Esimin babasi

Kendi ailesi vermiş. Zaten kayınaileye saydırıpta kendi ailesi melek olmayan gelin gördük mü bu kk da

Hem dügün icin hem ev alirken baskalardan para beklemek sanki cok normalmis gibi bunun kinini tutuyorlar. Durumun yoksa yapmayacaksin/almayacaksin. Kaldi ki dügün icin kayinpederime degil es diye yanima sectigim sözde adami sorumlu tutarim annesini babasini degil.

30 bin açığın bir kısmını tamamlamışlar ama hepsini değil. Annem babam verdi diyor. E tamam işte demek ki yetmiş. Sadece bu kısma takıldım, diğer kısımlar zaten kendi uydurması muhtemelen ashjsjs

Bakmaya gelince ne yapmış ki oğluna? Ama düğüne gelince yapmak zorunda. Ben anlamıyorum bu kafaları. Düğün yap aileler ödesin, çocuk yap aileler baksın. Yazık ya insanlar anne/baba oldular diye ömrü billah kullanılmak zorundalar mı? Böyle gelin istemem, paramın hesabına karışacak, oğlumu doldurucak ay yok.

Toplam 30 binmiş açık. Sonra bulup buluşturmuşlar 10 bin kalmış geriye. Onuda kp den almayı düşünmüşler ama kp kızına hediye almış 9 bine.

Eşiniz kayın babaniza sapık dediğinizi biliyormu.cok kötü ve çok iğrenç bir itham ve zan.Gozunuzle görmediğiniz kulaktan duyma laflarla kimseyi suclayamassiniz.ayiptir günahtır.
Zaten siz adama bakmayin Allah korusun neler duyar neler yasar.umarim kızı babsina sahip çıkar yada bir ev açarlar. ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
Ama bakışları bakış diye kimsenin vebaline girmeyin.Ha adam sapıkti bunu ta nişanlıyken tüm sulale biliyordu sen nasıl evlenebil din de kabul ettin..Sonucta senin evine her daim girip çıkması mümkün olan bir kişi zat.yaziktir yapmayın bakmak istemiyorsanız sebebe ve nedene gerek yok ben bakamam deyin kenara çekilin.iftira etmeyin

deprem zedeyse ilk etap valilik sosyal yardım kızılaya bir götürürdük oraya başvurular erzak yardımı para yardımı kira yardımı hepsine yazdırırdık daha sonra bu paralar erzak yardımı falan gelmeye başlayınca kiralık ev tutardık orda yaşardı. adamın sigortası varsa emekli ettirin elden ayaktan düşersede bakardım yani mecbur eşin babası :) ben bu şekil yapardım

Iki yetiskin insan evlenirken aileler hediyelerini verip kenara cekilseler yeter. Birde bana aciklama yapmadilar diyor. Yanindaki adam ne güne duruyor? Herkes ayagini yorganina göre uzatmak zorunda.

Iste sorun bea kuruş parasının olmaması. Yarın bir gün hastalansa ne para var ne birikim

Siz değil ama eşiniz babasına karşı sorumlu, kendi babasına sahip çıkmamayı kabul eden adamla evli kalmayın zaten sizinde arkanızda durmaz. Yaşlıysa, hastaysa, düşkünse bakılır geliri var yok hesap edilmez. Kime ne aldığı, verdiği vermediği de sizi bağlamaz çocuklarıyla arasında olan iş. Birlikte yaşamak istememenizi, sorumluluk istememenizi anlarım ama eşiniz maddi ve manevi yanında olmak zorundadır. Deprem korkunç bir felalet adamın evi ocağı dağılmış, eşi ölmüş yok sapıkta bilmem ne de bırakın allah aşkına, ne biçim insanlar ki o felaketin içinde bunun gözü göz değil muhabbeti yapıyorlar, bir şeyi olsa oğlu bilir herhalde. İnsanların dünyası yıkılmış, nevri dönmüş ne ayıp şeyler

Son düzenleme:
Sizi ilgilendirmez kizina ne aldığı, evlendiğimde kimseden beklentim olmadı. Kp. kel alaka, kendi babanızdan beklentiye girin illa birinden beklentiye girecekseniz. Emekli olup, olmamasi da onu ilgilendirir. Kizinda kalıyormuş zaten görüşmek zorunda değilsiniz. Somut olarak bir şeyler mi yaşandı da sapık diyorsunuz. Bu ciddi bir söylem, gozu goz değil diyip farazi yere yaftaliyorsaniz bu cok yanlis. Unutmayın o eşinizin babasi. O sapiksa esiniz de sapığın oğlu oluyor.Parafililer biraz da genetik bilim boyle açıklıyor. Esiniz için de tetikte olun öyleyse

Kocası için empati yaptım da deprem de anasını kaybetmiş babası yersiz ocaksız kalmış sözde yol arkadaşı eş diye seçtiği kadın bunca derdin arasında gelecekte başıma kalmasın diye önlem almak amaçlı senin baban şunu yapmadı şunu almadı bak ilerde bakmam şimdiden söyleyeyim diyor bide iftira atıyor o acının içinde kocasının hislerine yasına bile saygı duymuyor. Buz gibi soğur ilk fırsatta boşarıdım böyle bencil birini. Hiç kimseyi sevmiyosunda kocanda mı sevmiyorsun. Tabi ki sevmiyorsun soru mu bu da.

İyiki bir kuruş harcamamislar size. Sanki düğün yapıp, ev alırken yardımcı olsalar evinize alacaktiniz kayinperinizi. Hepsi laf olsun diye yazılmış bahaneler.
Eşinizin babasına sapık muamelesi yapiyorsunuz resmen, bununla ilgili de bir şey bildiğiniz yok. Akrabalar öyle diyormuş. Utanmanız lazım bu iftiranızdan ama hiç sanmıyorum. Adami ev almamak için bir yerinizden bahane uyduruyorsunuz.

Annesini depremde kaybetmiş, evsiz barksiz kalmış babasını bir gün evine alamayan kocaya da selam olsun. İyi buluyorsunuz bu sünepe adamlari. Tamamen beraber yaşamaya bende sıcak bakmam ama bu kadar evime bir gün bile almam demeleri hiç anlamayacağım. Bu adamların hiç mi evliliğinizde bir ağırlığı, hatri falan yok. Pes.

Son düzenleme:
Kızında duruyormuş zaten ne bu şiddet bu celal. Adam para vermedi diye demediginiz kalmamış.

Hiçbir şey için sizi yargılamıyorum ancak sapık diyerek çok büyük bir karma oluşturdunuz. Bu çok kötü.

Ayrıca o sapık babanın oğluyla evlisiniz. Genler DNA’lar havada uçuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…