- 3 Şubat 2009
- 10.164
- 17.877
- 823
- 45
Bir insani bu denli kırıp üzebilen birine hicbir din suni vicdan görevi ustlenemez. Neye inandiginin hiçbir önemi yok size bunlari reva gördükten sonra. Onun ben kalibina tukureyim onu hak etmiyormusum falan demeyin lutfen. Asıl o sizin gibi sakin birini hak etmiyor keşke agzinin ortasina çakan birine denk gelse.
Baya bi de mantiksizlasmissiniz eşiniz gibi hayvanat biriyle takila takila. Misal, evlenmeden önce erkek arkadaşıyla tatile gidebilen biri evlendikten sonra niye gidemez veya niye tesettüre girer böyle açık bir insan anlamakta baya zorlandim. Lütfen size reva görülen hayati degil istediginiz ve layık olduğunuz hayati yaşayın. Sonra cok pişman olursunuz.
Baya bi de mantiksizlasmissiniz eşiniz gibi hayvanat biriyle takila takila. Misal, evlenmeden önce erkek arkadaşıyla tatile gidebilen biri evlendikten sonra niye gidemez veya niye tesettüre girer böyle açık bir insan anlamakta baya zorlandim. Lütfen size reva görülen hayati degil istediginiz ve layık olduğunuz hayati yaşayın. Sonra cok pişman olursunuz.