Eşimin bitmek bilmeyen isteği

Neden eşinle konuşmuyorsun bütün gün sabahtan akşama kadar ne o öyle. istemiyorum de. İki tarafında istemesi ile olur bu. İlaç falan mı kullandı acaba haberiniz olmadan. :KK45:

siz de bu zaafını kullanıp istediklerinizi yaptırın "sunu yapalm önce sonra senin istegini yapalm" falan diye:KK53:
Bir kadın olarak cinselliğe yönelik en anlamadığım yaklaşım budur.
Biz erkeğe bir şey "vermiyoruz" ki bunu bir şey karşılığında yapalım. Kadının kendini metalaştırması oluyor bu dediğiniz.
"Bende sana verilecek bir şey var, almak istiyorsan şsrtlarım bunlar" demek değildir de nedir bu?
Şahsınıza değil bu kafadaki bütün kadınlara tepkim. "Kadınlığını kullan" diye öğüt verenlere de örneğin.

Size ne? Biz öyle seviyoruz onu. Çok mu ciddi bir konu bu? Beğenmiyorsanız okumayın. Üye olalı 10 gün olmuş onu mu takip ettiniz?

Evet onu takip ettim eski üyeyim belki ne biliyorsun. . Sen Karışma bence

Evet dogru ama onceden boylen degil miss yeni olmus,,
O zmana konu sahibi kızmasın ama takıldığı çevre bakımından ne kadar çok cinsellik o kadar çok erkeklik anlamına gelen bir bakış açıları olduğu için cahil insanların tavsiye ettiği ya da 1 kere dene diye verdikleri enerji veren ilaçlar olabilir.Aklıma gelen başka bir şey yok. Web sitelerinde buna benzer bir ton ilan çıkıyor.

Biz erkeğe bir şey "vermiyoruz" ki bunu bir şey karşılığında yapalım. Kadının kendini metalaştırması oluyor bu dediğiniz.
"Bende sana verilecek bir şey var, almak istiyorsan şsrtlarım bunlar" demek değildir de nedir bu?
Şahsınıza değil bu kafadaki bütün kadınlara tepkim. "Kadınlığını kullan" diye öğüt verenlere de örneğin.

Ddogru soyluyorsunuz evet katiliyorum size ama bunu soyletende erkekler birsey istediginizde yapmiyorlar ama sonucu bu ise bagladgignizda yapiyorlar insanlarda bunu ogut olarak veriyor maleseff...
Aaglanick halimize guldugumuz durumlardan biri maleseff

Benim hatirladigim sizin cok bakimli oldugunuz saclar fonlu h3p makyajli evde vaktiniz oldugndan hep oyleyimsir falan dememismiydiniz eski konunuzda ben mi karistirdim
Sosyal hayatım olmadığı ve evde canım sıkıldığı için makyaj falan yapıyorum ama güzel bir kadın değilim anoraiksia derecesinde korkunç bir zayflığım var kilo alamıyorum ve süslenmem falan eşimin dikkatini çekecek şeyler değil fak etmiyordur bile

Ne kadar iticisiniz. Hayatınızdaki sorunların acısını klavyeden mi cikariyorsunuz? Bu ne saldırganlık.... sakın olun yahu.

Ah çok ağrima gitti ya dayanamayip agliceem yapma bunu bana

Sosyal hayatım olmadığı ve evde canım sıkıldığı için makyaj falan yapıyorum ama güzel bir kadın değilim anoraiksia derecesinde korkunç bir zayflığım var kilo alamıyorum ve süslenmem falan eşimin dikkatini çekecek şeyler değil fak etmiyordur bile

Ya bu güzelliğe bakıma çok fazla bakmıyor ki.

Kadın var ki burada o kadar çok konu açılıyor sen de Afrodit ben diyeyim Kainat güzeli ama adamda istek yoksa olmuyor. Köyde kadınlar şalvar altına uzun paça don giyer, kaş bıyık karışmıştır adam akşamı zor eder. Tanıdığım biri var eşi 2 gecede bir olmazsa sinirli oluyormuş. Bu kadının güzel ya da bakımlı olmasından çok erkeğin hormonlarıyla ilgili. Ama senin eşin sonradan böyle olduğu için sanki daha farklı bir şey yapıyor gibi.

burdaki arkadaşlar böle bir durumdan müzdarip olmadığı için iyiye yormuş ama erkek cinsinden nefret etmeye başlıyorsun mal hissediyorsun çok yorucu çok zor çeken bilir...

Yanlis dusunuyorsun aen zayif olabilirsin ama cirkin degilsin oncelikle bunu aklimizdan cikarmiycaz .. sonucta begenilmeseydin evli olmazdin .. esin seni sevmese kiskanmazdi ,, esinin kiskancclik icin yaptigi seyler cok yanlis .. mutlaka senin makyajini frk ediyordur ve etkileniyordur mutlaka ,....

Şaka mı yapıyorsun ? :) nasıl bir seviyesizlik. Dur bari sizin gibi cevap vereyim:
Git şu köşede ağla. :KK70:
Konu Sahibi kusurabakma dayanamadım.

Köşede de ağlarım camdada ağlarım kimene :)) aa seviyesiz dedi bana aman Allahim bu nasıl bi yargidir yapma diyorum yapıyorsun

Ben de bunu tasvip etmiyorum elbette. Kadınlığını kullan ve dedigini yaptır değildi söylemek istediğim. Zaten cümlemin sonundaki emoji de ne kadar ciddi (!) olduğumu gösteriyor. :KK48: birazcık kinayemi yanlış anlamışsınız.:KK52:

Back
X