- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
- Konu Sahibi QueenBee55
-
Yaparım zaten belirttim koltuklarım bile mutfak masamın hemen yanında salonum çok küçük dedim ki bir kere yapsam sonra evi baştan aşağıya temizlerim. Ama biliyorum ki bir kere yapsam her salı şu an bile gelin balık yapsın diyorsa baba her hafta bunu yine söyleyecek huylarını biliyorum çünkü. Aslında balık mevzu eşimin inadı haline geldi. Yoksa ben onları sürekli evime yemeğe çağırıyorum.Bu kadar basit mevzu icin huzursuzluk yasamaya deger mi ?
Yapin gitsin , evi bir güzel havalandirirsiniz , lavanta kaynatirsiniz, geçer gider..
Bugün balık lokantasından pişmiş balık sipariş verin. Adres olarak kayınpederinizin ev adresini verin.Kızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
Bu karantinada eşim et istedi tavada kızartmalık genelde böyle yemekleri hep fırına vermek zorundayım he hem daha sağlıklı hem koku yapmıyo. Eşimi kırmadım yaptı kendisi ben yapmak istiyorum diye.. O kızgın tava da evim bir duman oldu duvarlarımı görmeniz lazım 1 hafta perde yıka duvar sil böyle geçti günüm. Ona çaktırmadım tabi ama açık mutfak böyle bir lanetBen balik pisen yerde duramam yani oyle bir halki basima yemek zorunda olacagim bir durum gelecek diye korkuyorum sadece buyuk kilcikli buyuk baligi disarida yerim
Esimin ailesine 3 yil gidip geldim esim orada calisiyordu cuma aksamlari balik gunuydu asla pisirmediler. Biraz aileye is dusuyor
Siz tek bu konuda sorun yasiyorsaniz bir yol onerebilirim elektrikli izgaralar var benimlo taner marka cok pahali birsey degil
Gercekten neredeyse hic koku olmadan pisiyor
Mutfak balkonunda pisiriyoruz
Et sucuk kofte yaptik bu hafta somon denedik gayet iyiydi.
Tercih sizin ya cozum arayin esinize once biz deneyelim diyin yada sizi bastirmalarina izin vermeyin
Kızlar merhaba buraya bdv den konu açmakta varmış
Şimdi benim derdim şu..
Eşimle beraber Oturduğumuz ev açık mutfak bu tarz bir evde yaşayan bilir hafif bir yemek yapsanız bile o koltuklara halılara hemen yemek kokusu siner.. Birde davlumbazım çekmez bacasız yani göstermelik yapmışlar sadece.. Eşimin babası balığı çok seviyormuş. Kayınvalidem biz evlendikten sonra şahit oldum evleri müsait ama balık yapmak istemiyor. Biz evlendikten sonra eşim birkaç kere balık yapalım babamı da çağıralım dedi. Yaparım onda sorun yok ama evim müsait değil. Bende ona bunu söyledim hatta dışarıda güzel bir balıkçıya götürelim babanı dedim canı istiyorsa mis gibi..
Neyse aradan biraz zaman geçiyor eşim ben bunu hiç dememişim gibi yine diyor ki balık alalım babamları çağıralım.2 gün önce yine aynısını dedi hatta balık almaya gitmiş bende dedimki alma hem hava sıcak hemde yapamam biliyorsun. Neyse iyi balık bulamamış almamış emrivaki yapıyor resmen. Kızlar Allah aşkına bana birdaha söyleyecek bunu.. Siz olsanız birdahaki söylemeye nasıl tepki verirdiniz?
Dipnot: annemin evi bana yakın ben evde yapamıyorum diye birkaç kere balık yapıp eşimle beni çağırdı. Ben eşime evde yapamam biliyosun deyince annende yaparız olmaz mı dedi. Ben tam ayıp olur mu öyle şey dicektim o ara telefonu kapatmak zorunda kaldı arada kaynadı.. Kayınvalidemi kayınpederimi annemi benim kendi evimde ağırlamam lazım ki en iyi şekilde geldiklerinde ağırlıyorum onda hiç sıkıntım yok ama anneme ben sende balık yapalım onları çağıralım neden diyeyim? Bu balık mevzu eşimde inat oldu. Kayınvalidem yapmak istemediği için baba da her salı pazarında balık alayım gelin yapsın diyormuş biliyor ki yapamam.. Birde eğer desem ki tamam birkerelik çağırayım yapayım sonra halıları koltukları yıkatırım. Ama eminim ki her hafta salı günü balık alıp bende yapmak isteyecek e baba söylediği için de saygısızlık yapamam tamam dicem.. Teşekkür ederim yorumlar için.
Evet iyi fikirmişBugün balık lokantasından pişmiş balık sipariş verin. Adres olarak kayınpederinizin ev adresini verin.
Bu karantinada eşim et istedi tavada kızartmalık genelde böyle yemekleri hep fırına vermek zorundayım he hem daha sağlıklı hem koku yapmıyo. Eşimi kırmadım yaptı kendisi ben yapmak istiyorum diye.. O kızgın tava da evim bir duman oldu duvarlarımı görmeniz lazım 1 hafta perde yıka duvar sil böyle geçti günüm. Ona çaktırmadım tabi ama açık mutfak böyle bir lanet
Balkonum yok olsa küçük tüpt e balkonda yaparımAsla asla yapmam acik mutfakli evimdr balık malık...
Benim mutfagim da surgulu kapi, aralik jaliyir yani kapatsam da..
Hic balik pisirmedim 3 yillik evliligimde.
Firinda kagida sararak daha az koku veriyor
ama izgara tava gibi de lezzetli olmuyor
Bizim burada balıkcilar izgara pisirip veriyor fiyatina mukabil.
O zaman bile 2 gun ev kokuyor.
Ki balik severim
Ama disarida pismisini
Esiniz balkona ya da varsa apartman bahcesine mangal kurup yapabilecekse
Her turlu temizligi ona kalmak sartiyla yapsin bence
Ama evin icinde acik mutfakfa yaptirtmam cesedimi cignemeden
Önce annan (kv) pisirsin iyice teknigini ogrsneyim burada deEvet iyi fikirmişama diyorlarki dışarıda balığa para veremeyiz hazır evde pişicekken Zaten bu hafta onlara gidicem baba bana bu balıkla ilgili birşey derse net bir şekilde ne diyeyim diyorum
Ya apartman bile leş gibu kokuyor gercekten komşulara bile eziyet yaniBalkonum yok olsa küçük tüpt e balkonda yaparımevim birde 30. Katta rüzgar değmiyor ki eve
baba bana bu balıkla ilgili birşey derse net bir şekilde ne diyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?