- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Yaaa kıyamam yaaHaklısın işte o konuda ama ben gerilmiştim diyemedim öyle şeyler. Ararken bile utandım biraz
Normalde nasildir eşiniz bilmiyorum ama bence bir de geniş zamanda deneyin, insan her an uykudan bile uyandiginda incelik dusunecek durumda olmayabiliyor. Dert edinmeyin bence :)
Bir de sevismek isteyip 1 bucuk saat oda hazirlamak için insan bekletmeyin uyuya kalmasa bile insanin hevesi kacar cok abartmissiniz adam evde olmasa tamam ama icerde bekliyorken 1,5 hazirlanilmaz o kadar da abartmayin.
Keşke sizde eşinizin yanına uzanıp minik minik öpücükler kondursaydınız, hem daha güzel uyanırdı hemde sonu istediğiniz gibi biterdi, yani bir ihtimal ☺
Ben hazırlanırken adam koltuğa yapışmış zaten. Böyle olunca da hevesim kırıldı =/ Çok utandım kendimden. Bi daha nasıl yapıcam ki..
Bende yatak odasindan ariyorum esimi bazen. Gel de iki yaramazlik yapalim aslan parcasi diyorumMsj atiyorum. Gel de seni yataga atayim yigidim falan diyorum Hic oyle rahatsizim gel demedim. Bende fazla duzum heralde.
O da genelde kizi uyuttuktan sonra cagiriyo beni. Bebe uyudu kiz kos yaziyor msjla. Ben daliyorum odaya
Esin de odunmus ama. O ortami birakip cikmak da ne bileyimtutup ataydin yataga baslatma len cayina diyeydin
Sevismek, seks,.. gibi kelimeler kullanamiyormusun esin ile? Yani yetiskin bir kadinsin, karsinda esin var. Bunlari asman lazim. Konusamadigin seyi yapman çok ilginç geliyor bana.
Ki "gel buraya, çok sevismeli olaylar olcak" gibi seyler söylmene bile gerek yoktu. Ilk basta onun yanina gidip, öpebilirdin mesela, uykudan güzel kalkardi. Sonrada odaya geçebilirdiniz.
Ne kadarlik evlisiniz?
Der adamı mala çevirmişsin. Yinede kırmayayım diye espiriye dökmüş.
Benim adamı öyle kaldırsam oturur ağlardı herhalde. Normal kaldırdığımda bile 10 dk aradığım kişiye ulaşılamıyor.
Ivet çay senin atesini söndürür heralde diye düsünmüstür
Yada hastaligin numara oldugunu inanmiyordur ve sana limonlu çay vermek istemistir
Simdi bozuldun ama inan bana bir kaç hafta sonra kahkaha ederek bu olayi düsüneceksin. Ikinizde odunluk yaptiniz çünkü
Kiz daha 2.5 yillik evliyiz napalim kanimiz deli akiyorŞöyle şeyler yazıp insanı depresyona sokmayın rica ediyorum. Bazı kadınların libidosu ölmüş olabilir mesela. Adam sevişmek ister diye duş almaktan bile korkuyor olabilirler. Gizli gizli duş alıyorlarmış meğer. Libidoları falan sizlere ömür. Seks olmasa da olur diyorlarmış. Eskiden duvar tırmalayan kadınlara niye böyle olmuş bilmiyoruz ama varmış böyle kadınlar. Yazık onlara.
Yaaa kıyamam yaaÇok tatlsnz inşaAllah telafisini yapar eşiniz
Neden 5Kiz daha 2.5 yillik evliyiz napalim kanimiz deli akiyorbi 5 sene olsun bizde soneriz bir yerde heralde ,cocuk buyudukce performasimiz duser zannimca Simdilik seks topu gibi gezmeye devam
Adama felç geldi sanırdım ben kesin.
Yürüyemiyor mesaj atıyor çünkü. Bi de insan uykudan uyanınca bi değişik oluyor bi de ben korkarak uyanınca kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyor korkmuştur adam. ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?