- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ben para kazanmıyorum ki daha çoğundan korksun.istemiyo çalışmamı defalarca konuştuk. diğer konuları da konuştuk kabul etmiyo itiraf etmiyo hissettiklerini.beni hep ezme çabası var
Evet törene takıldım çünkü benim bi ailem de var ve mezuniyetimi görmek hakları ayrıca ben de katılmak istiyorum çalışmak para kazanmak haricinde de kattıkları çok fazla eğitimin insana.ya bi insan sırf eğitim aşkı için yüksek lisans yapabilir. illa maddi getirisi olacak diye bi kural yok. bunu anlarım. ama hem yüksek lisans yapıp hem de kocam çalışmamı istemiyo lafını nasıl söyleyebilir? bunu aklım almıyor. keşke sizin girdiğiniz kontenjana hakeden biri girseydi, o aldığı eğitimin hakkını verseydi. bence gitmeyin mezuniyet törenine filan. nasıl olsa kocanız istemiyo. çalışmayı bile sırf o istemediği için kenara koyuyorsunuz da törene mi takıldınız?
Evet törene takıldım çünkü benim bi ailem de var ve mezuniyetimi görmek hakları ayrıca ben de katılmak istiyorum çalışmak para kazanmak haricinde de kattıkları çok fazla eğitimin insana.
çalışmak ya da evde oturmak bi tercihtir. ev hanımlarının hepsi ilkokul, lise mezunu mu olmalı? Belki ben çocuklarımı iyi yetiştirmekte kullanıcam eğitimimi onu seçtim belki.
ben de bu zihniyeti ve kk deki çalışmayan kadınlara karşı bu tahamülsüzlüğü anlayamıyorum konum çalışıp çalışmamak değil ayrıca sorum da çalışsam mı acaba napsam değil
Haklısınız çok doğru korku öfkeyi çağırır ama çağırmamalı evlilikte bu tarz boş korkular çok yıpratıcı oluyor.tespitiniz doğru altta kalmış hissediyor ve bu düşüncelerinin altında korku var. korku öfkeyi çağırır. sizi kaybetmekten korkuyor aslında. belki sizin daha çok kazanmanizdan. size yetememekten.
konusun şimdiye kadar konuşmadığınız hata.
inşallah düzelir , sabırlı olun ama alttan almayın bu davranışları
Amin canımAdam kompleksli,işin zor arkadaşım.
Allahım kolaylık versin inşallah.
İnşallah daha çok yeni evliyiz eşimi seviyorum umarım düzelir zamanlakıskandığından yapıyor,he he deyip geçin bu güzel gününüzü heba etmeyin ,bizimkide yapıyordu biri beni işimle övdüğü zaman konuyu değiştiriyordu zamanla geçti sizinkinde baya bir hazımsızlık var umarım zamanla düzelir
Aşık oldumAh kardeşim ya böyle kompleksli adamla nasıl evlendin. Mezuniyetini çekemiyor yaşlısın diye muhabbet yapıyor Yani inanılacak gibi değil çok ayıp yaptığı.
O kadar okumuşsun seni çalıştırmayacak bir de. Cidden bu mu istediğin hayat?
Geçmez bu adamla bir ömür
Öyle dedim zorla tutmuyorum seni yanımda dedim sonra çekti gitti zatenResmen kıskanıyor çekemiyor seni neyapcagini sasirmis. Ayrıca asla kendisini gelistiremems ve olgunlaşmamış. Takma. Çok yasliysam kapı orda güle güle daha gencini bul de.
Bende çocuk fikrini şimdilik bi süre erteledim zaten o da haZır değil henüz.seviyorum eşimi artı yönleri de çok burada bahsetmedim tabi o yüzden yok gibi algılanıyo.olmasa durmam zaten yanında.inşallah herşey düzelir böyle ego problemleri ilişkimizi mafetmez çünkü yorulduğumu hissediyorumSizin eşiniz tam bir hödük
Eski konularınızın hepsini biliyorum
Bu adamla beklentileriniz bir değil
Birbirinize uymuyorsunuz
Dünya görüşü hayattan istekler çok farklı
Adam görgüsüz olgunlaşmamış evliliğin farkında olmayan het/hött yaparak kendi egosunu şişiren erkekliğin hötlemekle eşdeğer olduğunu düşünen biri
Hicbir artı yönü yok
İlla boşanın diyemem ama çocuk yapmayın ve kendinizi lütfen ezdirmeyin
Bu işin sonunu hoş görmüyorum zira.
'Okudum ama mesleğimi sevmiyorum o yüzden çalismiyorum' denir anlarim.Ben para kazanmıyorum ki daha çoğundan korksun.istemiyo çalışmamı defalarca konuştuk. diğer konuları da konuştuk kabul etmiyo itiraf etmiyo hissettiklerini.beni hep ezme çabası var
ay gerçekten çok sağ olun resmen okurken sinirlendim ve nasıl yazacağımı düşünüyordum. Siz benim yerime çokkkk güzel anlatmışsınız. Tamanen katılıyorum size .ailen varsa o ailen demiyor mu kızım biz seni o kadar okuttuk, sırf kocan istemiyor diye evde oturman için mi okuttuk demiyor mu?
benim çalışmayana saygım var. farkındaysanız maddi getiri şart dğeil, eğitim için de okunabilir dedim. ama kocam çalışmamı istemiyor diyen sizsiniz. o zaman atın o eğitimi çöpe. lafı çevirmeyin boşuna. çocuk için demişsiniz. kızınız olursa nasıl bi eğitim vereceksiniz? aman kızım kocan isterse çalışma diyerek mi eğitim vereceksiniz?
Kızlar her konumda aynı şeyler oluyo benim konum aileme acınması yada eşimin geri kafalılığı emeklerimin boşa çıkması değil.keşke çalışmıyorum demeseydim konu çok başka yerlere geldi sorumun çok dışına taştı.hayat benim tercih benim ailem de benim kararıma saygı duyuyo onlar elinden geleni yaptı gerisi bana kalmış.lütfen böyle yorumlar yapcaksanız yapmayın sorunuma yardımcı olmak için yazanlara teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?