Eşimin bitmek bilmeyen isteği

Allah iyiliğini versin Jessey ne amacı olabilir ki amaç belli zaten.:KK70:
Bu tarz erkeklerde ne kadar çok cinsellik o kadar çok erkeklik anlamındadır. Bence ana neden bu.

orası doğru ayrıca mesela şu da olabilir bu adam çocuk istiyorsa belki çok yaparsak arada kaza olur hamile kalır diye bir şey düşünebilir
ya da en iğrenc amaç arkadaslar arasında rekor konusu olmuştur

orası doğru ayrıca mesela şu da olabilir bu adam çocuk istiyorsa belki çok yaparsak arada kaza olur hamile kalır diye bir şey düşünebilir
yani çocuk istese bile bu kadar olması fizyolojik yorar insanı ve sağlıklı bir yol değil en nihayetinde. Çocuk için bile gün aşırı tavsiye ediyorlar.
Bence eşi rahattan, bir şey takmadığı için, sorumluluğu olmadığı için düşkün.
Normal çalışan bir insan olsa 40 tane sorun var+ yorgunluk var+ var da var yani..

Sence anlatilan profildeki bir adam esi cocuk istemedifini soylediginde onu dinler mi ? Katakulleye getirmeye cLisir mi ?

Normal çalışan bir insan olsa 40 tane sorun var+ yorgunluk var+ var da var yani

benim de asıl düşündüğüm neden bu

yani çocuk istese bile bu kadar olması fizyolojik yorar insanı ve sağlıklı bir yol değil en nihayetinde. Çocuk için bile gün aşırı tavsiye ediyorlar.
Normal çalışan bir insan olsa 40 tane sorun var+ yorgunluk var+ var da var yani..
Evet dogru ama onceden boylen degil miss yeni olmus,,

Sence anlatilan profildeki bir adam esi cocuk istemedifini soylediginde onu dinler mi ? Katakulleye getirmeye cLisir mi ?

bir arkadas yazmış
onceki konuda cok ilişki olursa cabuk cocuk olur demişler bu adama galiba onu da deniyor olabilir

Araştır biraz anlarsın absürd ne demekmis

Cinsellik konularına diyorum yorumlariniz bi alaycı diyorum hep ilk siradasiniz da orda Hayır mantıklı da bi yorumunuz yok ondan bahsediyorum hanımefendi özellikle mi yapıyorsunuz

Size ne? Biz öyle seviyoruz onu. Çok mu ciddi bir konu bu? Beğenmiyorsanız okumayın. Üye olalı 10 gün olmuş onu mu takip ettiniz?

Back
X