Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Adama felç geldi sanırdım ben kesin.
Yürüyemiyor mesaj atıyor çünkü. Bi de insan uykudan uyanınca bi değişik oluyor bi de ben korkarak uyanınca kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyor korkmuştur adam.

Ben hazırlanırken adam koltuğa yapışmış zaten. Böyle olunca da hevesim kırıldı =/ Çok utandım kendimden. Bi daha nasıl yapıcam ki..

Yani geldiğinde canı istiyordur sonra yemek yap ye topla duş al oda hazırla. Nerden baksanız 3 saat sürmüstür. Yani bence o unutmuştur bile. İsteyince yapmak lazım böyle uzatınca araya bi ton şey koyunca hevesi kalmamış olabilir. Mesaj konusunun zaten garip olduğunu siz de kabul etmissiniz :) böyle hazırlıklar yapıp böyle bi tepki almak herkesi üzer bence kendinizi kötü hissetmemeye çalısın olur böyle şeyler :)

Olayı komple anlamamış olabilir mi uyku sersemi
Çağırma şekliniz gerçekten tuhaf, gel bir şey konuşacağım ya da yardıma ihtiyacım var falan deseydiniz keşke.

Hiç mumla müzikle sevişmedim, herhalde denesem adam ev yanar o mum ordan akar diye zaten havaya giremez, belki sizinki de bendeki gibi bir hödüktür.

Bende yatak odasindan ariyorum esimi bazen. Gel de iki yaramazlik yapalim aslan parcasi diyorum Msj atiyorum. Gel de seni yataga atayim yigidim falan diyorum Hic oyle rahatsizim gel demedim. Bende fazla duzum heralde.
O da genelde kizi uyuttuktan sonra cagiriyo beni. Bebe uyudu kiz kos yaziyor msjla. Ben daliyorum odaya
Esin de odunmus ama. O ortami birakip cikmak da ne bileyim tutup ataydin yataga baslatma len cayina diyeydin

Cilveli cilveli kocaccıımmm diyemediniz mi? Rahatsızlandım gelsene desem eşime, üstüme başıma ortama bakmaz la mal mısın kafayı mı yedin, uykudan insan böyle mi kaldırılır derdi diye düşünüyorum. Telefonla arayana kadar başka güzel yöntemler var onları deneyin bidahakine

Ben hazırlanırken adam koltuğa yapışmış zaten. Böyle olunca da hevesim kırıldı =/ Çok utandım kendimden. Bi daha nasıl yapıcam ki..

Siz de herseye utaniyorsunuz boyle olmaz ki Ne kadarlik evlisiniz ilk kez oda hazirliyorsunuz ve adami cagirmaya utaniyorsunuz filan biraz rahat olun ne olacak tekrar yapinca, daha guzelini yapin ve daha guzel cagirin madem yapmak istiyorsunuz. Eşler arasinda da boyle seyleri kasmaya gerek yok. Olmuş bir durum unutun onunuze bakin

Şöyle şeyler yazıp insanı depresyona sokmayın rica ediyorum. Bazı kadınların libidosu ölmüş olabilir mesela. Adam sevişmek ister diye duş almaktan bile korkuyor olabilirler. Gizli gizli duş alıyorlarmış meğer. Libidoları falan sizlere ömür. Seks olmasa da olur diyorlarmış. Eskiden duvar tırmalayan kadınlara niye böyle olmuş bilmiyoruz ama varmış böyle kadınlar. Yazık onlara.

Başka zaman böyle değilim, rahatım ama yaptığım hazırlıktan dolayı oldu tamamen aşırı heyecanlamdım. =/ Planlı ilişkiden tedirgin olurum ama normalde de. Her akşam şu saatte sevişeceğiz insanı değilim yani. O yüzden de yarım sonra bunu yaşayacak olmak beni strese sokmuş olabilir. Bilmiyorum umarım düzgün anlatabildim. 4 ay oldu evleneli.

Benimki de öyle 3 saatlik alarm kurar kendine anca uyanıyormuş

Boğazıma gemici düğümü attılar, biraz öyle oldu :) Umarım. Teşekkür ederim.

Kiz daha 2.5 yillik evliyiz napalim kanimiz deli akiyor bi 5 sene olsun bizde soneriz bir yerde heralde ,cocuk buyudukce performasimiz duser zannimca Simdilik seks topu gibi gezmeye devam

Kiz daha 2.5 yillik evliyiz napalim kanimiz deli akiyor bi 5 sene olsun bizde soneriz bir yerde heralde ,cocuk buyudukce performasimiz duser zannimca Simdilik seks topu gibi gezmeye devam
Neden 5
seneye sönecekmişsiniz ki sayılara takılmayalım lütfen, beş yıl dediğimiz nedir ki? Gayet de topu çevirmeye devam edebilirsiniz yıllar içerisinde

Yani 2 saat filan söylendi bana karnım ağrıdı, kötü oldum filan diye. :/ Eff. Başka zaman hastalanıp arasam diyecek yine sevişmeye çağırıyo manyak karım beni. Olayın ciddiyeti kaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…