Eşinizi takip edin. O apartmana girerken fotoğrafını çekinMerhaba konuyu kısa keseceğim daha öncede konu açmıştım zaten. Eşimin beni aldattığını düşünüyorum çok fazla yalan söylüyor yalanlarından eminim mesaideyim diyip telefonu uçak moduna almalar falan hepsi var. Konumu bir kızın evini gösteriyor. Karttan alışveriş yapmış o kızın hemen önündeki yerden ama inkar ediyor kabul etmiyor orası falan değil diye kanıt bulmadan da asla kabul etmicek bende kanıt bulup herşeyi yüzüne çarpmak istiyorum telefonda falan hiç bir şey bulamam çünkü sileceklerini siliyor. O marketin kamera kayıtlarına bakmam lazım veya o kızın apartmanında ki güvenlik kameralarına nasıl yapabilirim ya da başka yolu var mı ? Boşanmayı güvenmediğim yerde durmamayı bende biliyorum amacım ona yalan söylediğini kanıtlayıp yüzüne vurmak
Bundan nasıl emin oldunuz? Çok ilginç.Konumu bir kızın evini gösteriyor.
Telefonundan görmüştümBundan nasıl emin oldunuz? Çok ilginç.
Madem eminsiniz,gidin orada bekleyin vurun yüzüne ne vuracaksanız.
Aslında haklısınız boşanma dilekçesini kanıt olarak hiç düşünmemiştimyalan söyleyen insana yalan söylediğini kanıtlama çabasını anlamadım.
inanmadığınızı söylemeniz yeterli.
boşanma dilekçeside inanmadığınızın kanıtı olur.
Gidip bekleyin o halde,video çekin,foto çekin mahkemede kanıtınız olsun. Gider dava açarsınız,yüzüne vurunca ne geçecek elinize?Telefonundan görmüştüm
Bu bir bahane değil ama 4 aylık bebeğim var her mesaideyim dediği zaman gidip bakamam bebeğime bakacak kimse de yok. O kadar olay oldu ki uzun olacağı için anlatmadım. Aldattığı artık o kadar kesin ki o kızla olduğu onun için yalan söylediği yüzüne vurmak istememin sebebi de bunu doğum günümde yapacak kadar alçak olmasıKonumu biliyormuşsunuz bence oraya gidin hatta belli olmayacak şekilde kamufle olun gözükmeyin. Uzaktan kızla beraber fotoğraflarını çek ve hesap bile sormadan direkt boşanma avukatına gidip dava aç
Bana hep diyor ki ben hiç bir şey yapmıyorum günahımı alıyorsun diyor sırf almadığımı göstermek istiyorum ona ne kadar vicdansız olduğunu göstermek istiyorumGidip bekleyin o halde,video çekin,foto çekin mahkemede kanıtınız olsun. Gider dava açarsınız,yüzüne vurunca ne geçecek elinize?
3 senedir evliyiz eşim 26 ben 24 yaşındayımKaç senedir evlisini kaç yaşlardasınkz
Ay bide 4 aylık bebeği mi var aşağılık adam . Şüphe içinde yaşamak çok zordur sütünüz keslmesin bu kadar stres bebeğe de zarar verirBu bir bahane değil ama 4 aylık bebeğim var her mesaideyim dediği zaman gidip bakamam bebeğime bakacak kimse de yok. O kadar olay oldu ki uzun olacağı için anlatmadım. Aldattığı artık o kadar kesin ki o kızla olduğu onun için yalan söylediği yüzüne vurmak istememin sebebi de bunu doğum günümde yapacak kadar alçak olması
Göstermenize gerek yok,sana inanmıyorum,hayatımdan defolup gideceksin deyin geçin. Mahkeme kağıtları gittiğinde görür.Bana hep diyor ki ben hiç bir şey yapmıyorum günahımı alıyorsun diyor sırf almadığımı göstermek istiyorum ona ne kadar vicdansız olduğunu göstermek istiyorum
Bir telefonu daha olduğuna eminim arabasında..olabilir birgün gidip.bakin her yerine bence .Merhaba konuyu kısa keseceğim daha öncede konu açmıştım zaten. Eşimin beni aldattığını düşünüyorum çok fazla yalan söylüyor yalanlarından eminim mesaideyim diyip telefonu uçak moduna almalar falan hepsi var. Konumu bir kızın evini gösteriyor. Karttan alışveriş yapmış o kızın hemen önündeki yerden ama inkar ediyor kabul etmiyor orası falan değil diye kanıt bulmadan da asla kabul etmicek bende kanıt bulup herşeyi yüzüne çarpmak istiyorum telefonda falan hiç bir şey bulamam çünkü sileceklerini siliyor. O marketin kamera kayıtlarına bakmam lazım veya o kızın apartmanında ki güvenlik kameralarına nasıl yapabilirim ya da başka yolu var mı ? Boşanmayı güvenmediğim yerde durmamayı bende biliyorum amacım ona yalan söylediğini kanıtlayıp yüzüne vurmak
Evet gidip bakamazsın, ama iş yerini arayabilirsin X ile görüşecektim diye.her mesaideyim dediği zaman gidip bakamam
Gösterdikten sonra napacaksınız? Boşanmaya niyetli durmuyorsunuz açıkçası. Adam zaten yüzsüz, siz boşanmayıp devam edince eve getirmezse kadını şükredinBana hep diyor ki ben hiç bir şey yapmıyorum günahımı alıyorsun diyor sırf almadığımı göstermek istiyorum ona ne kadar vicdansız olduğunu göstermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?