için gözü göz değil ifadesini kullandı.
Neyse Ben ölünce satarsınız dükkanı dedi ama dükkan da gitti şimdi.
Ayrıca benim düğünüme 2 hafta kaldığı halde düğünü yapamadilar ve bana bir açıklamada bulunmadilar .Bir yerden para bekliyorlarmis da gelmemis ...Ben de açıklama yapmayip beni aileden saymadiklarindan nişanı bozmustum. Bana eşya için beni kıran gelini istemem demişti. Neyse sonra aramız düzeldi esimle.
Ayrıca bir eve baktık 30 bin açığımız vardi o dönemde .Bir kısmını tamamladık.Yine açığımız kaldı. Ama o evlenen kızına 9 bine saçma sapan ev eşyası almayı tercih etti ve biz o evi alamadık. Şu an kiradayiz .Ev 3 milyon lira oldu biz 450 bine alıyorduk. Bir kuruş verelim demediler .
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Ben bu adama evimi bile acmak istemiyorum. Sapik oldugunu düşünüyorum. Hakkında ne düşünürsünüz. Şu an 10 aylık bir kızım var zaten kimseye bakamam ama yine de bu adama ne halde olursa olsun bakmak içimden gelmiyor .daha yaptığı bir ton rezillik var onları yazıp uzatmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?