Eşimin bencilliginden inatciligindan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
Hiçbir konuda keyfinden taviz vermiyor.isteklerimi fikirlerimi önemsemiyor. Daima burnunun dikine gidiyor.ailem yemeğe cagiriyor haftalardır gidelim dedim arkadaşına ev bakacaklarmış,gelmedi. Yarın gidin dedim inada bindirdi.
tüp bebek için tedaviye başlamak istiyorum. Yaşım ileri.kaplica devremulkumuz var. Tarihleri çakışıyor dedi gelmedi. Kaplıcaya gittik.Onun önceliği neyse o olur. Paramız yok diyor halbuki durumumuz iyi.sadece tüp bebeğe yok o para.
Koltuk aldık. Kendi istediği renk ve modelde karar kıldı. O ne isterse o olur.
O gezmek isterse gezilir o evde oturmak istiyorsa evde oturulur.
iş yerine uzağım araba almak istedim. O parayla tarla alındı. Ben bir hiçim.
Hayatımızla ilgili herşey onun arzusuna göre şekilleniyor. Bir konuda diretirsem sorunlu ve sıkıntılı ilan ediliyorum.
Kızdığı zaman iletişimi keser günlerce zaruret dışında konuşmaz muhabbet etmez.
Sanki özellikle inatlastigini mutsuz etmeye çalıştığını düşünüyorum. Günden güne nefretim katlanıyor.

aynısını siz de yapın. niye uzlaşmacı taraf oluyorsunuz ki. kaplıcaya gitmeyim onunla ailenize tek gidin. gezmek istiyorsanız tek başınıza gezin. düşünsenize kazara bir çocuk yapsanız o çocuğa da tek başınıza bakacaksınız. zaten çocuğu istemiyor olacak. çocukla gelebilecek her sorun için sizi suçlayacak.

Çocuğu istiyor.ama her konuda olduğu gibi bu konuda da onun istediği zamanda ve istedigi hastanede olmak zorunda. Bazen dediğiniz gibi salmak bağımsız hareket etmek istiyorum gerçekten.

Adamın her hareketine gıcık olup “anne olmak istiyorum” diyerek çocuk isteği neden?? Oyuncak bebek değil bu bir insan bebeği. Yarın eşinizle sürekli kavga gürültü giden bir durum olduğunda en çok o etkilenecek kusura bakmayın ama çok bencilce bu tutum. Kendinizin bile mutlu olmadığı bir yuvaya çocuk doğurmak nedir? Ayrıca demenize göre adam bencil, inatçı ve şu tutumlarına göre size de pek değer vermiyor siz çocuk olsun diye damızlık muamesi mi yapıyorsunuz o zaman??

Tüp bebek tedavisini esininde istediğine eminmisin. Böyle durumlarda ben olsam benmle konuşmuyorsa zorlamam bende konusmazdim dünya onun etrafında dönmüyor bunu biraz anlmasi lazim

Bebekten sonra ayrılmayı düşünüyorum. Ona katlanamiyorum zaten.bebek benimle ve ailemle büyüyecek.

Çocuğu istiyor.ama her konuda olduğu gibi bu konuda da onun istediği zamanda ve istedigi hastanede olmak zorunda. Bazen dediğiniz gibi salmak bağımsız hareket etmek istiyorum gerçekten.
onun istediği zaman diye bir şey yok kadınlar sonsuza kadar üreyemiyorlar maalesef. eğer çok çok ileri değilse yaşınız bence bir kaç ay eşinizle hiç ilgilenmeyin. sırf bir gün canı isteyince tüp bebek konusunda sizle doktora gelecek diye her söylediğine boyun eğmemelisiniz. kaplıcaya da gitmeyin hatta yemek hazırlayıp ütüsünü de yapmayın. bu erkek milletini salsan bir yumurta kıramaz bir gömlek ütüleyemez ama iş sizin isteklerinize gelince hiç umursamazlar. sivil itaatsizlik gibi düşünün derim ben. salın hiç bir istediğini yapmayın kendi canınız nasıl isterse öyle yapın. 2 hafta bunu yapın mesela bir şey kaybetmezsiniz. zaten ikinci günden başlar sana ne oluyor çok değiştin evde yemek yok mu falan diye.

Tüp bebek tedavisini esininde istediğine eminmisin. Böyle durumlarda ben olsam benmle konuşmuyorsa zorlamam bende konusmazdim dünya onun etrafında dönmüyor bunu biraz anlmasi lazim
istiyor ama kendi istediği zamanlamayla .izinlerimiz cakismiyor .benim iznimde değil de onun izninde başlamak istiyor tedaviye.halbuki o ağır tedaviler benim vücudumda gerçekleşecek. Düşüncesiz.

istiyor ama kendi istediği zamanlamayla .izinlerimiz cakismiyor .benim iznimde değil de onun izninde başlamak istiyor tedaviye.halbuki o ağır tedaviler benim vücudumda gerçekleşecek. Düşüncesiz.
Bence şöyle deneyin tup bebek konusunu açmayın hiç bakalım hadi su gün gidelim diyecekmi

Ev işini umursamıyor .ya kendi yapar ya temizlikci çağırır. Is buyurmaz varsa yer yoksa kendi yapıyor.

Bebekten sonra ayrılmayı düşünüyorum. Ona katlanamiyorum zaten.bebek benimle ve ailemle büyüyecek.

Planınızı yapmışsınız bile. Eşinize ve bebeğinize acıdım. Çünkü yaptığınız son derece bencilce.

tamam daha iyi işte. istediği yerlere de gitmeyin. izin gününde canı bir şey yapmak ister de size teklif ederse istemiyorum gelmeyeceğim deyin. aklıma böyle şeyler geliyor ama esas sorun evli bir insan nasıl bu kadar müstakil bir hayat yaşar. evlilik iki insanın hayat ortaklığı değil midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…