- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Valla doğruya doğru, ben olsaydım gel seviselimden bile daha tahrik edici konuşarak cagirirdim... boyle şeyler eşler arasında utanılacak şeyler olmamaliŞimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı.Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.
Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte.
aç ayı oynamaz diye yemek hazırlamışlar o arada bi de. vallahi libido yükselince aç tok her türlü oynar, istiyorsan beklemeden girmeli olaya bence :)
bunu adamı bekletmek olarak yazmıyorum, sevişmek karşılıklı istekle oluyor sonuçta..
bence zaten o moda girmişse kişiler bekle yemek yiyelim, bekle ortam hazırlıyım işin tadını kaçırıyor.
Seremoniyle olacak iş değil ki bu ama. Eminim siz de biliyorsunuz da, işte özenmişsiniz anlıyorum. Ama öyle bir şey değil.
O an yapılsa yapılırdı bence. Aç ayı da çok güzel de oynardı
Yemek yenmiş. Zaten yemekten sonra insan bir mayışıyor. Uyuyakalmış bir de adam. Uykudan da o korkuyla uyanmış. O daha ne olduğunu da idrak edememiştir bence.
Kötü niyetli görmedim ben. Sizi de reddetmemiş bence. Büyütmeyin ya ben üzülürüm çok. Adama da çektirmeyin, kendinizi de üzmeyin.
Mutlu mesut, gelişine sevişin işte
1,5 saat hazırlandınız mı, yanlış mı anladım?Eee bir de bunun öncesinde yemek yapıp, yemişsiniz. Oldu en az 2,5 saat. Yahu sevişmek böyle planlı, programlı, randevulu olur mu? Hazırlık, oda, mum filan bahane, önemli olan hissiyat. Gerçekten istiyorsanız aç ayı gayet de güzel oynar. Hatta midesinin açlığını filan umursamaz, adamı yatağa mıhlar. Böyle uzun uzun hazırlanayım, her şey mükemmel olsun derken, mükemmel anı kaçırmışsınız. Ayrıca insan eşine sevişmek istediğini niye söyleyemesin? Hastayım, gel ne yav? =) Eylemi utanç verici değil de, söylemesi mi utanç verici? Sevişelim diyemiyorsanız, yaramazlık zamanı, ay burası da çok sıcak değil mi huff puff filan gibi kendinize göre bir şifre bulun bari. =)) Kısacası; yanlış şeylere odaklanıp, anı yaşamayı unutmuşsunuz. Hatanız orada. Sevişmek için özel hazırlık filan da saçma geliyor bana, bu illa ki gerekliyse, erkekler de hazırlanacak o zaman. O koltukta fosur fosur uyurken, siz niye 1,5 saat hazırlık yapasınız?
adam dunyayla bağını koparmış, ruhu başka alemlerde gezerken telefonu çalıyor.
alel acele ruh bedene geri geliyor .
gezdiği yerlerin etkısınde halan daha .
ne oldu karıcığım dıyor ?kadın anlamasını beklıyor,
ama anlayamıyor.
ruh sallantıda uyusam mı, çay mı içsem .
gecen gun 1 hafta cocuga bakan sız degıl mıydınız o gun o uzuntu stresle nasıl oyle bır ortam hazırlayabıldınız ben kendımı yerdım sinirden
evet esınızı cagırma seklınız cok garıp hastayım kotuyum dıye esım mesaj atsa panıkle yanına gıderdım neyın var dıye adam haklı ve sız oyle deyınce halıyle aslında ıstemedıgınızı bıle dusunmus olabılır
bırde hazırlıgınız saatler surdu heralde ıcerde uyuyakalmıs adam yahuo an ıstedıgınde dogaclama gerceklesır dur deyıp ıcerı kosup mum falan yakıp hadı gel hastayım demek nasıl bır fantezı
eh panda rahatsızım denir mi?
ödünü patlatmışsınız adamın
kırıldığını anlamadı mı
bir daha ki zaman haftasonuna inşallah
Konuya mı gülsem ,yorumlara mı gülsem bilemedim
Bidaha ki sevişmeyi sen başlatma bakalım eşin ne yapacak .
Evet evet sen başlatmaadamın ödü karnına düşmüş resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?