evlisin aldatılmışsın yazmamış ki kötü bir deneyim mi yaşadın tarzında birşey yazmış aldatıldın mı bile yazmamış yaniYok da o arkadaş onu kastetmiş. Kuyruk acın var diye.
Sallıyor işte.İsabella evli bile değil. Aldatıldığını ima ediyorsunuz ya.
Onu ima etmiş olarak anladım değilse düzeltir zaten Ya evli bekar farketmez metres sevmemek için evli olmaya da aldatılmaya da gerek yok. Biraz ahlak anlayışı olan kimse sevmez.evlisin aldatılmışsın yazmamış ki kötü bir deneyim mi yaşadın tarzında birşey yazmış aldatıldın mı bile yazmamış yani
Aynen aynı şeyi düşünüyoruz hepimiz zaten ama kendimizi ifade etme şeklimiz farklı ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor oruçlu oruçlu birde :)Onu ima etmiş olarak anladım değilse düzeltir zaten Ya evli bekar farketmez metres sevmemek için evli olmaya da aldatılmaya da gerek yok. Biraz ahlak anlayışı olan kimse sevmez.
Hayır aldatilmissam da ki son ilişkimde böyle bir şey olduğunu sanmıyorum diyelim ki öyle benim niye kuyruk acim olsun o kişinin ahlaksızlığı olur ben böyle bakarım olaya.Onu ima etmiş olarak anladım değilse düzeltir zaten Ya evli bekar farketmez metres sevmemek için evli olmaya da aldatılmaya da gerek yok. Biraz ahlak anlayışı olan kimse sevmez.
gizli takip edeceksin yada telefonundan konum takibi yapacaksınMerhaba konuyu kısa keseceğim daha öncede konu açmıştım zaten. Eşimin beni aldattığını düşünüyorum çok fazla yalan söylüyor yalanlarından eminim mesaideyim diyip telefonu uçak moduna almalar falan hepsi var. Konumu bir kızın evini gösteriyor. Karttan alışveriş yapmış o kızın hemen önündeki yerden ama inkar ediyor kabul etmiyor orası falan değil diye kanıt bulmadan da asla kabul etmicek bende kanıt bulup herşeyi yüzüne çarpmak istiyorum telefonda falan hiç bir şey bulamam çünkü sileceklerini siliyor. O marketin kamera kayıtlarına bakmam lazım veya o kızın apartmanında ki güvenlik kameralarına nasıl yapabilirim ya da başka yolu var mı ? Boşanmayı güvenmediğim yerde durmamayı bende biliyorum amacım ona yalan söylediğini kanıtlayıp yüzüne vurmak
Aynen öyle. Aldatılmak hiç Bi şekilde kadının suçu değil ama evli erkekle birlikte olmak evli erkekle metresin birlikte işledikleri suç. Resmi olarak koca sorumlu olsa da ikisi de aynı şerefsizlikte. Sana onu o üye ima etmemiş ama karışıklık oldu .Hayır aldatilmissam da ki son ilişkimde böyle bir şey olduğunu sanmıyorum diyelim ki öyle benim niye kuyruk acim olsun o kişinin ahlaksızlığı olur ben böyle bakarım olaya.
Sonradan evlenip bana yazan eski birini ki sevgilim bile demiyorum o şahısa zaten değildi florttu mahkemeye vermekle tehdit etmisimdir ki yapardım da.
Geri bastı Allah'tan ordan burdan yazıyordu önüne geçtim.
Bu Gucci Hanımın evli hayranları hala pesindeymis ki kendisi de evli altını çiziyorum.
Bende nasıl ya dedim şarkı türkü gonderiyormuslar apaçi kılıklı adam dedim diye beni kara listeye almış
tatlimli balımlı senli benli tavrınızdan bu tip bir mesajın geleceği belliydi.
sizinle düşüncemi paylaşmak ve iletişime geçmek yanlışmış.
geçmişteki kötü bir deneyimden belki de
çok pardon
iyi forumlar.
herkes seçimlerinde özgürdür ve kişilerin davranışları ve hayatlarına olan etkileri kendilerini bağlar.
Kız izabel dedektif gibisin ha.Sallıyor işte.
Ay evli adamlar peşimde diye övünür her konuda atlayıp.
Evli eski erkek arkadaşları peşindeymis kendisi de evli bu arada.
Bende sen niye yüz veriyorsyn o zaman dedim diye beni kıskanç şimdi de aldatılmış diyor.
Her kadın aldatilabilir ayrıca bu beni ahlaksız yapmaz ama kendi yaptıpu nedir tartisilir
Kızla konussanız. Ayrilmanizi istiyorsa kabul eder belkiBu bir bahane değil ama 4 aylık bebeğim var her mesaideyim dediği zaman gidip bakamam bebeğime bakacak kimse de yok. O kadar olay oldu ki uzun olacağı için anlatmadım. Aldattığı artık o kadar kesin ki o kızla olduğu onun için yalan söylediği yüzüne vurmak istememin sebebi de bunu doğum günümde yapacak kadar alçak olması
Yok ben onu biliyorum saçma sapan konuşuyor bana.Aynen öyle. Aldatılmak hiç Bi şekilde kadının suçu değil ama evli erkekle birlikte olmak evli erkekle metresin birlikte işledikleri suç. Resmi olarak koca sorumlu olsa da ikisi de aynı şerefsizlikte. Sana onu o üye ima etmemiş ama karışıklık oldu .
Ya gelip bana laf sokuyor sürekli bana.Kız izabel dedektif gibisin ha.
Konuşuyor işte bos boş.‘’geçmişteki kötü deneyimden belkide’’ yazan insan bir kaç mesaj öncesinde ;
Bizde tezatlığınıza çok güldük
Benim eşim de kilo aldı, tüh ne yapsam aransam mı acaba? Eşim mavi gözlü değil, gidip mavi gözlü birini mi bulsam? Sonra derim eşime, sende olmayan ama onsa olan bir çift mavi gözdü diye.Hamilelik sürecinde seni beğenmediği durum olabilir. Kilo aldıysan falan filan erkekler genelde o yüzden aldatır. Birde eşin sende olmayan o kızda olan neyi sevmiş olabilir
Bakın ben bu durumu yaşadım kilo aldığım için çekici gelmediğim için aldatıldım. Fiziksel olarak olmasa da sanalda aldatıldığımı gördüm mesajlarda bu saydıklarım hepsi ne yazıkki yaşadım.Benim eşim de kilo aldı, tüh ne yapsam aransam mı acaba? Eşim mavi gözlü değil, gidip mavi gözlü birini mi bulsam? Sonra derim eşime, sende olmayan ama onsa olan bir çift mavi gözdü diye.
Bakın ben bu durumu yaşadım kilo aldığım için çekici gelmediğim için aldatıldım. Fiziksel olarak olmasa da sanalda aldatıldığımı gördüm mesajlarda bu saydıklarım hepsi ne yazıkki yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?