- 19 Mayıs 2020
- 47.821
- 214.869
- 598
Aklıma labrador geliyor.ne diyon avrador
Senin yaran ondan boşatamadın mı kız kıyamişTabi canım. Erkek nefsi derler kadın ayartmış derler :) bide kıza mesaj atacakmış keşke bana atsa daha önce başıma geldi. Bana yazan adamın karısı kendine gelemedi söylediklerimden. beni suçladı Ve şu an kocişinden hamile aşk pozlarıyla
İşte benim dediğim gibi dese ikinci kadına kadın artık görüşmeyecek adamla , çünkü artık adam cazip gelmeyecek kadınahiç öyle bir hali yok.
adam bundan sıkıldım demiş kadını arayayım mı diye soruyor..
he ara aramışken sor bakalım sıkılmaması için o ne yapıyormuş töbe töbe.
Adam karısını aldattığı için suçlu. adamın evli olduğunu bilip de böyle rezil ilişki yaşayan kadın Kendinden mesul. Yani i adamın karısına karşı bı sorumluğu yok.ahkaksiz olması kendi sorunu.aldatilan kadın sadece kocasından hesap sorabilir.Valla öyle kadnlar var ki evli barklı adamların yakasına bir yapışıyor adam engellesede buluyor konşmasada ekliyor Allah uzak tutsun ama var yani habire anlamadan dinlemeden adamı suçlamayın Allah aşkına ya
Tabiki önce kocadam hesap sorulur eln kadınındam degil ama yapışan kadın tipleri çok evli adamlara bile.. konuyu çok iyi anlamak gerek saldırıya geçmeden. Burdaki konu felaketmiş bu arada ben bunu geç okumuştumAdam karısını aldattığı için suçlu. adamın evli olduğunu bilip de böyle rezil ilişki yaşayan kadın Kendinden mesul. Yani i adamın karısına karşı bı sorumluğu yok.ahkaksiz olması kendi sorunu.aldatilan kadın sadece kocasından hesap sorabilir.
Adam çaktırmadan kuyruk sallamıştır , öyle bir adam yok varsada merak etme karısı onu kaptırmaz kimseyeValla öyle kadnlar var ki evli barklı adamların yakasına bir yapışıyor adam engellesede buluyor konşmasada ekliyor Allah uzak tutsun ama var yani habire anlamadan dinlemeden adamı suçlamayın Allah aşkına ya
Aynen.....Senin yaran ondan boşatamadın mı kız kıyamiş
Ne bilim ya skntılı işler bide yakalayamamak var yani çalışıyoruz ediyoruz yanmzda msjlaşmasa yazşmasa nerdn anlcz ki Allah kötülerden uzak tutsun demektn baska çare yok herhldeAdam çaktırmadan kuyruk sallamıştır , öyle bir adam yok varsada merak etme karısı onu kaptırmaz kimseye
Vardir öyle kadınlarTabiki önce kocadam hesap sorulur eln kadınındam degil ama yapışan kadın tipleri çok evli adamlara bile.. konuyu çok iyi anlamak gerek saldırıya geçmeden. Burdaki konu felaketmiş bu arada ben bunu geç okumuştum
Yoo normal görüştüm.Yani siz evli bir erkekle mi duygusal olarak görüştünüz? Kafam karıştı şimdi
Boşanmayacaksan kurcalama boşanacaksan eğer eşinin konuşmalarını bulmaya çalış numarayı bulup arasan ne farkeder eşinde sucKızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Burda kimse o ikinci kadına da aferin demiyor farkındaysanız. Prensipsiz, ilkesiz, kötü insanlar o ikinci kadınlar. Kendi hem cinsine bunu yapacak kadar iğrenç insanlar. Koca zaten aşağılık ama ikinci kadın da en az onun kadar aşağılık. Burda muhatap koca olduğu için kadına bişey deme deniliyor. Umarım aradaki farkı anlayabiliyordunuzdur.:))) bizler olmasak karıları ile muhteşem evlilikleri olacak da işte o masum saf akılsız kocaları bizim gibiler ne hale getiriyor.
Yoksa evde sıkıcı, muhabbetsiz, dırdır odaklı, neşesiz bir aile hayatları olduğundan değil.
Çok haklisinizBurda kimse o ikinci kadına da aferin demiyor farkındaysanız. Prensipsiz, ilkesiz, kötü insanlar o ikinci kadınlar. Kendi hem cinsine bunu yapacak kadar iğrenç insanlar. Koca zaten aşağılık ama ikinci kadın da en az onun kadar aşağılık. Burda muhatap koca olduğu için kadına bişey deme deniliyor. Umarım aradaki farkı anlayabiliyordunuzdur.
Namuslu, namussuz meselesi değil. İlke, prensip meselesi. Tabi istediğinizi yaparsınız ama empati diye bir duygu da var. Böyle durumlar çok hassas şeyler.Sizi takan yok teyzem kocası düşünmedi ben neden düşüneyim. Ayrıca üzülmediğimi kim söyledi. Ayy aynen hepiniz çok namuslu kadınlarsınız djskdkdksksks eleştirme hakkın yok nerden var? Ünlü müyüm siyasetçi miyim sen kimsin? Kimse bana karışamaz o zaman bende sana karışırım hadi yoluna bak
"En az onun kadar aşağılık" değil ikinci kadın. Koca daha aşağılık. Koca daha kötü. Mesele koca.Burda kimse o ikinci kadına da aferin demiyor farkındaysanız. Prensipsiz, ilkesiz, kötü insanlar o ikinci kadınlar. Kendi hem cinsine bunu yapacak kadar iğrenç insanlar. Koca zaten aşağılık ama ikinci kadın da en az onun kadar aşağılık. Burda muhatap koca olduğu için kadına bişey deme deniliyor. Umarım aradaki farkı anlayabiliyordunuzdur.
Kocasının saygı duymadığı kadına elin kadını saygı duysun istiyorlar, şaka gibiSizi takan yok teyzem kocası düşünmedi ben neden düşüneyim. Ayrıca üzülmediğimi kim söyledi. Ayy aynen hepiniz çok namuslu kadınlarsınız djskdkdksksks eleştirme hakkın yok nerden var? Ünlü müyüm siyasetçi miyim sen kimsin? Kimse bana karışamaz o zaman bende sana karışırım hadi yoluna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?