- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi derinnefes
-
Ciddi bir rest çekme zamanı gelmiş.Kısa tutmak için konuya gireceğim hemen.. Akşam kek yapıyorum genelde 1 litrelik yağ şişesine yağ koyarIz 5 litre alıp, ben de koymak için 5 litreliği elime aldım kapağı döndürmeye çalışırken yukarı doğru açtım uğraştım eşimde onun öyle açıldığını bilmiyormuydun dedi alaylı bir şekilde, ben de bilmiyordum dedim.
Sonra pazar günü gezmeye gittik natürköyü görmeyi çok istedim o kadar yol gittik dimi bir otur çay içelim yemek yiyelim.. bir dolandık bir iki foto çektik çıktık. Bir de orada at gördük oğlum at nasıl yapıyor ai dedim.orada da o eşşek at değildi. Sen zaten köpeği de pisi pisi diye çağırdın dedi 3 yıl önce olan olay, işine geleni unutuyorsun bunu unutmadın mı dedim. Sen hiç mi film izlemedin dedi ben de evet okuduk biz yalan dolan insan eleştirmeyi öğrenmedik dedim
Sonra diğer bir olay oğlum 3 gündür topallıyor, ben de annene sor düşmüş mü dedim sorarız dedi. Yolumuz o tarafa düştü yani ailesinde arabayı değiştirecekti eşim, ben de sen soramadın ama ben sorucam dedim aneneme. normalde içeri girmemiz gerek dimi bana diğer arabaya geçmem için anahtarı verdi ben de sen beni niye engelliyorsun sormıyayım diye dedim ya sen ne kuruyorsun kafanda dedi. Neyse girdik içeri tek kelime bile etmedim annesi de hatırlamıyorum ki düştümü dedi( zaten o salak kadın yüzünden eşimden bir dayak yemediğim kaldı) halbuki çocuğum 22 aylık gösteriyor bize nerede düştüğünü kafasını elini ayağını gösteriyor. Sonra 2 saat sonra düştü diye aramış eşimi. Yine tek kelime etmedim.. ama çocuğum söz konusu olunca içim sızım sızım sızladı..
- başka bir olay da mesela mesaj atıyorum mesajı da acele yazdığım için noktalama işaretleri kullanmıyorum bu nasıl Türkçe diyor.
Halbuki ben öğretmenim.. bunun gibi küçümseme tavırlar çok oluyor giyimime laf ediyor halbuki herkes bayılır, nezih mekanları severim ona bile laf eder ben böyle yerleri sevmiyorum biliyorsun ama arkadaşları olsa gider.. bu adam lise mezunu, evet benden daha iyi anlıyor bazı şeylerden.. ama zoruma gidiyor artık..nasıl davranıcam bu adama bu konu da bilmiyorum. Evet küçük şeyler ama can sıkıcı...
Biz de eşimle takılırız birbirimize. Ağzımızdan çıkan hatalara, yaptığımız Şeylere falan Güleriz lafını sokarız. Kardeşlerimle de öyle. Birbirlerimizin hataları ile ilgili şaka yaparız. Alay ederiz. Kimse de takılmaz bu duruma. Hatta dışardan biri bunları hakaret sanar ama sanırım karakter yapısı. Yani kimi mizaçlar bunları eğlenceli kabul edip alınmazken kimi de dert edebiliyor. Konu sahibi de biraz alıngan bence.ben garip bişey göremedim yani ben de nişanlımın memeleketi ile filan çok dalga geçerim. mesela haberlerde bi adam saçma bişey yapmış diye gösteriliyorsa kesin sizin memleketten filan derim. ben de çok heyecanlı konuştuğum için bazen saçmalarım, kelimeler ağzımdan saçma çıkar, o da bununla alay eder. yani aradaki samimiyete bakarak bunlar normal şeyler. kraliyet ailesi değilsiniz ki arada resmiyet olsun.
Nişanlınızla eşim aynı memeleketten olabilir mi :) bende çok dalga geçerim hatta oda dalga gecer kendi memleketiyle ilgili haberlere.ben garip bişey göremedim yani ben de nişanlımın memeleketi ile filan çok dalga geçerim. mesela haberlerde bi adam saçma bişey yapmış diye gösteriliyorsa kesin sizin memleketten filan derim. ben de çok heyecanlı konuştuğum için bazen saçmalarım, kelimeler ağzımdan saçma çıkar, o da bununla alay eder. yani aradaki samimiyete bakarak bunlar normal şeyler. kraliyet ailesi değilsiniz ki arada resmiyet olsun.
çorumNişanlınızla eşim aynı memeleketten olabilir mi :) bende çok dalga geçerim hatta oda dalga gecer kendi memleketiyle ilgili haberlere.
Okuduk biz in altında da aşağılama var. Siz de onu aşağalamaya başlamışsınız veya en baştan aşağıladığınız için adam kompleks yapmış. Bütün bu yazdıklarını eşine anlatmalısın keyifli oldugunuz bir zamanda..Sen hiç mi film izlemedin dedi ben de evet okuduk biz yalan dolan insan eleştirmeyi öğrenmedik dedim
Yok aynı değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?