Eşimin Balık pişirme ısrarı..

Birde bir gelinleri daha var 20 yıllık o diyoki ben hayatta yapmam balık tiksinirim. E haklı herkes balık ayıklayamaz zaten pişiremez de. Kv dem de bıktım balık kızartmaktan istemiyorum diyor.. Benim anlamadığım onlar söyleyince tamam diyorlar onlar yapamaz diyorlar neden benim üstüme balık diye geliyorlar bende yapamam diyorum e sebebim de belli eski evimiz kapalı mutfaktı annem her hafta yapardı beraber temizlerdik en azından salona odalara gitmezdi kokusu.

Mutfağım müstakil olmadığından, eşyalara kokusu siner ve temizlemesi çok zor olur, sizin mutfak müstakil, balık alalım sizin mutfakta pişireyim baba... diyebilirsiniz.
Dedim hatta bu konu 4 kere 5 kere açıldı ama sanki hiç denilmemiş gibi yine yine yine söylüyorlar. Aslında hepsi eşimin işgüzarlığı

Baliği haftada en az 2 kez yemek gerekiyor. En azindan kendi sağlınız için bile olsa. Kadının yapmak istememesi de acayip aile olamamışlar ailesinin isteklerini görmezden geliyor kayinvaliden eşinde kayinpederinde farkındalar bunu seninle yapabileceklerini düşünmüşler aslında altında kötü bisey yok. Piknik tüpüyle çözülür.en azindan

Benim mutfağımda davlumbaz yok ve kapısız. Ben de o yüzden tavada yaptirmiyorum. Fırında yapıyoruz sadece ya da kayinvalidemlere yiyoruz. bence haklısın yani. Ama fırında yapılabilir.

Dedim hatta bu konu 4 kere 5 kere açıldı ama sanki hiç denilmemiş gibi yine yine yine söylüyorlar. Aslında hepsi eşimin işgüzarlığı
Konu sahibi çekinecek bisey yok açık ve net bi şekilde koltuklara perdelere kokusu siniyor benim evim sizinki gibi müsait değil sizde biliyorsunuz yapamam diceksin.
Böyle net olmazsan daha çok ısrar ederler biz istediginiz balığı alıp gelelim sizde yapalım de.

O koku çıkmıyor nasil birşeyse, eski apartmanında biri her hafta balık yapardı, daha apartmana girmeden koku başlardı.
Balık alıp annenlere gidelim ben orda pişiririm deseniz ne tepki verir?
Onun derdi ben evde pişirmem dedim ya inat illa bizim evde pişirip babasına yedirmek istiyor. Mevzu sadece balık değil benim evimde pişirmediğim balık

Evlerinizde balkon yok mu? Eger kizartarak yapacaksaniz küçük tüp alın balkonda yapin. Kayinvalideniz de öyle yapabilir. Ama firinda yapacaksanız senelerdir yaparim. Mutfagimda bile koku olmaz. Firin kokuyu baya önlüyor. Birazda lavanta falan kaynatırsınız cok kokarsa gider. Bu kadar uzatip kirmaya değmez. Alışkanlık haline gelirse o zaman şikayetinizi söylersiniz.

Balkonum yok malesef. Şöyle fırında yaparım dedim balık onu da söyledim.hatta fırında yapıp yiyoruz Ama bana diyorlar ki biz hamsi seviyoruz hamsi kızartması yeriz 6 kişiye kaç kg hamsi kızarır kafayı yedim birde hamsinin kokusu maazallah atmosfere kadar gidiyor.

Ufak bi cinnet herşeyi çözer

fırında yapın veya elektrilikli güzel ızgaralar var onlardan alın, orada pişirin.
kimse evi kötü koksun istemez sizi de anlıyorum ama bana çok abartı geldi sizin de tepkiniz.
Fırında bende yapıyorum yiyoruz her yemeğimi fırında yapıyorum zaten sağlıklı diye ama bende hamsi kızartması istiyorlar özellikle. Ben kimseyi yemek içmek konusunda kırmam bana geldiklerinde hep sevdikleri yemekleri yaparım mis gibi yer içeriz. Ama fırında sevmiyorlarmış bunu da söylüyorlar.

Evde salatanızı hazırlayın. 2 kilo temizlenmiş balık alın. Hepsini bir çantaya koyup kvdelere gidin.Tabi çantanın içindekilerden eşinizin haberi olmayacak. Eve girer girmez mutfağa yönelin. Salatayı ve balıkları çantadan çıkarın. Dolaptan tavayı alın.”Anne, ben şu balıkları kızartırken sen de salatayı yağlar mısın?” deyin. Eşinizin eline de tabak ve çatalları tutuşturun sofrayı hazırlasın.

Geçirdim zaten 2 gündür de belli etmiyorum. Diyorum ki acaba kocamın kafa da sıkıntı mı var olmaz diyorum 2 hafta sonra birdaha söylüyor omega 3 de alıyo aslında neden böyle oldu ki
Balık yeme azlığından olabilir
Ev bi balık koksa aklı yerine gelecek ondan bu ısrar
Bak kvlere gittiğinizde balık konusu açılırsa aklına kötü bi anını getir ve ağla
Eşyalar kokcak diyorum oğlunuz anlamıyor bi balık için 1 hafta temizlik yapıcam bana yazık değil miiiiiiii tarzında isyan et bi daha açılmaz lafı

birgün güzelinden taze balık alın gidin kayınvalideye ben geldiiimmm diyin eşinizinde geleceğini söyleyin,ama eşinize balık diye söylemeyin ohhh pişirin balıkları balık seviyorlarsa ya dışarda yada evlerinde yesinler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…