Eşimin bitmeyen lohusalığı ..

Beklentiniz nedir? Elinde toz bezi butun gun toz alsin silsin supursun degil dimi?
O sabah 8 aksam 8 calisiyorsa siz 24 saat calisiyorsunuz cocukla. Bi zahmet bi supurge tutsun bulasiklari camasirlari makinaya atsin ha yapamiyosa da temizlikci tutsun. Siz hizmetcisi degilsiniz.

Evet boyle kadinlar var kocasinin pesinde kole olan aman kocammmm kocam deyip sonra aldatilan enayi yerine konan.neden kocasi is yapmasin hem konu sahibide calisiyormus.niye koca ev isine yardimci olunca kullanilmis oluyormus.boyleleri gelecegin sorunlu kv leri....pasam pasam diye buyutup ogullsriinin birey olmasina izin vermeyen tipler...

Ondan dedim ya işte, umarim onun yetistirdigi erkek cocugu gelip bizim gibilerin kizini bulmaz diye.
Bayiliyorlar hizmetci olmaya.

Yorumunuza hayranim hayirdir siz kocaniza yemekde mi yediriyorsunuz heralde ayaklarini da yikayip havlusunu da tutarsinuz.bu kadar koca delisi olmayin onlarinda eli ayagi var ve kadinin 40gunluk bebegi var vay efendim birde kocayla ilgilencekmissss.mis ..niye o bebegin babasi degilmi.oyuncak bebek sandin heralde daha 40 gunluk bebek.tabi kadin dogursun evi ceksin cevirsin herseye yetissin aaaaaabirde kocanin tribini ceksinnn..biraz kendinize sayginiz olsun p adam onu pamuklara saracak ksra bakma canim lohisa olan kadin adamdegil.sizin gibiler boyle sorunlu erkek yetistiriyor sonrada ortalik mutsuz evlilik kayniyor ne beklersin...

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, saglikla büyüsün.. Su an enerjinizi çocuğunuza odaklasaniz ve bu gereksiz stresten uzak kalsanız..bunları sonra dert edinirsiniz.. Erkekler bebeğe hemen konsantre olamazlar, en az 6 ay diye okumustum. Bunun geçici olduğunu bilin. Bir süre sonra herşey yoluna oturur..

İlgi delisi misiniz? Pamuklara saracak filan.. Eşi olmadan bebek yapanlar ne yapıyor acaba? Karşınızdaki kişi de ilgi, sevgi görmek isteyebilir biraz gayet doğal. Buradaki kişi gerçekten sorun yaşıyor belli ki zira hamilelikten itibaren yeterince yorulmuş. İşten kaçan bir insan olmadığı da ortada. Olgun davranıp, empati kurmaya çalışırsanız sorun yaşamazsınız. Bir şeyler uyum içinde olmalı.

Haraç mı?

Adamı kullanmak ne demek ya hayat müşterek hanimefendi

Alışmak kötüdür.

Erkek çocuk yetistirirseniz , kumandiyla arkadaş , mutfakta karısı ter içinde kalan biri daha olacak demektir.

Objektif olunca nedense hoşunuza gitmiyor. Sizin pirems oğluşlar karısına hamileyken bir bardak su verecek mi acaba ? Ben adam destek olmuş sizden biraz ilgi bekleyince niye sırt çeviriyorsunuz dedim. Maşallah size kalsa hep el bebek gül bebek şımartılmak isyorsunuz. Neden bu kadar bencilsiniz anlamiyorum. Yetiştirilme tarzınıza bakın beni eleştirmeden önce.

Tam bir yamyam ya
Hayir 250 lira para değil de ne lan bu her ay ariyor abooooo saka gibi valla
Önceden zaten gözüme batmıyordu ikimizde çalışıyorduk nolucak diyordum hamileliğimde başladık zorlanmaya şimdi o parayı köşeye koysaydık diyorum 5 senedir zorlanmazdık masraflarda bebekten sonra

Niye ki adam da o evde yaşamıyor mu?
Ev işi = kadın işi mi?

Bence eşitlik olmalı. Buradaki şikayette durum erkeğe itilmiş. Kadına itilince kötü de erkeğe itilince neden değil? Adam bence bundan şikayetçi de değilmiş. İlgi görmediği için bocalamış. Biz nasıl teşekkür, sevgi, ilgi bekliyorsak bir erkek de bekler. Evlilik karşılıklı uyum içinde olmak bana göre. Konu sahibi kendisi bilir nasıl bir yol izleyeceğini. Ben kendime göre yorum yaptım.

Kocam kocam diye ölüp biten sabahtan kocasinin pesinde pervane olanlar var
.kocalari eve girmiyor gece ye kadar erkek arkadaslariyla icki iciyorlar
Savunmalari da şu, onun agzina laf vermem asla yemek yapmadi temizlik yapmadi diye.
Yok yeaaaaaaaa kendisi bikini bile giyemez resmen maraba gibi tum gun evde cocuk bakar ama erkegin agzina laf vermicek hahahah olaya bak
Bizzat benim arkadasim bu kisi haline uzuluyorum bu haliyle bana akil vermesine daha cok uzuluyorum o ayrı.

Konu sahibi siz baya taviz vermissiniz sanirim hatta yuz bulmus astarını değil esofman altını istemiş resmen kaynananiz olcak kadın
Bu nedir ya orda siz dogum yapmissiniz kadin hayirli olsun kizim gelecektim gelemedim nasilsin varmi bisey diyecegi yere para istiyor oha artik pes

Esiniz konusunda da gayet haklısınız erkeklere yemek temizlik konusunds taviz verilmemesi taraftariyim zira siz o evin hizmetcisi degil hanımısınız gun gelir haliniz olmaz gun gelir hasta olursunuz yapamazsiniz hayat bu yani gun gelir cocugunuz hic rahat durmaz dışardan bir kebap sardirirsiniz dürüm

Esiniz sanırım bencillesmis iyice

Evlilik zaten zor bisey,bunu kolaylastirmak lazim ama gorunen o ki esiniz zorlaştırıyor

Cocuga karsi ilgisiz olmakta neyin nesiymis onu da anlamadim baba olma şoku falan mi yaşıyor acaba

Evet cok haklisiniz verin elinizi öpeyim canım helal olsun size

Benim arkadasta boyle bir kızı var ve diyorki cin takvimine gore erkek cocuk dogurcam soyadi soy da önemli.

What?? Kimin soyadi o pasakli igrenc kocanin soyadi mi?,

Ama bisey demiyorum toplum boyle aileden boyle gormusler anne elinde bez diger elinde tencere hayatını bitirmis evin icinde resmen .
Bana gore bir insanin en mutlu gunu eline diplomasini aldigi gündür ama bizim toplumda evlenmek gelin olmak gelinlik gibi konular kucuk yaslards kiz çocuklarına cok anlatılır
Instagramds gorebilirsiniz gelinlikli fotosunun altına "en mutlu gunum" yazanı
Ulan senelerce okumus dirsek çürütmüş kızsın bir kere de meslegini eline aldığın gün icin guzel bi soz söylesen .sanki koca bulmak marifet.

Önceden zaten gözüme batmıyordu ikimizde çalışıyorduk nolucak diyordum hamileliğimde başladık zorlanmaya şimdi o parayı köşeye koysaydık diyorum 5 senedir zorlanmazdık masraflarda bebekten sonra
Cokk haklisiniz canım bundan sonra gununuzu gecenizi bebeginize gore ayarlayacaksiniz ve onin gelecegini dusunceksiniz ben yemeyim o yesin ben giymeyim o giysin diye dusunceksiniz haksiz miyim cocuk icin koseye atmak lazimdi . Neyse gec kalinmis sayilmaz bundan sonra koseye atarsiniz

Bence esiniz bazi konularda hakli ev isi olarak soylemiyorum ama ilgi olur aileye dahil olma olur bu konularda hakli, simdi cocukla asiri ilgilendigin icin siz ve bebeginz bir aile esiniz disarda gibi kalmis o yuzden ev islerinden de cekmis kendini ve annesine yaklasiyor gittikce, ona cocuk agladiginda nasil yaklasacagini falan ogretin ama tatli dille ayrica is konusuna gelince kimse yanlis anlamasin ama bence kadin evdeyse erkekten vok da beklentisi olmamali cunku is gercekten cok yorucu yani ben hep evde olsam beklemtim daha az olur ama sizin icin degil bu soyledigim yeni dogan bebeginz var....kv konusunda hic tavrinizi bozmayin yuzsuzlukte zirveye cikmis esinizi de ikna etmek icin tatli dille yallasi ailenize dahil edin, disarfa tutup da kv ye firsat vermeyin

Eşiniz konusunda sizi değil eşinizi haklı buldum. Ama KV konusunda siz haklısınız belli ki sizi kullanıyor. Nacizane tavsiyem sizin ailenizin yardımcı olduğunu eşinizin yüzüne asla vurmayın bu geri dönüşü olmayan tartışmalara zemin hazırlamaktan başka bir işe yaramaz.

Yetistirilme ve yetiştirme tarzım konuştuğum gibi.
Ikisi de çalışıyor. Maddi olarak hayatı paylaşıyorlar , dolayısıyla evide paylaşmak zorundalar.
Erkeğin yaptığı lütuf değil. Bunu yapmaya mecbur.

Benim kaynanada sömüren tipti en son patladim yahu 4bin geliri var aç açikta olsan kendim veririm. Ama esim gizlidn veriyor. Butun maasi verelim sen bize harclik ver desek olmaz demez. Allah islah etsin boylelerini esinden cocugun rizkindan kesipte nasil rahatlikla o paralari yiyorlar hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…