- 7 Ağustos 2017
- 10.005
- 37.584
- 598
- 29
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
- 

Olayı komple anlamamış olabilir mi uyku sersemi
Çağırma şekliniz gerçekten tuhaf, gel bir şey konuşacağım ya da yardıma ihtiyacım var falan deseydiniz keşke.
Hiç mumla müzikle sevişmedim, herhalde denesem adam ev yanar o mum ordan akar diye zaten havaya giremez, belki sizinki de bendeki gibi bir hödüktür.
Cocuk buyuyo ya ondan dedim. Tum enerji ona giderse, bir de zor bir cocuk olursa devrilip yatariz sanirimNeden
5 seneye sönecekmişsiniz kisayılara takılmayalım lütfen, beş yıl dediğimiz nedir ki? Gayet de topu çevirmeye devam edebilirsiniz yıllar içerisinde  
Benim de var böyle salak bir anımEvet haklısın hiç anlamadı. Görmedi bile kedi mi kaçmış dam mı yanmış.. Tey teyy. Mum kısmını ben de düşündüm ama biraz. İnsan bi tedirgin olmuyor değil bunlar bitince ne olacak acaba diye
Uyuyan adama rahatsızım diye mesaj atarak sekse davet etmek. Parçala beni Behçet deseniz libido daha az zarar görürdü. Yapmayın böyle şeyler, pipisi düşer korkudan. Sonra hepten zarar.
Bende yatak odasindan ariyorum esimi bazen. Gel de iki yaramazlik yapalim aslan parcasi diyorumMsj atiyorum. Gel de seni yataga atayim yigidim falan diyorum Hic oyle rahatsizim gel demedim. Bende fazla duzum heralde. 
O da genelde kizi uyuttuktan sonra cagiriyo beni. Bebe uyudu kiz kos yaziyor msjla. Ben daliyorum odaya
Esin de odunmus ama. O ortami birakip cikmak da ne bileyimtutup ataydin yataga baslatma len cayina diyeydin 
Fena mi suni tenefus bahanesiyle olaya girerdin bayiilaymis keskeOnlar romantik bence şu anBilmiyorum ben normalde böyle değildim. Kafam çok gitti çok önünü alamadık. Tee nerelere gitti Allah bilir. Adamın yatağa atılcak hali kalmadı ki beti benzi attı. Bayılcaktım dedi kapıda. Uykular haram oldu gençliğim talan oldu ... 
Siz de herseye utaniyorsunuz boyle olmaz kiNe kadarlik evlisiniz ilk kez oda hazirliyorsunuz ve adami cagirmaya utaniyorsunuz filan biraz rahat olun ne olacak tekrar yapinca, daha guzelini yapin ve daha guzel cagirin madem yapmak istiyorsunuz. Eşler arasinda da boyle seyleri kasmaya gerek yok. Olmuş bir durum unutun onunuze bakin 
Ayyy çok tatlısınız yaaa. Çok güldüm ama okurkenBende 2 senedir evliyim yeni yeni açıldım bende de çekingenlik oluyordu falan 
4 ay oldu evleneli. Normalde de planlı seks yapamam ben panik olurum. O an istekli olmamla arada uçurum var. Bilmiyorum bu da biraz öyle hissettirdi işte heyecanlandım, gerildim. Değişmeliyim ama belki bu konuda haklısınız :))
Benim de var böyle salak bir anım
Kendim de hödük olduğumdan dedim bir şey yapayım, duş aldım güzelce kremlendim falan geldim bornozla oturdum yanına, bir afra tafra bende, saç baş savurup dekolte veriyorum
Öküz oğlu öküz sevişecez mi dedi ben de ‘yaağğğ banyodan yeenii çıktııım amaa misler gibiyim daha’ dedim, tamam dedi ve gitti
Naz yapacaktım, cilve yapacaktım aklımca, benim gibi düz insanın neyine yani
Sizden de öyle bir şey beklememiştir ve gerçekten anlamamıştır olayı, eminim.
Hatta yarın konuşsanız ‘aaa öyle mi e deseydin’ gibi bir cevap duyabilirsiniz muhtemelen.
4 ayda coktan açilmaniz lazimdi.Biraz salın gittsinn en çoşkulu olacak zamanda ne utanmasiymiş. 
Bu ara libidolarda sıkıntı var heralde benim genel hali tavan olan libidom bile azcik yerde. Bir silkelenip kendime geleyim su adamida getireyim. Onunda içi geçti herhal
Güldüm ya size valla
Adamın kalbine iniyormus
Tamam deyip gitmesi pekiBenim de var böyle salak bir anım
Kendim de hödük olduğumdan dedim bir şey yapayım, duş aldım güzelce kremlendim falan geldim bornozla oturdum yanına, bir afra tafra bende, saç baş savurup dekolte veriyorum
Öküz oğlu öküz sevişecez mi dedi ben de ‘yaağğğ banyodan yeenii çıktııım amaa misler gibiyim daha’ dedim, tamam dedi ve gitti
Naz yapacaktım, cilve yapacaktım aklımca, benim gibi düz insanın neyine yani
Sizden de öyle bir şey beklememiştir ve gerçekten anlamamıştır olayı, eminim.
Hatta yarın konuşsanız ‘aaa öyle mi e deseydin’ gibi bir cevap duyabilirsiniz muhtemelen.
Hayatımda duyduğum en kolay ‘tamam’ sözüydü herhalde ki hayır bile dememiştimTamam deyip gitmesi pekiAy cenem agridi gulmekten ajajjajaj 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?