Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Evet keşke tatil günü olsaydı ama içimden geldi o an. Erken de uyumuyoruz diye düşündüm elimde patladı. Teşekkür ederim..

Normalde nasildir eşiniz bilmiyorum ama bence bir de geniş zamanda deneyin, insan her an uykudan bile uyandiginda incelik dusunecek durumda olmayabiliyor. Dert edinmeyin bence :)

Bir de sevismek isteyip 1 bucuk saat oda hazirlamak için insan bekletmeyin uyuya kalmasa bile insanin hevesi kacar cok abartmissiniz adam evde olmasa tamam ama icerde bekliyorken 1,5 hazirlanilmaz o kadar da abartmayin.

Ama n'apiyim ki sevişmemiz gereken konular var demeye de dilim varmadı. Şaşırtacağım derken olan bana oldu

Sevismek, seks,.. gibi kelimeler kullanamiyormusun esin ile? Yani yetiskin bir kadinsin, karsinda esin var. Bunlari asman lazim. Konusamadigin seyi yapman çok ilginç geliyor bana.

Ki "gel buraya, çok sevismeli olaylar olcak" gibi seyler söylmene bile gerek yoktu. Ilk basta onun yanina gidip, öpebilirdin mesela, uykudan güzel kalkardi. Sonrada odaya geçebilirdiniz.

Ne kadarlik evlisiniz?

Çay içelim dedi ya düşün çay... Çocuğu bırak çaydan bile soğudum. :/

Sorma hiçç bir de özür dile benden dedi gülerek

Der adamı mala çevirmişsin. Yinede kırmayayım diye espiriye dökmüş.
Benim adamı öyle kaldırsam oturur ağlardı herhalde. Normal kaldırdığımda bile 10 dk aradığım kişiye ulaşılamıyor.

hahahah adamin afyonu patlamamis yoksa eminim boş gecmezdi. bir de erkekler her zaman boyle seyleri anlamiyirlar, sizin ortam yorgunluk, uyku ve umitsizlik magduru olmus bence, kisisel algılamayın

Çay içelim dedi ya düşün çay... Çocuğu bırak çaydan bile soğudum. :/

Ivet çay senin atesini söndürür heralde diye düsünmüstür

Yada hastaligin numara oldugunu inanmiyordur ve sana limonlu çay vermek istemistir

Simdi bozuldun ama inan bana bir kaç hafta sonra kahkaha ederek bu olayi düsüneceksin. Ikinizde odunluk yaptiniz çünkü

Duş filan aldım ondan uzun sürdü. Adam da bayıldı içeride. Evet o da kapıdan seslenseydin keşke dedi. Ne biliyim deli kıza cilve yap demişler gitmiş halıya mıçmış diye bir söz var tam benlik şu an. Bu işler bana göre değilmiş anlamış oldum.

Sende ona aynısını yap canım istiyor de soyunsun yatsın yatağa sende çayını al eline TV karşısına geç ayağını uzat merak etsin yanına gelincede nasıl oluyormuş de sende onu rencide et ayıp etmiş

Benimki de cocuk varken utanirim nasil yapacaz diyor. 5 senedir sevisiyoz adamla. Bana nasil yapcaz diye soruyor bunlar hep boyle galiba

Haklısın o açıdan zaten sakar şakirimdir biraz. Ben o anın heyecanıyla düşünemedim panikleyecek, korkacak filan

Yok yok umidinizi kaybetmeyin ama yonteminizi degistirin zira kalp krizine 5 kalmis bir adamin kaldigi yerden sevismesi pek olasi degil bu cumledeki adam’dan kasit erkekler degil, tum insan evlatlari

Yanına gidip, öpüp güzel güzel uyandırmak varken neden hastayım diye mesaj attınız ki?
Hiç cazip bir uyandırma yolu değil, aksine insanı sinir edecek cinsten bir yol izlemişsiniz.
Normal şekilde uyandırsaydınız, çay içelim noktasına gelmezdiniz.

Haklısın işte o konuda ama ben gerilmiştim diyemedim öyle şeyler. Ararken bile utandım biraz

Normalde de yapılmaz ama siz bir de yakin zamanda bebek kaybettiniz yanlis hatirlamiyorsam. Yani yapilacak sey degil gercekten bunun ustune adami boyle cagirmak. Iyi niyetlisiniz evet ama cok ters bir adımla baslamaya calismissiniz.

Evet öyle. Gün içinde de evde biri var diye aramıştım sanırım ondan da etkiliyorum. Cidden ben öyle panikleyeceğini düşünemedim ki. Ben farklı bir rüya alemindeydim maalesef

Hazırlanmış halinizle gidip öperek uyandırsaydınız odaya gel hadi deseydiniz her şey muhteşem olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…