Eşimin beni aldattığını düşünüyorum

Ben bunları hamilelik dönemim de yaşamaya başladım bu olayları çok ağladım sabahlara kadar onun için bana çok zor günler yaşattı. Artık işin duygusal boyutunu geçtim. Kendime bakıyorum bebeğimle ilgileniyorum depresyon boyutunda değilim. Tek dileğim beddua etmek değil ama bana nasıl böyle şeyler yaşattı ise kendisininde yaşaması

adeta adama tüm kanıtları sil diye fırsat veriyorsunuz. her gördüğünüz izde karşısına geçip hesap sorarak yalnızca daha dikkatli olmayı öğretiyorsunuz. madem inanmıyorsunuz ne diye soruyorsunuz? ben diyeyim siz yorulmadan… çünkü ikna edilmek istiyorsunuz.

Hamilelik sürecinde seni beğenmediği durum olabilir. Kilo aldıysan falan filan erkekler genelde o yüzden aldatır. Birde eşin sende olmayan o kızda olan neyi sevmiş olabilir
Kimseye böyle sözler sarfetmek istemem ama gönül eğlendirebileceği rahat hareket edebileceği birini istiyordur 3 sene sonunda anladım ki eşim evlilik adamı değil

Bu alçaklığı düşünüyorsanız durmayın orada. O kanıtlayamadığınız her gün rahat yemeği, çamaşırı, toplum içindeki düzeni,eve gelince bebeği görmesi vs...
Ama siz rahat değilsiniz atın yükü üstünüzden ne gerek var?

Her gördüğümde değil baya bekledim

Gösterdikten sonra napacaksınız? Boşanmaya niyetli durmuyorsunuz açıkçası. Adam zaten yüzsüz, siz boşanmayıp devam edince eve getirmezse kadını şükredin
Çok önceden boşanma kararını verdim boşanma niyetim olmasa bunları ört pas eder hiç buralara kadar konu açmazdım

Yaşayan bilir ben yaşadım çünkü. Saçma olsa da gerçek

üzüldüm sizin adınıza
çoğu insan (ben de dahil) bu tip sığırlarla karşılaşmış olabilir ancak siz adamın aldatmasının altında yatan sebebi kadına soruyorsunuz. velev ki kilo almış olsun konu sahibi e bir erkeğin sevgisi kadının kilosuna bağlı olarak değişiyorsa o "erkekte" sorun var.
adam aldattı ama haklı ben kilo aldım ya da öbür kadın güzel o yüzden diye düşünmek mantıklı mı şimdi.

Hayır bu olayda suçlu taraf kadın değil elbette çünkü evlat taşıyoruz eşimiz için de taşıyoruz ama erkekler nankör insanlar heves ediyorlar gözleri hemen kayıyor dışarı

Güzel olsa ne olur evli bir adamla olucak kadar karektersiz ve ezik.
Bekarlar bakmıyor bunlara insan yerine koymuyor egolarını evlilerden tatmin ediyorlar

eşiniz ile ilgili ikna olmak isterken hiç tanımadığınız bir kadının özel hayatını ifşa edersiniz bu da suç,size dava açabilir,yani apartman güvenlik kamerası yada market kamerası ile sadece kocanızı değil bir kadınıda rezil edersiniz,kadının kocanızın evli olduğundan haberi olmayabilir,boşandığınızı sanabilir vs. o videoyu verenler neden istediginizi sorduğunda bunları söyliceksiniz muhtemelen gerçi kimse göruntü fln vermez kimseye sonucta o da suç,malesef yüzüne vurmadan ayrılmak zorundasınız,aldatiyorsa aldatıyordur,sevmiyordur,bitmiş bişey için yani yüzüne vursanız ne değişecek,kendinizi yipratıyorsunuz böyle tipler için ne gerek varki

Güzel olsa ne olur evli bir adamla olucak kadar karektersiz ve ezik.
Bekarlar bakmıyor bunlara insan yerine koymuyor egolarını evlilerden tatmin ediyorlar

ben öyle düşünmüyorum.
erkek evliliğini saklamış olabilir
evliyim mutsuzum boşanacağım demiş olabilir
kızın bir şekilde eli mahkum olabilir bazı şeylerden dolayı vs vs.
çirkinlik de, ego tatmini de, insanlıktan çıkma da erkek tarafında bence.

Bence öyle evli erkeği ayartmak daha kolay.
Böyle gördüm cevremden.
Bekar adamlar zor çünkü çok alternatifleri var.
Evli suçunu bildiği için daha fedakâr oluyor iliskilerinde maddi manevi.
Ilgi delisi kadınlarda buna tav oluyor.
Hiç de sakladığını düşünmüyorum zaten artık sosyal medya vs herşey ortada.

tamam kadın ayartmak isteyebilir erkek niye ayartılıyor salak mı, evli erkek kendini daha çok kollamak zorunda değil mi?
bekar adamın alternatifinden kastınız etraflarında çok kadın olması sanırım, tek vasfı özgür pipi sahibi olan bir bekar erkeğin çok fazla seçim şansı olduğunu sanmıyorum.
bu tip ilişki yaşayanları gördüm, olaylarını dinledim fedakarlık o hikayelerde yoktu (nedir erkeğin fedakarlığı para yedirmek mi)
ilgi delisi kadın 7/24 yanında ister sevgilisini ve bu tip kadında günün hadi çok çok en fazla 3 saatini ayırabilen adamla olmaz.
insanlar sosyal medya bilgilerini doğru girmek zorunda değiller, nüfus dairesi değil nihayetinde.

yani demem o ki aldatılma gerçekleştiğinde kadının muhatabı kocasıdır, sadece ve yalnızca kocası

Tatlım hemen bir avukata git .
Sor ne yapayım diye.
Bunu kanıtlarsan dava da elin güçlü olur.
Son olarak o kızı da rezil et pislik

Eski konularına bakın. Kızın olaya dahil olduğu; konu sahibinin düşüncesi.

İnsanları da bu şekilde gaza getirmeyin. Karşı tarafın olayla hiçbir ilgisi yoksa neler olabilir; diyelim ki ilgisi var ancak aile ve kendisi şiddet eğilimli, bu durumda neler olabilir bir an düşünün.

Olayla ilgisi yoksa oda kandırılıyorsa hem öğrenmiş olur hem bir zahmet kanıtları verir

Ben eski konularını bilmiyorum.
Konuya göre yorum yaptım.
E neden kocasinin arabası kızın evinin önünde.
Var bir şey belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…