Nerden biliyorsun? Belki haberi yoktu ya da duygularına hakim olamadı? Adama neden laf yok. Kadın kadının düşmanı. Hep kadın suçlu hem biz ayarttık dimi?Evli bir adamla iliskisi olan birinin karakterini iyi kötü tahmin edersiniz.
Böyle kadinlar genelde arsiz olurlar.
Siz onu aradiginiz taktirde üzülmez, tam tersine sizin bu olaydan haberdar olmaniz ve mutsuz olmaniz onu sevindirir.
Bu tarz insanlara en büyük ceza onlari umursamamak olur.
Berbat bir evliliğim yokVelev ki öyle. Bundan size ne. Ne güzel işte bir de karşıdaki kadının cephesinden olaya bakmış olursunuz. Berbat evlilikleriniz neden berbat anlamış olursunuz belki, o kadınla adamların arasında neler geçtiğini öğrenince
Şak diye kabul etmektir bu mesaj :)Velev ki öyle. Bundan size ne. Ne güzel işte bir de karşıdaki kadının cephesinden olaya bakmış olursunuz. Berbat evlilikleriniz neden berbat anlamış olursunuz belki, o kadınla adamların arasında neler geçtiğini öğrenince
Ona da soracağım tatbiki ama ben üzüldüysem herkes nasibini alsın istiyorum
Ne sacma seyler bunlar insanlari zan altinda birakmayin.ne deseydik gidin kadinin sacini basini yolun muŞak diye kabul etmektir bu mesaj :)
Yazık tek kadın olmak varken metres oluyorsunuz
Hanfendi bende zamanında oldum, biz oldum siz olmadınız size ne? Merak etmeyin Allah bile addederken siz kimsiniz ahlak bekçisi olmuş ülke. Düzgün konuşun metresle bile böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz nesiniz acaba nereye geldiniz konumunuz nedir? İşinize bakın tek namuslu sizsiniz hayat benim ve diğer kadının. İstediğimi olurum!Şak diye kabul etmektir bu mesaj :)
Helal olsun böyle bilgili kadınlar istiyoruzBuyuk konusmayayim ama kocam boyle bi halt yerse o kizla muhattap olmam.ben esimden sorumluyum kadinin naptigi umrumda degil.siz affedecekseniz kurcalamayin daha cok uzulursunuz.bosanacam diyorsaniz bekleyin biraz daha delil toplayip ikisinede zina davasi acin
Sen evli biriyle birlikte olarak baskasinin canini bile bile yakmissin.Hanfendi bende zamanında oldum, biz oldum siz olmadınız size ne? Merak etmeyin Allah bile addederken siz kimsiniz ahlak bekçisi olmuş ülke. Düzgün konuşun metresle bile böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz nesiniz acaba nereye geldiniz konumunuz nedir? İşinize bakın tek namuslu sizsiniz hayat benim ve diğer kadının. İstediğimi olurum!
Sizi takan yok teyzem kocası düşünmedi ben neden düşüneyim. Ayrıca üzülmediğimi kim söyledi. Ayy aynen hepiniz çok namuslu kadınlarsınız djskdkdksksks eleştirme hakkın yok nerden var? Ünlü müyüm siyasetçi miyim sen kimsin? Kimse bana karışamaz o zaman bende sana karışırım hadi yoluna bakSen evli biriyle birlikte olarak baskasinin canini bile bile yakmissin.
Ona resmen piskolojik siddet uygulamissin.
Sen baskasina zarar verdiysen bu laflari duymayi da hak ediyorsun.
Yok öyle benim hayatim, siz laf söyliyemezsiniz demeler.
Tabikide tepki gösterme, elestirme hakkimiz var.
Rahatsiz oluyorsan birdaha kendini desifre etme.
kendini metres kategorisine sokarak aşağılayana başkaları da aynı şekilde yaklaşır. kendine saygı duymayana kimse de saygı duymazHanfendi bende zamanında oldum, biz oldum siz olmadınız size ne? Merak etmeyin Allah bile addederken siz kimsiniz ahlak bekçisi olmuş ülke. Düzgün konuşun metresle bile böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz nesiniz acaba nereye geldiniz konumunuz nedir? İşinize bakın tek namuslu sizsiniz hayat benim ve diğer kadının. İstediğimi olurum!
Yazık size yaa :)) burdan böyle bir sonuç çıkarmak.Şak diye kabul etmektir bu mesaj :)
Kocaların aldattığı karısına saygı duymadığı gibi mi :)kendini metres kategorisine sokarak aşağılayana başkaları da aynı şekilde yaklaşır. kendine saygı duymayana kimse de saygı duymaz
Delil toplama konusunda tecrübeli misiniz? Nasıl delil toplamalı sizceEliniz de başka bir şey var mı? eşinizin konustuga dair yazışmalar Fln.. Delil toplayın bence. Arayıp kadını aramak ne gerek var..
Delil var ise direk boşanma davası açın. ama yok boşanmayacağım fln diyorsanız bence susun ..
ona lafım yok, aldatılıp kalan kişi de kendine saygı duymuyor, metres olmayı kabul eden kişi de.Kocaların aldattığı karısına saygı duymadığı gibi mi :)
Aldatılan kadınların o evde kalmaya devam edip kendisine saygı duymadığı gibi mi :)
Peki tamam okkendini metres kategorisine sokarak aşağılayana başkaları da aynı şekilde yaklaşır. kendine saygı duymayana kimse de saygı duymaz
Ona metres deniyorsa, aldatılana da boynuzlu, onursuz, ezik falan deniyor, o evde kaldığı süreceona lafım yok, aldatılıp kalan kişi de kendine saygı duymuyor, metres olmayı kabul eden kişi de.
Sormayın yaşım 19 iken bir hata yapmışım diye demedik laf bırakmadılar hepinizin evladı olacak benimde annem çok eleştirirdi milleti haberiniz olsun hakkımı helal etmiyorum!!!!Ona metres deniyorsa, aldatılana da boynuzlu, onursuz, ezik falan deniyor, o evde kaldığı sürece
ben burda kimseyi savunmuyorum, metres olmakla övünen mesajlar görünce dahil oldum.ne kadar kinlenmişsiniz sanırım yaranıza denk geldiOna metres deniyorsa, aldatılana da boynuzlu, onursuz, ezik falan deniyor, o evde kaldığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?