Eşimin bayan iş arkadaşı

seni okadar iyi anlıyorum ki. yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım çok zor...

seni çok anlıyorum... ben de olsam ben de sinir olurdum... ve hatta elimde olsa onlarla birlikte seyahate ben de giderim onlar toplantıdayken ben dolaşırım ama toplantıdan sonra eşim yanımda olur :))... tabii bu çok ama çok kıskanırsam olur... ama sonuçta eşinin işi bu yani yapmak zorunda... takma kafana bence...

Böyle iş anlayışı mı olur ? İlla partnerlerin kadın_erkek eşleşmesi olmak zorunda mı ? Tuhaf..

Kıskanmakta haklısınız, aklınızın kurcalanmasınada ama eşinize güvenmek zorundasınız, güvenmeye çalışmalısınız..

Allah'a emanet olsun aklı ve yüreği.

Yani diyorsunuz ki eşimin iş arkadaşı olan her hanım potansiyel o.... Elimden gelse yalnız bırakmam :))) yapmayın ya her kadın sandığınız gibi o.... değildir. Sizden başka da namuslu kadınlarda vardır şu hayatta.

Bebek için işten istifa etmeden önce sık sık iş seyahetlerim olurdu, duruma ve vasfına göre değişende erkek yada kadın iş arkadaşlarım. Vayyy be ben ve benim gibiler ne ahlaksız insanlarız hiç utanmadan iş seyahatine çıkabildik. Demek ki, birileri de bizim arkamızdan buralara konu açtı :)) Allahım sen aklımı koru :)))))))

Son düzenleme:
Her nee şartlarda olursa olsun ateşle barutu niçin beraber yollarlar ki ? 2 erkek 1 bayan veya 2 bayan 1 erkek gitse daha mantıklı :)

Her nee şartlarda olursa olsun ateşle barutu niçin beraber yollarlar ki ? 2 erkek 1 bayan veya 2 bayan 1 erkek gitse daha mantıklı :)

aman ha arkadaşım deme öyle, grup mu yapsınlar aşkolsun ya :)))

pardon sizi kaç ateşin yanında patladınız ? Sadece eşim dediğinizi duyar gibiyim. O zaman diğer kadın niye patlasın ateşin yanında. Siz namusunuzla durabildinizde, o duramaz mı ?

Çok farklı ve yanlış bir açıdan bakmışsınız konuya.. Eşimi kıskanırım demiş, karşıdaki kadına sizin tabirinizi yakıştırmamış ki..

İnsanlar eşlerini karşılarındaki bayanlar, .................... sizin tabirinizle yakıştırıldığı için kıskanılmıyor..

Sizin iş seyahatine gitmeniz, olabilecek ihtimalleri azaltmıyor. Ya da insanın kıskançlığını azaltmıyor.

kendimi senin yerine koydum hiç iç açıcıbir durum değil. ben olsam sanıyorum izin vermezdim yada bende giderdim. bunun eşiime güvensizlikle alakası yok, eşime güvenirim hiçde güvenimi sarsacak bir şey yapmadı ama karşı tarafa ne yazık ki güvenemem. bir kadın olmama ragmen kadınlardan korkarım. akıllarına koyduklarında yapamayacakları şey yoktur. yani annelerimiz derya sana güveniyorum amakarşı tarafa güvenmiyorum aynen öyle.. ateşle barut yan yana durmazz ayrıca.. şahsi fikrim..
ve son olarak birkadının canını sadece diğer bir kadın yakar

Son düzenleme:

ve tabii ki de eşimi sevdiğim için de kıskanırım bu çok doğal bir şey... bu benim fikrim ama lütfen yazılanları biraz daha doğru anlamaya çalışın...

6 sene otomotivde çalışınca bir sürü eğitimlere ve seyahatlere gitme fırsatım oldu.
Valla o eğitim ve seminer denen yerler malesef insanın içinde varsa tam bir ahlaksızlık mekanı oluyor.Evli bekar olmaya gerek yok malesef.Yani o bir kriter olmuyor insanın ahlaksızlığını göstermesi için.
Sen içini rahat tut arkadaşım eşinin içinde varsa buradada yapar ruhun duymaz.

biz aslında aynı şeyleri konuşuyoruz ama farklı yönlerden. tamam bütün erkekler aynı ve güvenmeyelim ama bu dolaylı olarak diğer kadına güvensizliğimiz olmuyor mu ? Hadi sizi örnek vermeyeyim kendimi örnek vereyim; eşim ortamdan istifade edip meyil etse kadın bi dur hopp ne oluyoruz diyemeyecek mi ? Yada biz bir yerlerde bize uygunsuz gelen harekete tavır koymaz mıydık ?

Bu size değil lütfen yanlış anlamayın - Ben hiç kıskanç değilim, kıskançlığın sevgiden değil güvensizlikten geldiğine inanırım. Ve genelde Türk kadınının, seven erkek kıskanır hikayesiyle uyuttuklarını düşünürüm. Kadın kendine takılan kıskaca bu hikaye yüzünden ses çıkarmaz. Kadını eşi kıskanır, adım attırmaz ama öyle bir hikaye ile büyümüştür ki sorgulamak yerine mutludur eşim beni seviyor ki kıskanıyor der. Kimse ona böyle sevgi olmaz bu olsa olsa güvensizliktir dememiştir. Kadın sevgi yumağı içinde sanır kendini, oysa güvensizlik denizinde boğulmak üzeredir.

Ve gel zaman git zaman kadınlarımızda buna inanmış yada inandırılmıştır. Eşimi seviyorum kıskanıyorum yok böyle birşey seven değil güvenmeyen kıskanır. Ama ne yazık ki bunu insanlar kendine bile itiraf edemez, o zamanda şu soru gelir "güvenmiyorsan onunla işin ne"

Beni kıskanan bana en büyük saygısızlığı eder, bende kıskanarak ona en büyük saygısızlık ederim.

Eşlerimiz işte, telefonlaşırız hep masa başıdır işleri iş çıkışı eve gelirler. Ya öğlen tatilleri ? ya öğlen tatilinden yarım saat geç gelirse :) Bunun sonu yok, sizin dediğiniz gibi yapan erkek yapar, kıskansakta, cep telefonunu karıştırsakta, maillerine girsekte, şifresini çalsakta. O yüzden yaşayacağımız hayatı ne kendimize ne kimseye dar etmenin bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Tabiki (asla sözüm size değil) sevmek kıskanmaktır lafına inanan, inanmak isteyen, inanmazsa tüm düzeni bozulacak kadınlarımız olacaktır. Ne diyeyim her koyun kendi bacağından asılır :)))

Agresifliğin size değildi , sizin nazarınızda kendilerini cendereye sokan kadınlara idi, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Yani eşinizin sizi aldatmamasının tek nedeninin etrafında bir kadın ve onunla yalnız kalacağı uygun ortamı yakalayamaması olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Bu kadar acımasız olmayın...
Bu şartlar yerine geldiğinde, sizi aldatmak daha önce aklının ucundan geçmemişse bile, "madem yanımda bir kadın ve uygun bir ortam var, derhal eşimi aldatmalıyım" demez hiçbir erkek. Yani, demek istediğim o ki, sizi aldatması için önce buna niyet etmiş olması gerekir ve niyet eden insan, hangi şartlarda olursa olsun bu ortamı yaratır ve sizin ruhunuz dahi duymaz.
Kısacası içiniz rahat olsun...
Ayrıca, kendinizi bir an eşinizin yerine koyun. Siz erkek olan patronunuzla veya bir iş arkadaşınızla iş seyahatine çıkmak durunda olsaydınız ve eşiniz buna karşı çıksaydı, size güvenmediği için ona kırılır, sizi kısıtlamaya çalıştığı için kızardınız.
Eşinize sonsuz bir güven duyun ve kadın iş arkadaşlarıyla ilişkisini tamamen iyi niyetli değerlendirin demiyorum; fakat eşinizden yana endişe edecek bir durum varsa zaten vardır ve bu her durumda tetikte olmanızı gerektirir. Endişe edecek birşey yoksa da zaten sorun yoktur.
İçiniz rahat değilse, seyahati esnasında eşinizi sık sık arar hem ona hem de iş arkadaşına inceden bir mesaj vermiş olursunuz. Ama sırf bu nedenle huzursuzluk çıkartmaya hiç mi hiç gerek yok bence.

ya arkadaşlar öyle şeyler yazılmış ki geceden beri hayretle okudum. ben kızıma hamileyken işten ayrıldım o kadar çok sebep vardı ki ayrılmam için ; bunlardan biri de işyerindeki erkeklerin tutumuydu. evli olduğumu bile bile yakınlaşmaya çalışmalar v.s bu benim onlara taviz verdiğimi göstermez. peki eşim bu durumlardan haberdar olsa beni kıskanmayacak mı?
illa iş seyahati gerekmez diyenlere katılıyorum bu anlamda eşime güvenimi arttırdınız. ben hedefe o bekar bayanı koymuyorum sonuçta tanışmadık bile nasıl bi karaktere sahip olduğunu bilemem. şimdiye kadar eşime olan yakın tavrından dolayı aklıma bunlar geldi....

eşin seni aldatacak yapıda biriyse iş seyahatne gerek yok bunu her yerde yapabilir canım.bu nedenle eşine güveniyorsan içini ferah tut hem ortada bir durum yokken eşine birşey desen aklına bunu sen sokmuş olursun hiç gerek yok.zor olsada olumsuz düşünme

mihriban çok güzel demiş walla ...
yapacak adam heryerde yapar eşine güvenn tamsa sıkıntı yok...

Bana göre de çok yanlış illaki kadın -erkek şeklinde mi olmalı bu seyahatler ,ayrıca çalışan insanlarında bir prensibi olmalı şahsen ben işe girerken konuşurdum bu tarz iş seyahatlerine çıkamayacağı mı ..

Evli değilim tahminen konuşacağım.ben normalde aşırı derecede kıskanç biriyim ama eşinizi tanıyosunuz güvniyosunuz seyaht edeceği kadınıda biliyosunuz ve çok fingirdek birisi değilse paranoya yapmamaya calışın.ama gözünüzde açık olsun eğer bi hata olursa mutlaka hissedilir bi yerden çıkar.valla benim içim içimi yerdi ama elden bişeyde gelmez

Eşinize güveniniz varsa kafaya takılacak bir durum değil bence, yapacak olsaydı bi yanlışını yakalardınız mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…