Eşimin beni aldattığını düşünüyorum

Ben bunlaro mesajda karşıdaki kadına yazdıklarında okumuştum neyse geçti gitti o zamanlarda şükür

Kendinizi bu düşüncelerle boşuna helak etmeyin.Aldatmasinin sebebi siz degilsiniz.O şerefsiz sorunlu olduğu için bunlar oluyor.
Aile dostu yada arkadasiniz tanımadığı birini peşine takın.Fotograf video vs alsın.Mahkemede suratina çarparsıniz çok istiyorsaniz.
Benim konularima bakarsaniz aldatma nedeniyle boşandım.Ben 3.kisiyle asla muhatap olmadim, değmezdi.Bana sadakat etmesi gereken kişi eşim olacak şerefsizdi çünkü.Evli çocuklu adamla yatip kalkan.bir o..pu ile niye muhatap olasınız.?
Allah yardımcınız olsun.Lütfen sakin kalın ve önceliğiniz çıkarlariniz olsun.

Eee buldun yüzüne vurdun. Boşanma mı? Boşanmıcaksan adam zaten arsız ıyıce arsızlıga vurur. Her seyı bılıyor kabul edıyor dıye. Sen bılırsın

Bı süre sessiz kalmayi dene.yani normal davran düşündüğün gibi süregelen gelen ilişkisi varsa eninde sonunda açık verecektir.cunku takip edemem bebek var diyorsun

konumu direk bir evi gösteriyor, peki siz kadını tanıyor musunuz? yani apartmanda oturan bir kişi yoktur sadece. emin olduğunuz nokta nedir tam olarak? sadece merak ettim, yoksa elbette kocanızı en iyi siz tanırsınız. zaten aldatmıyor olsa bile sürekli yalan söylemesi, güveni zedeleyen bir şey. böyle bir evlilikten de hayır gelmez.

bende bu durumu yaşadım ve hemen anladım zaten. ilk olarak arabasına cihaz taktım ses kaydı ondan pek memnun kalmadım kendim de takip edemem evde kamera sistemi var onun peşine çıksam anlardı ya da arkasında benim arabayı tanırdı başka araba kiralasam diye düşündüm neyse en iyi çözüm dedektif tuttum ve yakaladım onları . Herseyi dosyaladım birkaç ay sonra önüne koydum dosya ile. Evimizi arabamı aldatma tazminatımı çocuğumu aldım tek celsede anlaşmalı boşandım kendime nafaka almadım çocuğa baya üst seviyeden nafaka aldım kendime nafakaya gerek kalmadı gerçi adamda bişey kalmadı. Haa iyi miyim hayır bunlar beni mutlu etmedi tabi oh iyi yaptım da diyemiyorsunuz. Sonra işe girdim çalışıyorum yani o şekilde de yaşamak gerçekten zor yıpratıyor onlarda devam etmedi para bitti aşk bitti kadında da. Yani olaylar olaylar bazen öle bir değişiyor ki hayatlar bir pislik herşeyi değiştiriyor hayatınızda keşkelerin yokken birden oluveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…