Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Valla doğruya doğru, ben olsaydım gel seviselimden bile daha tahrik edici konuşarak cagirirdim... boyle şeyler eşler arasında utanılacak şeyler olmamali

Çağırma şekliniz biraz garip olmuş. Uyandırmasaydınız, o kendiliğinden uyandığı bir sırada "odaya gel" deseydiniz sadece. Neyse. insan bir an isteyip daha sonra yorgun hissedebilir kendini. Kendinizi reddedilmiş hissetmeyin.

bu arada aslında ılk red eden sız olmussunuz
adam ıstedıgınde ac ayı oynamaz deyıp yemege gırısen sızsınız halbukı yemekten once daha ıyı olur sonra yemek yersınız ne olacak kı yemek kacmıyor sonucta
halıyle yemek yıyınce agırlık coker uyku bastırır heves gıder yanı
1-2 saat hazırlık mı surer gelın olurken bıle hazırlıgım 1 saat surmedı

yanı red edılmemıssınız aslında sız ötelemıs yemege oncelık vermıssınız

Kızım sen de oda hazırlıyorsun kendin hazırlanıyorsun adamı hastayım gel diye çağırıyorsun. Erotik Bi msj at, kendini çek at aynadan, +18 Bi şekilde konuş ki adam uyansın gelsin. Cık cık cık. Oda hazırlamış kendini hazırlamış adama hastayım diyo yaa. Libidoyu düşür sonra performans bekle Malesef canım

Ben normalde planlı sevişemem zaten açıkçası. O an gelişen olaylar, hisler, beklentiler olur. Gerilme sebebim biraz da bu hazırlığı yaparken oluştu ve kafam tee nerelere gitti. Önünü hiç alamadık :)) İkimiz de sabah 6'dan beri açtık maalesef mecburen yemek yaptık. Teşekkür ederim. ❤

Evet haklısınız. Sabah da "gece n'oldu yaa bana" filan dedi. Bir şey olmadı canım hadi sen işe git diye kışkışladım adamı Şimdi olanları söylesem mi söylemesem mi diye bunu düşünüyorum.

Ya ben kesin linç yicem ama uyurken rahatsızım odaya gel diye uyandırılıyorsam ben de panik yaparım isteğim falan olmaz...
Ayrıca bir de cidden rahatsız değilse kızarım zira o durumda uykulu oluyorsun....

ayrıca rahatsızım diye odaya çağırmak hatta odaya çağırmak saçma değil mi?
Çocuk da yok allah ne verdiyse diyip jdjdjdj adama dalsaydın imadan sonra...

ki işten gelmiş yorgun vs vs ortam hazırlamak falan bence hafta içi çok saçma
Haftasonu rahat rahat hazırlardınız....

reddedilme olarak saymıyorum bunu ben sayamıyorum....
Planlayarak sevişme de olmazzz

Yok zaten yapmamak lazımmış. En temizi gelişine yaşamak Bıraktım bu işleri benden olmaz cıkk

Çayın önemi bir kez daha anlıyoruz şu hikayeden

Çocuğu verdim az buçuk dinlendim yetti :)) Olmadı ama işte patladı en güzeli direkt konuya girmekmiş

Doktor fantezisi hayat izlediklerin gibi olmuyo bacım onlar seksli meksli gerçekler çay.....

Konuya mı gülsem ,yorumlara mı gülsem bilemedim
Bidaha ki sevişmeyi sen başlatma bakalım eşin ne yapacak .
Evet evet sen başlatma adamın ödü karnına düşmüş resmen.

Biri yazmıştı iyi ölüyorum yetiş dememişsin diye. Onu diyebilirim Allah korusun ben daha çağırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…