- 10 Ekim 2014
- 33.010
- 148.767
- 798
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Evet keşke tatil günü olsaydı ama içimden geldi o an.Erken de uyumuyoruz diye düşündüm elimde patladı. Teşekkür ederim..
Adamın kalbine indir sonra neden deİnmiş işte anlamayacak bişey yok Kalbine inmiş yanlış anlama olmasın banlanmıyalım gece gece
Neyse buna da şükür, “ölüyorum yetiş” de yazabilirdinizAma n'apiyim ki sevişmemiz gereken konular var demeye de dilim varmadı. Şaşırtacağım derken olan bana oldu
Ama n'apiyim ki sevişmemiz gereken konular var demeye de dilim varmadı. Şaşırtacağım derken olan bana oldu
Ay kusura bakma ama kahkayi basiyorum
Ya hastayim diye insan sevismeyemi çagirilir? Tüm istek birden gider zaten de
Sorun sadece orda degil, esin bir odun. Tam manasi ile. Olayi bile çözemedi. Ortamin romantik oldugu, sevismeye bir davetiye oldugu. Böyle adamlara ortam mortam yaramaz. Ki çok üzücü tabiki. Istegin, heycanin ortasina etti.
Böyle bir adam ile çoçuk istediginden eminmisin?
Sorma hiçç bir de özür dile benden dedi gülerek
Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı.Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.
Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte.
Bence adama hic kabahat bulmayin. Ben soyluyorum, aynisi bana yapilsa degil cay icmek, degil seksten uzaklasmak, erkeklerden sogurdum yahuÇay içelim dedi ya düşün çay... Çocuğu bırak çaydan bile soğudum. :/
Çay içelim dedi ya düşün çay... Çocuğu bırak çaydan bile soğudum. :/
1,5 saat oda hazirlamak biraz fazla degil mi sizce de? İnsan uyuklamadan rem uykusuna gecer direkAyrica arayip hayatim sana bir surprizim var gelir misin demeniz daha hos olurdu sanki, aslinda bircok cumle “rahatsizim gel” demenizden daha hos olurmus Bana yapilsa libidom marsa kacardi heralde
Sende ona aynısını yap canım istiyor de soyunsun yatsın yatağa sende çayını al eline TV karşısına geç ayağını uzat merak etsin yanına gelincede nasıl oluyormuş de sende onu rencide et ayıp etmişŞimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı.Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.
Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte.
Şimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Evin içinde kocam beni rahatsızım diye mesajla başka bir odaya çağırsa yanına gidene kadar kalpten giderim muhtemelen. Düşünsenize adam kalkıp gelemiyor bile o kadar hasta. Bu olayın üstüne de bırakın sevişmeyi kavga çıkar. Dua edin kavgaya döndürmemiş adam olayı.
Yok yok umidinizi kaybetmeyin ama yonteminizi degistirin zira kalp krizine 5 kalmis bir adamin kaldigi yerden sevismesi pek olasi degilDuş filan aldım ondan uzun sürdü. Adam da bayıldı içeride. Evet o da kapıdan seslenseydin keşke dedi. Ne biliyim deli kıza cilve yap demişler gitmiş halıya mıçmış diye bir söz var tam benlik şu an.Bu işler bana göre değilmiş anlamış oldum.
Yukarda bir üyenin söylediği gibi rahatsızım demek yerine hayatım odaya gelir misin sana süprizim var deseydiniz oda merakla ve heyecanla gelip atağa gecebilirdidiğer çağırma şekli paniklik oluşturdu haliyle..
Teşekkürler, sayenizde içtiğim çayı ekrana püskürttüm gülerken"gel buraya, çok sevismeli olaylar olcak"
Normalde de yapılmaz ama siz bir de yakin zamanda bebek kaybettiniz yanlis hatirlamiyorsam. Yani yapilacak sey degil gercekten bunun ustune adami boyle cagirmak. Iyi niyetlisiniz evet ama cok ters bir adımla baslamaya calismissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?