- Konu Sahibi persephone__
eski bir kaç konunuza baktım ,eşiniz çocuk istiyormuş,siz istemiyormuşsunuz,biri ona sık birlikte olursanız çocuğunuz olur diye akıl vermiş olabilir,oda öyle olur diye sürekli birlikte olmak istiyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün olsa yine iyi, 7 gün aynı performans.Sabahtan geceye kadar mı![]()
1. sayfayı kastettimEylence de ne demek?
Eğlence mi?
Allah iyiliğini versin Jessey ne amacı olabilir ki amaç belli zaten.
Bu tarz erkeklerde ne kadar çok cinsellik o kadar çok erkeklik anlamındadır. Bence ana neden bu.
28 inden gün alıyorIlac kullaniyo olmasin.
40 li yaslarda erkeklerin isteklerinde artna oldugunu duymustum birde yasi kac.
Bir gün olsa yine iyi, 7 gün aynı performans.![]()
yok öyle rekabetlerde mi varorası doğru ayrıca mesela şu da olabilir bu adam çocuk istiyorsa belki çok yaparsak arada kaza olur hamile kalır diye bir şey düşünebilir
ya da en iğrenc amaç arkadaslar arasında rekor konusu olmuştur
yani çocuk istese bile bu kadar olması fizyolojik yorar insanı ve sağlıklı bir yol değil en nihayetinde. Çocuk için bile gün aşırı tavsiye ediyorlar.orası doğru ayrıca mesela şu da olabilir bu adam çocuk istiyorsa belki çok yaparsak arada kaza olur hamile kalır diye bir şey düşünebilir
orası doğru ayrıca mesela şu da olabilir bu adam çocuk istiyorsa belki çok yaparsak arada kaza olur hamile kalır diye bir şey düşünebilir
arada yemek falan yiyordur herhalde7 gün aynı da en azından hafta içi sadece geceleri.
Pazar gününe takıldım.
Sabahtan geceye kadar can dayanmaz :)
Bence eşi rahattan, bir şey takmadığı için, sorumluluğu olmadığı için düşkün.
Normal çalışan bir insan olsa 40 tane sorun var+ yorgunluk var+ var da var yani
Ilac aliyo olmasin fazla ilac kalp krizine kadar gidebilir sorsaniza ne iciyosun diye :)28 inden gün alıyor
Eeee normal o zaman. Nedense ben 40lı yaşlarda gibi düşünmüştüm, takviye ilaç alıyor herhalde demiştim.28 inden gün alıyor
arada yemek falan yiyordur herhaldeyoksa yakıt olmadan nasıl olacak ki.
Evet dogru ama onceden boylen degil miss yeni olmus,,yani çocuk istese bile bu kadar olması fizyolojik yorar insanı ve sağlıklı bir yol değil en nihayetinde. Çocuk için bile gün aşırı tavsiye ediyorlar.
Bence eşi rahattan, bir şey takmadığı için, sorumluluğu olmadığı için düşkün.
Normal çalışan bir insan olsa 40 tane sorun var+ yorgunluk var+ var da var yani..
Sence anlatilan profildeki bir adam esi cocuk istemedifini soylediginde onu dinler mi ? Katakulleye getirmeye cLisir mi ?
Valla aynaya bakmasam belki öyle zannederdim ama malesef bakıyorum ve anlam veremiyorum
Araştır biraz anlarsın absürd ne demekmis
Cinsellik konularına diyorum yorumlariniz bi alaycı diyorum hep ilk siradasiniz da orda Hayır mantıklı da bi yorumunuz yok ondan bahsediyorum hanımefendi özellikle mi yapıyorsunuz