Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

Valla ben Rahmetliyi yakalayınca elimde yeterli delil olsun diye kadını aramıştım (Tabi ileride denk gelecek delilleri öngöremediğimden hiç olmazsa kadının bilgisi dahilinde konuşmamızı kaydederim diye düşünüyordum. -ki kadının evli olduğunu bilmediğini sanıyordum. Sonra ne mi oldu? Kadın açmadı telefonu Daha sonra Rahmetliye girişince öğrendim ki kadınlar (evet aradığım ve aslında sonradan öğreneceğim kadınlar) da evliymiş.
Tabi ben tüm deliller ışığında adliyenin bahçesine gömdüm kendisini. Şimdi tövbekar olarak dolaşıyor piyasa da. Ha Rahmetlinin anası babası ne dedi peki?! Kızım kocanı elin kadınlarına kaptırma, yapmış bir hata, affet...
Yani ben olsam şu şartlarda ne kocamı ne de kv mi ne de X kadını düşünürdüm. Deliller, çocuklar, boşanma ve mal paylaşımı gündemim olurdu. Ama sizde o ışığı göremedim o yüzden ‘KURCALAMA’ diyorum.

kocası düşünmedi ben neden düşüneyim, kimse bana karışamaz demesi, konuşma şekli vs vs.
O zaman haklısınız.
Gerçi herkes kendine yakışanı yapar.
Ben burada kızda çok suç göremiyorum mesela.
Bile bile birlikte olsa dahi adamın mayasında var bozukluk. Adam ki elalemle karısının makarasını yapıyor. Tam karaktersiz.
O kız olmasa bu kız olur, bu kız olmasa şu kız olur.
Kökten adamı halletmek lazım.

benden sıkılmış yeni arayışlar içindeymiş kendine dikkat et çabuk sıkılıyor kendini kaptırma üzülmeni istemem diyecek..
Ben kullandım sıkıldım artık senin olabilir , hayrını gör ... dese en azından kocanın bulunmaz hint kumaşı değilde kendini ikinci el mal yerine koyması daha iyi olurdu

kesinlikle zaten baş suçlu adam. bu tür konularda özellikle. ama bile bile evli biriyle görüşmeye devam eden kişiler de gururla bunu taşıyınca bana batıyor. okulda da çok gördüm, evli hocayla takılıp gülüşe gülüşe anlatan, sanırım o zamandan beri onlara da irriteyim böyle bir durum yaşasam benim de uğraşacağım kişi kocam olurdu başta, kapıya koyarak, o konu yanlış anlaşılmasın.

Yani siz evli bir erkekle mi duygusal olarak görüştünüz? Kafam karıştı şimdi

Onlarda çok gurur olduğunu düşünmüyorum. Zira kimse bile isteye bir erkeğin "2.si" olmak istemez. Ha gururla taşıyan kendine olan saygısı saygısını gözden geçirsin.

Onlarda çok gurur olduğunu düşünmüyorum. Zira kimse bile isteye bir erkeğin "2.si" olmak istemez. Ha gururla taşıyan kendine olan saygısı saygısını gözden geçirsin.
Bile bile olmak isteyenlerde var . Hatta bazılarının hayat tarzı da diyebilirim. Adamın karısının bölgesinde yasamayı kendine hayat felsefesi edenler ...

Ben kullandım sıkıldım artık senin olabilir , hayrını gör ... dese en azından kocanın bulunmaz hint kumaşı değilde kendini ikinci el mal yerine koyması daha iyi olurdu

hiç öyle bir hali yok.
adam bundan sıkıldım demiş kadını arayayım mı diye soruyor..
he ara aramışken sor bakalım sıkılmaması için o ne yapıyormuş töbe töbe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…