eşimin bayan kankası

Canım resmen aldatilmissin çok üzüldüm gerçekten şu hayatta en büyük yiyebilicegim Kazık eşimin aldatmasidir oda bunu bilir direk bosanacagimida bilir çünkü çok sık söylerim aldatilmayi asla kaldıramam diye çocuk varmı pek anlayamadim ama senin yerinde olsam direk bosanir donuna kadar hrseyi alırdım madem bişey yok madem tek taraflı niye gizlemiş senden niye telefonda saatlerce sohbet etmiş sürekli mesajlasmis bi kere göz yumarsan bidaha yapar ihaneti affetme sen yapsan o affedermiydi?

Bana da öyle geldi..Şehirdışına cıkarken " Canım cıktın mı?" falan..

Konu sahibinin mesajlarını teker teker okudum da fazla pollyanna geldi bana.. Eşim öyle diyor,eşim böyle diyor diyorsun. Gece 1lerde ne kankası? Hadi demeyim dedim basbaya ilişkisi var görmüyor musun? Boşanmayacaksan deşme.Kapat üstünü.Büyük konusmayım böyle bir durumda siz kadar sakin olamazdım

Aldatılmışsın resmen yani illa yatmaları gerekmiyor aldatması için.gece 1 lerde konuşmak ne demek yaa.Açıklama ondan da kötü.''okul hakkında konuşuyorduk''. Evli bir erkeğin kadının niyetini bildiği halde tavrını koymaması onunda rızası oldugu anlamına gelir kusura bakmayın.

Merhaba hanımefendi,kızın ilgisi kocanizin hoşuna gitmiş,heyecana kapılmış olabilir,erkekler bu konuda cok zayiflar.maalesef böyle ahlaksız ,başkalarının mutluluğunu kıskanan hemcinslerimiz çok.stratejik davranin ve gidişata bakın.suslenin ,ilgi gosterin. Esinize.bir ahlaksız kadin yüzünden yuvanizi yikmayin.siz evliyken eşinizi baştan çıkaran birinin ,eşiniz evlense bile ona da boynuz takacagina emin olun.esinizj altan alta bu mesaji verin.whatsap icin pcye yukleywbiliuorsunuz,face icin de msjlar mail olarak geliyor.ve facedeki eski yazismalari geri getirebilirsiniz silinmis bile olsa..inanmis gibi yapip takip edin.esler arasinda sir olmaz.sifreleri saklamak ne demek.Eğer öyle biri yüzünden esinizde yuvanizi yikacaksa bırakın 2 sinden de bir halt olmaz.tencere kapak ikisi de birbirini bulmuş olur.Ama pişmanlık yaşamamak adına sabırlı ve sakin davranmaya çalışın.cocuklariniz var.Emin olun bu tarz seyleri her kadin yasiyor,kimisini yakalayabiliyoruz,kimissinden haberimiz bile olmuyor.biz bunu hakettigimiz icin degil,bazen sevdiklerimizke imhtihan oluruz.Allah büyüktur.Allah kötülere fırsat vermesin.Emin olun, kimse yasattigini yaşamadan ölmez. Geç kalır ,hiç kalmaz..Allah sizi korusun.

İnsanlar kimsenin parasını zguzelligini kiskanmaz yalnızca mutluluğunu kıskanır.bazı ahlaksız kadınlar da esinizi sizin elinizden alabildiginde egolarini tatmin ederler,çünkü hayatta bundan başka basarabildikleri birşey yoktur.aciz ,acinasi mahluklar.... İnadına dimdik durun,com mutlu olun..siz onunla telefonda falan konuşurken hata yapmışsınız ,onu dikkate aldığınızi belli etmissibiz.hiç muhatap olmayin bundan sonra.esinize de göz daği verin.Sevindirmeyin o ahlaksizi!

onu bunu bilmem, eşinin o kıza zaafı var. kız da evli bir erkeğin ilgisinden hoşlanmış ama senle konuşunca sanki vicdan yapmış gibi. ben evliliğinizin bozulmsına değmem tarzında konuşması resmen itiraf nitelğinde.

Eşin niye face şifresini saklıyor ki ? Bu ne sacmalık demek ki gizli saklı şeyleri var . Yoksa insan karısından şifresini niye saklar . Ya siz şifreyi sakladığı halde hiç niye saklıyon demedin mi? Ayrıca iş arkadaşı işte kalır .gece konuşmalar filan ne kadar dogru sizce . Eşinizin cıkacagı günü bile biliyor ve msj atıyor canım diye .... Sizi üzmek istemem ama bence aralarında ilişki var . Birbirlerinden hoşlanıyorlar. Gizli gizli takipte kalın . Bu konuyu unutmuş gibi yapın eminim bi patlak verecekler. Ayrıca eşinin face şifresini mutlaka ögren

Ya ne kadınlar var. Söylenecek çok şey varda ban yerim. Kadın erkek kankami olur ya uff

o okulu başlarına yıkarım valla ne saçmalık, kandırmışlar resmen sizi. çok açık etmişsiniz çok şimdi delil toplamak zor olacak.

Bunlar Watsapp dan yazosiyorlarsa Watsapp webden bakarsın mesajlasmalarina. Ama bunu yapabilmek için o evdeyken teline ihtiyacın var. Sonra çıkıp gitse bile mesajlar sen bilgisayardan takip edersin

başka kanka bulamamış mı kız kankaların suyu mu çıkmış. aldatma olmadı demiş eşin. bir erkeğin sana ilgisi olduğunu bildiğin halde onunla kankalık yapsan eşin ne düşünürdü acaba. bu erkelerin olaylardan sıyrılmaya çalışmaları beni sinir ediyor.

Bunlar Watsapp dan yazosiyorlarsa Watsapp webden bakarsın mesajlasmalarina. Ama bunu yapabilmek için o evdeyken teline ihtiyacın var. Sonra çıkıp gitse bile mesajlar sen bilgisayardan takip edersin
Nasıl bakılıyor web den

Nasıl bakılıyor web den
Valla öyle bişey olduğunu da burada öğrendim. Ama ben kendim adıma yapmadım.

Şöyle çalışıyor. Whatsapp in web sitesine girin. O sırada telefonda ki menüden "Whatsapp app web" i seçin. Bilgisayarda ki barkodu telefondan okutun. Oluyor. Ondan sonra bilgisayardan anlık yazışmaları görebilirsiniz. Ama geçmiş olayı yok maalesef. Ama telefondan Whatsapp ayarlarında yedeklemeyi aktif edebilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra yapılan yazışmalar silinir bile yedekleniyor. Sonra whatspp i kaldırıp tekrar kurarsaniz hop yazışmalar geliyor. Tabii yedekleme seçeneklerini ona göre sececeksiniz.

Tabi ben karımi aldatacak olsan Whatsapp veya fb messenger kullanmazdim. Bilinmeyen mesajlaşma uygulamaları kullanırdim.

Kadın 2 kez evlenir 5 kez evlenir sana ne
Senin kocan saf değil çocuk değilse sende böyle sıkı sıkı tembih etmemelisin, kendi o mesafeyi sağlayabilmeli
Kadın şöyleymiş böyleymişi geç kocan nasıl ona bak

Ağızlarını bir etmişler konu sahibini kandırıyorlar.Kız kankası olsa bile böyle olmaz ki. En yakın kız arkadaşlarımızla bile saatlerce her gece telde konuşmuyoruz. Erkekler de erkek arkadaşları iel konuşmazlar bu kadar. Dolayısıyla birinci derece yakını değilse bir erkek ve bir kadının her gece uzun uzun konuşabileceği tek bir konu vardır onu da buraya yazmak hoş olmaz.

Canım benim seni anlıyorum kotu bisey yazmak istemiyorum ama bence kandiriliyorsjn . Dışarıdan birileri her zaman daha detaylı dikkatli görürler. Resmen seni oyuna getirmişler gece birde konuşmak ciktin mk canım falan yani kizma ama medeniyetle alakası yok bunların. Bunlar bildiğin flortoz tavırlar esi e inanma takip et bos değil altı emin ol. Allah yardimcin olsun çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…