- Konu Sahibi BerilinAnnesi
-
Biz eslerimizi sevdiğimiz için saniyoruz ki bütün kadinlar eslerimizi bizim gözümüzle görüyor. Aslında böyle birşey yok tabi.
ben de sızın yerınızde olsam huzursuz olurdum .hele kıbayan bır de bekarsa
ama tatlım yapacak bırsey de yok .sonucta ıs ıcın bırlıkte gıtmek zorundalar.
esınıze guvenıyor ısenız cok da sorun etmeyın.
eşime hiç aksettirmedim ama duyduğumdan beri içim içimi yedi.
ay bu çok doğru bi söz olmuş canım yaaa başkasına kimbilir belki tipsiz görünüyodur belki biz sevdik mi brad pitt sanıyoruzz herkes ona bakacakmış gibiay ilk defa kıskanç halime güldüm saolasın canımm ben de çok kıskancım da
bu ne yaEsiniz sinirlarini bilen, mesafesini koruyabilen bir insansa cok sorun etmeyin, ama yine de gozunuz uzerinde olsun. Benim esim isi dolayisiyla messenger kullaniyodu, calistiklari sirketlerle oyle gorusuyolardi. Sonra bi kizla samimi oldugunu farkettim. Maalesef kiskandigimi belli ettim ben, o da daha samimi oldu benim inadima. Sonra ben butun yazismalarini okudum, herseyimizi anlatiyodu kiza, iltifatlar filan, canimli cicimli yazismalar. Bu da yetmiyomus gibi benim onu kiskandigimi felan hep anlatmis, onun yuzunden kavga ettigimizi anlatmisti. En kotusu de kizla beni cekistirmisti, yok psikolojik sorunlari var, kendine bakmiyo vs. Gercekten cok uzuldum, cok zor zamanlar gecirdim. Ustelik benim esim bana cok bagli, sevgisini gosteren, beni hic ihmal etmeyen, surprizler yapan, romantik, dusunceli biri ve ben ona sonsuz guvenirdim. Yani demem o ki ummadigin tas bas yararmis. Simdi hatasini anladi biraz ama benim ona olan guvenimde sarsildi.
Bu arada benim esim fazla canayakindir, sever civik civik arkadasliklari
bu ne ya
barıstınızmı tekrar esınızle
anlıyorm canm ama cok buyuk bı hata yapmıs aldatmak degıl ama aynı sınırı yaratacak bısıNe olabilir canim kabussss. Baristik, ama en son kavgamizda bana saygi duymayan birini hayatimda istemiyorum, hayatimi bu sekilde gecirmek istemiyorum bitsin dedim. Ama cok buyuk kavgalar sonucu farketti hatasini. Bilmem belki de ben fazla yumusagim, hemen yelkenleri indirdim suya. Yine de affetmedim ben onu, sadece olanlari gecmise attim ve halen guvensizlik var ona karsi. Ama artik biliyo en ufak bir hatasinda bile tolerans gostermeyecegimi.
bu ne ya
barıstınızmı tekrar esınızle
anlıyorm canm ama cok buyuk bı hata yapmıs aldatmak degıl ama aynı sınırı yaratacak bısı
allah yardımcın olsun
Ben kıskanç bir kadın olarak yazıyorum :)
Bak canım, esinle araniz iyiyse hiç korkma bence. Esın vicdanli bir adamsa yine korkma.
Adamın yüreği o kadar kolay mı kayıyor allahaskina? Eğer öyle biri olsaydı, yurtdışına gelene kadar ne hatunlar var. Yapardı ve inan ruhun duymazdi. Kıskanç oldugumu özellikle belirttim su yüzden, kadının kurduğu o cümlede hiçbir art niyet yok. Olsa seni ve kızını niye cümle icinde kullansın?
Biz eslerimizi sevdiğimiz için saniyoruz ki bütün kadinlar eslerimizi bizim gözümüzle görüyor. Aslında böyle birşey yok tabi. Asla esine bu düşünceden bahsetme.
Önemli olan niyettir. Eğer adamın niyeti bozuksa uçağa binmesine gerek yoktur.
eşim güvenimi sarsacak bişey yapmadığından güveniyorum. cevap için teşekkürlerben de sızın yerınızde olsam huzursuz olurdum .hele kıbayan bır de bekarsa
ama tatlım yapacak bırsey de yok .sonucta ıs ıcın bırlıkte gıtmek zorundalar.
esınıze guvenıyor ısenız cok da sorun etmeyın.
yok yok kıskanılmak tabiki hoşuna gider ama öyle ucuz numaralar yapmaz, ben eşimle bu aldatma kıskanma gbi meselelerde hep kendimizi birbirimizin yerine koymayı öneririm. kaldı ki eşim saflıkla sölüyor adamın içinde bişey olsa gelip bana olanı biteni kelimesi kelimesine anlatmaz değil mi?acaba eşiniz sizi kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa saflıkla mı söyledi?
kıskandırmaya çalışıyorsa durum sinir bozucu.
sağol canım ya Allaha şükür öyle ve herzaman da dile getirir bunu ama kadınsal şeyler işte bu kıskanç değilim desemde kıskanmışım demek ki.hiç bişey olmaz sen kendıne özen kocana ılgını sewgını eksık etme ole bısı aklından bıle gecmez sende aradıgı hersyı buluyosa nıe baskasına baksın canm benm
ıcını ferah tut
iyi yapmışsın handanca gerçekten yaptığı hatayı anlayabildiyse ne mutlu. erkekler bunu bilmeli : kendisinin affetmeyeceği duurumları eşi(kadın)da affetmez. bi kere kendini senin yerine koysun bakalım bu tarz bişeyi nasıl karşılar.Ne olabilir canim kabussss. Baristik, ama en son kavgamizda bana saygi duymayan birini hayatimda istemiyorum, hayatimi bu sekilde gecirmek istemiyorum bitsin dedim. Ama cok buyuk kavgalar sonucu farketti hatasini. Bilmem belki de ben fazla yumusagim, hemen yelkenleri indirdim suya. Yine de affetmedim ben onu, sadece olanlari gecmise attim ve halen guvensizlik var ona karsi. Ama artik biliyo en ufak bir hatasinda bile tolerans gostermeyecegimi.
Esiniz sinirlarini bilen, mesafesini koruyabilen bir insansa cok sorun etmeyin, ama yine de gozunuz uzerinde olsun. Benim esim isi dolayisiyla messenger kullaniyodu, calistiklari sirketlerle oyle gorusuyolardi. Sonra bi kizla samimi oldugunu farkettim. Maalesef kiskandigimi belli ettim ben, o da daha samimi oldu benim inadima. Sonra ben butun yazismalarini okudum, herseyimizi anlatiyodu kiza, iltifatlar filan, canimli cicimli yazismalar. Bu da yetmiyomus gibi benim onu kiskandigimi felan hep anlatmis, onun yuzunden kavga ettigimizi anlatmisti. En kotusu de kizla beni cekistirmisti, yok psikolojik sorunlari var, kendine bakmiyo vs. Gercekten cok uzuldum, cok zor zamanlar gecirdim. Ustelik benim esim bana cok bagli, sevgisini gosteren, beni hic ihmal etmeyen, surprizler yapan, romantik, dusunceli biri ve ben ona sonsuz guvenirdim. Yani demem o ki ummadigin tas bas yararmis. Simdi hatasini anladi biraz ama benim ona olan guvenimde sarsildi.
Bu arada benim esim fazla canayakindir, sever civik civik arkadasliklari
ya ne güzel romantik düşünceli biriymiş yaa. niye öyle şeylere bulaşıyor ki. güvenini sarsmaya değer mi. gerçekten ummadığın taş hesabı olmuş canım. okuyunca bile sinir oldum eşine. ben de hiç sevmem cıvık arkadşlıkları. benim sevgilim de öyleydi arkadşlarıyla. kesin tavrımı koydum artık dikkat ettiğini söylüyor ama Allah bilir. ben 24 saat görmiyorum ki. azıcık vicdana bakar bunların hepsi. vicdanı sızlayan yapamaz ama işte erkeklerr ahh erkeklerr..
Kafam çok karışık bu aralar. Eşim işi gereği yurtdışı seyahatlerine çıkmak durumunda. henüz yeni iş değiştirdi 1-2 hafta önde çalıştığı firma eşimi, 2 bayan 2 erkek toplamda 4 kişiyi yurtdışına gönderdi ; eğitim için. 1 hafta kalıp döndüler. kısa aralıklarla bu seyahatler sürecek amaaaa; bu sefer 4 değil 2 kişi gidilecek ve bundan sonra böyle olacak: biri eşim diğeri de eşimin yanında ünvan olarak kendisine denk bekar bir bayan. siz olsanız ne yaparsınız. ben kıskanç biri değilimdir , yani gereksiz kıskançlıklarım yoktur. eşimde güvenimi sarsacak bişey yapmadı şimdiye kadar ama bu bahsettiğim bayanla işyerinde iyi arkadaşlar. haliyle bu durum kafamı kurcalamaya başladı. sizce ne yapmalı ?
Hadi bir ters iki yüz yapalım :) O kadın sizsiniz ve bir iş gezisine çıkıyorsunuz. Yanınızdaki iş arkadaşınız ise evli
1) durup dururken evli iş arkadaşınıza asılır mısınız ?
2) Eğer iş arkadaşınız size asılırsa olumlu cevap verir misiniz ?
3) Bir kadın olarak hemen yatağa atılacak biri misiniz ?
Cevabınız hayır mı , peki sizin cevabınız hayırken niçin o kadının cevapları niçin evet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?