- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
O zaman haklısınız.kocası düşünmedi ben neden düşüneyim, kimse bana karışamaz demesi, konuşma şekli vs vs.
Yok hayırBana mıydı bu söz?
Ben kullandım sıkıldım artık senin olabilir , hayrını gör ... dese en azından kocanın bulunmaz hint kumaşı değilde kendini ikinci el mal yerine koyması daha iyi olurdubenden sıkılmış yeni arayışlar içindeymiş kendine dikkat et çabuk sıkılıyor kendini kaptırma üzülmeni istemem diyecek..
Ben de sonradan tanıdımEski konularını yorumlarını az çok bilseniz ciddiye alip yorum yapmazdinız aslında. Boşverin
Ankara çık aradanBana mıydı bu söz?
kesinlikle zaten baş suçlu adam. bu tür konularda özellikle. ama bile bile evli biriyle görüşmeye devam eden kişiler de gururla bunu taşıyınca bana batıyor. okulda da çok gördüm, evli hocayla takılıp gülüşe gülüşe anlatan, sanırım o zamandan beri onlara da irriteyimO zaman haklısınız.
Gerçi herkes kendine yakışanı yapar.
Ben burada kızda çok suç göremiyorum mesela.
Bile bile birlikte olsa dahi adamın mayasında var bozukluk. Adam ki elalemle karısının makarasını yapıyor. Tam karaktersiz.
O kız olmasa bu kız olur, bu kız olmasa şu kız olur.
Kökten adamı halletmek lazım.
Yani siz evli bir erkekle mi duygusal olarak görüştünüz? Kafam karıştı şimdiBen bu telefon açılan kızın yerinde oldum bi kez. Kocasının eski telefonuna kendi kartını mı takmış, nolmuş, sık arananlarda beni görmüş. Ya da bana öyle söyledi bilmiyorum.
Kadın beni aradı. X in eşiyim dedi. Zaten çok kıskanç olduğunu duymuştum. Ee dedim. Eşimin eski telefonunda numaranızı buldum da kimsiniz dedi. İsmi yazan kişiyim, eee dedim. Baktı ben tepeden konuşuyorum, geri adım attı. Ben de şurda çalışıyorum da belki iş nedeniyle denk gelmişsizdir dedi. Şu an çalışmadığını biliyordum. Halen orda çalışıyorsunuz öyle mi dedim gülerek. Panik oldu, çalışıyordum da bebeğim olunca ayrıldım falan dedi. Eee dedim. Beni arama sebebiniz? Kem küm etti. Ne soracaksanız kocanıza sorun dedim, azarlayıp kapattım. Uzatsaydı, niye boşanmıyorsun sen hayırdır da derdim.
Kocasına sormak yemiyor tabii. Kocası gerçekten de ona buna asılan, bir sürü sevgilisi olan bir tip. Kocasını aradım, karın beni aradı, böyle böyle dedi, ne derdiniz varsa çözün dedim. Karısı için direkt gerizekalı dedi. Seni rahatsız etmedi umarım dedi
Kadını arasanız başınıza gelecek olan bu. Derdiniz kocanızla olsun.
Numarayı kaydettim. Kadın beni uzun süre WhatsApptan paylaştığım dans videolarımdan izledi. Sonra sildim. Artık izleyemiyor.
Ayrıca kadın, kocasını asla boşamaz. En fazla burnu sürtsün diye bir iki hafta baba evine döner. Sonra tıpış tıpış evine döner. Nerde onda boşayıp, yeniden işe başlayacak özgüven.
Herkesin alay konusu oldu, bu halleri yüzünden. Yoksa insan merdiven yıkar, yine böyle bir adamla devam etmez.
Onlarda çok gurur olduğunu düşünmüyorum. Zira kimse bile isteye bir erkeğin "2.si" olmak istemez. Ha gururla taşıyan kendine olan saygısı saygısını gözden geçirsin.kesinlikle zaten baş suçlu adam. bu tür konularda özellikle. ama bile bile evli biriyle görüşmeye devam eden kişiler de gururla bunu taşıyınca bana batıyor. okulda da çok gördüm, evli hocayla takılıp gülüşe gülüşe anlatan, sanırım o zamandan beri onlara da irriteyimböyle bir durum yaşasam benim de uğraşacağım kişi kocam olurdu başta, kapıya koyarak, o konu yanlış anlaşılmasın.
Hayır görüşmemiş sanırım iş dolayısıyla falan sık telefonlaştıkları için karısı şüphelenmiş.Yani siz evli bir erkekle mi duygusal olarak görüştünüz? Kafam karıştı şimdi
Bile bile olmak isteyenlerde var . Hatta bazılarının hayat tarzı da diyebilirim. Adamın karısının bölgesinde yasamayı kendine hayat felsefesi edenler ...Onlarda çok gurur olduğunu düşünmüyorum. Zira kimse bile isteye bir erkeğin "2.si" olmak istemez. Ha gururla taşıyan kendine olan saygısı saygısını gözden geçirsin.
Üslup, düşünce tarzı, isim değişse belli ediyor kendini.Ben de sonradan tanıdım
Öyle olmustur belki ama kadın doğal olarak şüphelenmiş . Gerçi aramasıda saçmalık ama öyle terslemesi de biraz abartı olmuş sanki .Hayır görüşmemiş sanırım iş dolayısıyla falan sık telefonlaştıkları için karısı şüphelenmiş.
Sizi takan yokEski konularını yorumlarını az çok bilseniz ciddiye alip yorum yapmazdinız aslında. Boşverin
Boş zamanınız çok okuyabilirsiniz kadın milleti işiniz dedikodu sonuçtahadi ya kaçırdım
siz sanırım kadın değilsiniz, kadınları niye gömdünüz şimdiBoş zamanınız çok okuyabilirsiniz kadın milleti işiniz dedikodu sonuçta
Ya Of konu aldatılmak siz burda ne konusuna giriyorsunuz ya işinize bakınsiz sanırım kadın değilsiniz, kadınları niye gömdünüz şimdi
Ben kullandım sıkıldım artık senin olabilir , hayrını gör ... dese en azından kocanın bulunmaz hint kumaşı değilde kendini ikinci el mal yerine koyması daha iyi olurdu
konuya ben girmedim yalnız laf eden ben değilim kadınlaraYa Of konu aldatılmak siz burda ne konusuna giriyorsunuz ya işinize bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?