Eşimin beni istemeyen ailesi...

Vallahi kusura bakma sonuna kadar okuyamadım İnan çok çok uzun ama sorununa derdine saygı duyuyorum lakin bu kadar iyi niyet tevazu da fazla ‍♀
Kim olursa olsun anne ,baba ,kardeş ,eş ,arkadaş hiçkimseye YARANILMAZZZ...
Amiyane olacak deve , diken ikilemini unutma derim.
Eski eşi ile görüşmek ne aynı ortam da olmak ne oldu olacak evinize de buyur edin
Silkelenip kendinize gelin lütfen ben uzun uzun okuyamadım yazdığınızı ama birdaha başkası anlatıp yazmış gibi okursanız inanın anlayacaksınız yapılan yorumları güzel günler dilerim

Deveyi dikem insani .. tovbe tovbe bu ne ys resmen ayrimcilik yapiliyor ama senin elindem bisey gelmez yapacak hisey yok.gibi gorunuyor tabsiyem bayramlarda disini sık ama normalde de sen daha cok kullan kadınlığını kocani birakma bakimli ol guxel ol o milletin icinde mini etek giyorsa sen kocana giy ve de ki sadece sana giyerim ben bunlari filam

Şaka gibi konunuz.Bir dediginiz bir dediginizi tutmuyor ben sizi hiç normal bulmadım.Bu konu gerçekse eger size diyecegim tek şey,bir an evvel netleşin.Misal eski eşle ilgili tek fikriniz olsun bir diyorsunuz kadinin sucu yok bir diyorsunuz kadin şöyle böyle veya maddi durumla ilgili iyi mi kötü mü karar verin bir diyorsunuz para icin eski eş iletisime devam ediyor ,bir diyorsunuz cocugunun bezini mamasini kendi babam alıyor.Eski es aldatti diyorsunuz sonra esimin ailesi onu cok seviyor sonra da cocuk icin tahammul ediyoruz diyorlar diyosun..Celiskiler yumagi resmen.Neyse.

Hani kadının suçu yoktu aldattı diyorsunuz.
Bunların yaşanması için adamın karısını sizle aldatıp boşanması gerekiyor. Acaba durum bu da farklı yazmış olabilir misiniz
Öyle değilse baştan sona uydurma gibi çünkü. Ütopik

Eh inanmak durumunda değilsin .. inanmiyosan yorum yapma tenezzulunde zahmetjnde de bulunmasaydin keşke ... O kadar çok inanılması zor konular var ki ama at gozluguyle insanlar ... Küçük çevre dar çevre de göremiyor insanlar bunları .. üniversitedeyken duymuştum yaşayan kişiyi arkadaşımdı .. babası ananesiyle kaçıyor çocuğu oluyor.. o kadar fazla sana göre ütopik olay var ki...

Her ihtiyacınızı aileniz karşılıyormuş zaten. Boşansanız ne değişecek ki?

Fiziksel şiddet de gördüğünüzü söylemişsiniz. Ne için çekiyorsunuz bunca şeyi?
Ortada sağlıklı bir adet bile ilişki yok. Çocuğunuz hep ötelenerek mi büyüsün böyle?

Neyse bence de çelişkili buluyosan cevap verme . Nasıl inandirabilirim ki .. olmayan birşeyi kafamdan uydurdum dimi isim yok

Sanki burada eksik birşeyler var gibi. Aklı başında hiçbir erkek ailesi oğullarını aldatan eski eşine destek çıkmazlar bu imkansız birşey bizim toplumda. Eşiniz eski karısını aldatmış olabilir mi acaba ? Aile bireyleri hala eski gelini sevip tuttuklarına göre kadında bir hata yok bence. Yada aile eşinizin karısından sizin yüzümüzden boşandığını düşünüyor ve ondan size böyle davranıyorlar.

Sağolun samimiyetjniz için teşekkürler ederim evimin içine girmedi .. ama böyle olaylar o kadar fazla ki aynı evde iki eş yaşayan tanıdıklar var aynı şehirde bu neden insanlara şehir efsanesi gibi geldi anlamıyorum... Diğer yorumlar için soluyorum şahsınıza münasir değil .. insanlar insanları yargıların aynı yerde aynı kültürlerde yaşıyormuş gni düşünüyor ne acı..

aynı kültürlerde çevrede olmak durumunda değiliz evet sana göre öyledir muhtemelen insan nelerle karşılaşıyor ..

Anlatamıyorum sanırım kocam boşandıktan iki sene sonra taniisip nasıl benle aldatiyo hgibi yorumlar var hala..herkes aynı yerde doğdu aynı kültürlerde büyüdü .. aynı yerde yaşıyoruz .. dimi... Ütopik gelen yorum yazmasın benim çözüme ihtiyacim var ..

Bu biraz da kişilik meselesi olduğunu duusnuyorum .. kültür yaşadığımız yer insanların normalleştirmesi ...

Yazının başlarinda kadinin da suçu yok onun da peşini bırakmıyorlar yazıp. Sona doğru kadının derdi bizi boşatıp tekrar evlenmek yazıyorsun. Kafam karışmış senin. Koca bir aile neden tepkili? Anlatmadığın seyler var belli ki.

Her şeyi anlatmam mumkun mu başından sonunda anca bu kadar oluyor . Benim bu etkim yok bosanmasinda .. barışır zannettiler o arada barışması benimle nikahlaninca düşman oldu ailesi ona.. 15 yaşında onu ona almışlar içlerinde büyümüş ... Çok sevmişler belli ki ... Olamaz mı .. insanlara değişik geliyor ama her şeyi anlatmam ne derece mumkun

Peki eşinizin ailesi ve akrabaları hepsi mı deli, bir tane mi akıllı insan yok ? Kimse demiyor mu bu kadın bu adamı aldattı sevgilisiyle basıldı , ne hali varsa görsün artık. Valla kızmayın bana ama gerçekten çok saçma bir durum bu, benim mantığım bu toplumda böyle bir durumun olabileceğine ihtimal bile vermiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…