- Konu Sahibi BerilinAnnesi
-
Esiniz sinirlarini bilen, mesafesini koruyabilen bir insansa cok sorun etmeyin, ama yine de gozunuz uzerinde olsun. Benim esim isi dolayisiyla messenger kullaniyodu, calistiklari sirketlerle oyle gorusuyolardi. Sonra bi kizla samimi oldugunu farkettim. Maalesef kiskandigimi belli ettim ben, o da daha samimi oldu benim inadima. Sonra ben butun yazismalarini okudum, herseyimizi anlatiyodu kiza, iltifatlar filan, canimli cicimli yazismalar. Bu da yetmiyomus gibi benim onu kiskandigimi felan hep anlatmis, onun yuzunden kavga ettigimizi anlatmisti. En kotusu de kizla beni cekistirmisti, yok psikolojik sorunlari var, kendine bakmiyo vs. Gercekten cok uzuldum, cok zor zamanlar gecirdim. Ustelik benim esim bana cok bagli, sevgisini gosteren, beni hic ihmal etmeyen, surprizler yapan, romantik, dusunceli biri ve ben ona sonsuz guvenirdim. Yani demem o ki ummadigin tas bas yararmis. Simdi hatasini anladi biraz ama benim ona olan guvenimde sarsildi.
Bu arada benim esim fazla canayakindir, sever civik civik arkadasliklari
seni çok anlıyorum... ben de olsam ben de sinir olurdum... ve hatta elimde olsa onlarla birlikte seyahate ben de giderim onlar toplantıdayken ben dolaşırım ama toplantıdan sonra eşim yanımda olur :))... tabii bu çok ama çok kıskanırsam olur... ama sonuçta eşinin işi bu yani yapmak zorunda... takma kafana bence...
Her nee şartlarda olursa olsun ateşle barutu niçin beraber yollarlar ki ? 2 erkek 1 bayan veya 2 bayan 1 erkek gitse daha mantıklı :)
Yani diyorsunuz ki eşimin iş arkadaşı olan her hanım potansiyel o.... Elimden gelse yalnız bırakmam :))) yapmayın ya her kadın sandığınız gibi o.... değildir. Sizden başka da namuslu kadınlarda vardır şu hayatta.
Bebek için işten istifa etmeden önce sık sık iş seyahetlerim olurdu, duruma ve vasfına göre değişende erkek yada kadın iş arkadaşlarım. Vayyy be ben ve benim gibiler ne ahlaksız insanlarız hiç utanmadan iş seyahatine çıkabildik. Demek ki, birileri de bizim arkamızdan buralara konu açtı :)) Allahım sen aklımı koru :)))))))
Yani diyorsunuz ki eşimin iş arkadaşı olan her hanım potansiyel o.... Elimden gelse yalnız bırakmam :))) yapmayın ya her kadın sandığınız gibi o.... değildir. Sizden başka da namuslu kadınlarda vardır şu hayatta.
Bebek için işten istifa etmeden önce sık sık iş seyahetlerim olurdu, duruma ve vasfına göre değişende erkek yada kadın iş arkadaşlarım. Vayyy be ben ve benim gibiler ne ahlaksız insanlarız hiç utanmadan iş seyahatine çıkabildik. Demek ki, birileri de bizim arkamızdan buralara konu açtı :)) Allahım sen aklımı koru :)))))))[/QUOT
beni çok yanlış anlamışsın canım... ben tabii ki her kadın potansiyeldir demiyorum ve asla böyle düşünmedim... biraz benim söylediklerimi abartmışsınız... ben de iş seyahatlerine çıkan biriyim... lütfen yanlış anlamanı istemem... bunu da eşimin yanında gidecek kadını potansiyel olarak değil de eşimin bir erkek olduğunu ve bütün erkeklerin aynı olduğunu düşünerek söyledim... çok rica ediyorum... ben de bir kadınım ve hemcinslerimi potansiyel olarak görmem kendime saygısızlık olurdu... ben genel konuştum...
beni çok yanlış anlamışsın canım... ben tabii ki her kadın potansiyeldir demiyorum ve asla böyle düşünmedim... biraz benim söylediklerimi abartmışsınız... ben de iş seyahatlerine çıkan biriyim... lütfen yanlış anlamanı istemem... bunu da eşimin yanında gidecek kadını potansiyel olarak değil de eşimin bir erkek olduğunu ve bütün erkeklerin aynı olduğunu düşünerek söyledim... çok rica ediyorum... ben de bir kadınım ve hemcinslerimi potansiyel olarak görmem kendime saygısızlık olurdu... ben genel konuştum...
eşin seni aldatacak yapıda biriyse iş seyahatne gerek yok bunu her yerde yapabilir canım.bu nedenle eşine güveniyorsan içini ferah tuthem ortada bir durum yokken eşine birşey desen aklına bunu sen sokmuş olursun hiç gerek yok.zor olsada olumsuz düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?