Ben çoğu kişinin yazdığı kadar bencilce bulmadım. Sonuçta severek evlenmiş hanımefendi ama şuan anlaşamıyorlar. Kaldıki komple kötü bir insan da demiyor eşi için. Sadece eşi ile anlaşamıyor gibi gözüküyor adam, hayatındaki diğer insanlarla sorunu yok. Kötü veya iyi bir baba olma ihtimali, her erkek kadar. Belki de ilişkileri düzelir, bu da bir ihtimal. Sonuçta, seçenekler şunlar:
1)Bu adamdan çocuk yapıp, boşanmak.
2)Bu adamdan çocuk yapıp, terapi vs ile evliliğe şans vermek.
3)Yumurtalarını dondurmak. Ama bunun başarısı tartışılır, bir daha belki 5 belki 10 belki 1 sene sonra evlenecek, belki de evlenemeyecek.
4)Sperm bankası. Ki eğer 1. seçeneğe bencillik diyorsak, bu daha çok bencillik. (Ben ikisine de bencillik demiyorum) Ve de gerçekten ülkemizde kaç kişinin anne babası bu durumu kabullenir..Çok zor.
5)Çocuk yapmamak.
Umarım 2. seçeneği başarabilirsiniz. Ama olmazsa da ben de siz gibi 1. seçenek diyorum.
Ben 37 yaşındayım, bekarım, çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama şuan böyle bir şansım yok. Ne yalan söyliyim, bazen düşünüyorum, eski erkek arkadaşlarımdan biriyle evlenmiş olsaydım, sonunda boşanmış olsam bile ve şimdi bir çocuk sahibi olsaydım diye. Bencillik diye kınamayın lütfen, insan özlemini çekiyor çocuk sahibi olmanın...