- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Ben erkege daha çok suç bulurum o ayru konu.tamam kadın ayartmak isteyebilir erkek niye ayartılıyor salak mı, evli erkek kendini daha çok kollamak zorunda değil mi?
bekar adamın alternatifinden kastınız etraflarında çok kadın olması sanırım, tek vasfı özgür pipi sahibi olan bir bekar erkeğin çok fazla seçim şansı olduğunu sanmıyorum.
bu tip ilişki yaşayanları gördüm, olaylarını dinledim fedakarlık o hikayelerde yoktu (nedir erkeğin fedakarlığı para yedirmek mi)
ilgi delisi kadın 7/24 yanında ister sevgilisini ve bu tip kadında günün hadi çok çok en fazla 3 saatini ayırabilen adamla olmaz.
insanlar sosyal medya bilgilerini doğru girmek zorunda değiller, nüfus dairesi değil nihayetinde.
yani demem o ki aldatılma gerçekleştiğinde kadının muhatabı kocasıdır, sadece ve yalnızca kocası
Ben erkege daha çok suç bulurum o ayru konu.
Insanlar herşeyi çok iyi biliyor sen merak etme tatlim.
Evli adamlarla birlikte olan kadınları aklayamazsin.
Ben nerde saçını başını yol dedim?merak ettiğim herhangi bir şey yok, fikrimi paylaştım sadece ek olarak kimsenin aklanmaya da ihtiyacı yok zaten, konu içinde muhatabımız olan öyle bir taraf yok.
herkes seçimlerinde özgürdür ve kişilerin davranışları ve hayatlarına olan etkileri kendilerini bağlar.
sizin "kızın saçını başını yol" öğüdünüze karşı yazdım bunları.
ama "kocam da kocam" veya "kadın ayarttı kocamı" tipi düşünce tarzı bana çok komik gelir, sanki koca kişisi minicik çocukmuş gibi düşünüp öyle davranan hanımları anlamam mümkün değil.
eşim beni aldattı diyelim bir kaç seçeneğim var
1-boşanabilirim
2- olayı kapatmak zorunda kalabilirim (maddiyat, çocuklar, aile vs vs yüzünden)
ama beni aldatan adamı bağrıma basıp karşıya şarlayacak değilim.
Ben nerde saçını başını yol dedim?
Sen niye avukatlık yapıyorsun evli erkeklerle olanların?
Ben hiç bir şekilde kadın ayarttu demedim.
Erkek evli sonuçta erkegin sadakat sorumluluğu var .
Ama kadın da acizdir evli olduğunu bile bile birlikte.
Hadi canım hadi işine benim yazdığım şey belli.
Ay bırak peşimi lütfen ya.tatlimli balımlı senli benli tavrınızdan bu tip bir mesajın geleceği belliydi.
sizinle düşüncemi paylaşmak ve iletişime geçmek yanlışmış.
geçmişteki kötü bir deneyimden belki de
çok pardon
iyi forumlar.
Ay bırak peşimi lütfen ya.
Sana da iyi forumlar
Takip edebilirsin.Merhaba konuyu kısa keseceğim daha öncede konu açmıştım zaten. Eşimin beni aldattığını düşünüyorum çok fazla yalan söylüyor yalanlarından eminim mesaideyim diyip telefonu uçak moduna almalar falan hepsi var. Konumu bir kızın evini gösteriyor. Karttan alışveriş yapmış o kızın hemen önündeki yerden ama inkar ediyor kabul etmiyor orası falan değil diye kanıt bulmadan da asla kabul etmicek bende kanıt bulup herşeyi yüzüne çarpmak istiyorum telefonda falan hiç bir şey bulamam çünkü sileceklerini siliyor. O marketin kamera kayıtlarına bakmam lazım veya o kızın apartmanında ki güvenlik kameralarına nasıl yapabilirim ya da başka yolu var mı ? Boşanmayı güvenmediğim yerde durmamayı bende biliyorum amacım ona yalan söylediğini kanıtlayıp yüzüne vurmak
Eskiden telefon yokken sosyal medya yokken adamlar saklayabilirdi şimdi mümkün değil. Adamı belli saatten sonra arayınca ulaşamıyor belli günler ulaşamıyor ailesinin akrabalarının olduğu sosyal medyasına eklenmiyor ve kadın hiç Bi halt anlamıyor yani. O zaman zeka geriliği vardır. Belki ilk günler, ama evine bile aldığı adamın evli olduğunu tabi ki biliyordur.Bence öyle evli erkeği ayartmak daha kolay.
Böyle gördüm cevremden.
Bekar adamlar zor çünkü çok alternatifleri var.
Evli suçunu bildiği için daha fedakâr oluyor iliskilerinde maddi manevi.
Ilgi delisi kadınlarda buna tav oluyor.
Hiç de sakladığını düşünmüyorum zaten artık sosyal medya vs herşey ortada.
İsabella evli bile değil. Aldatıldığını ima ediyorsunuz ya.tatlimli balımlı senli benli tavrınızdan bu tip bir mesajın geleceği belliydi.
sizinle düşüncemi paylaşmak ve iletişime geçmek yanlışmış.
geçmişteki kötü bir deneyimden belki de
çok pardon
iyi forumlar.
Ay heralde ya.Eskiden telefon yokken sosyal medya yokken adamlar saklayabilirdi şimdi mümkün değil. Adamı belli saatten sonra arayınca ulaşamıyor belli günler ulaşamıyor ailesinin akrabalarının olduğu sosyal medyasına eklenmiyor ve kadın hiç Bi halt anlamıyor yani. O zaman zeka geriliği vardır. Belki ilk günler, ama evine bile aldığı adamın evli olduğunu tabi ki biliyordur.
O yeni nesil metreslerin bahanesi. Ben bilmiyordum diye. Millet de inanıyor yazık o da kandırılmış diye.Ay heralde ya.
Gece 11 de arayabilir mı gece 12 de mesela?
Yada sabahın köründe.
Ayrıca netten ml tanismis sanki.
Iş yerindenmis .
Iş yerinden olan adamın evli olduğunu herkes bilir
Ben gözardı ettim bu üyeyi ne derdi varsa bizden çıkarıyor hırsını bana da böyle acayip şeyler yazmıştı :)hakkınızı helal edin tavrınıza çok güldüm
hoşçakalın
Başta bilmiyor olabilir sonradab öğrenince bıraksın.O yeni nesil metreslerin bahanesi. Ben bilmiyordum diye. Millet de inanıyor yazık o da kandırılmış diye.
sadece evli olanlar mı aldatılıyor peki ?İsabella evli bile değil. Aldatıldığını ima ediyorsunuz ya.
Evli erkeklerin peşinde koştuğu kadın olduğun için senide ilgilendiriyor by konu haklısın.Ben gözardı ettim bu üyeyi ne derdi varsa bizden çıkarıyor hırsını bana da böyle acayip şeyler yazmıştı :)
Yok da o arkadaş onu kastetmiş. Kuyruk acın var diye. En azından ben öyle anladım. Geçmişteki deneyiminlerinden dediği için.sadece evli olanlar mı aldatılıyor peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?