Eşimin bitmeyen lohusalığı ..

Eşinizin ailesine sizden habersiz borcu olabilir, yoksa sıkıştığı zamanlarda toplu olarak veririm demezdi de olduğu aylar gönderiyorum işte bu ay yok derdi. Erkekkerin bebek ağlayınca, hasta olunca, ne bileyim kakasını yapınca Vs kaçmasının sebebi normalde de bebek bakımında öok görev verilmemesi. Bebekle asla yalnız zaman geçirmemeleri. Yoksa anneler de mecbur kaldığı için öğreniyor, öyle zannedildiği gibi bez bağlama güncellemeye falan gelmiyor yani. Bebekle eşinizin daha çok vakit geçirmesini sağlayın, bu arada siz de başka şeyler yapın hem kafanız dağılsın biraz. Böylece eşinize ayıracak enerjiniz de olur, duş alacak veya diğer işlerinizi yapacak vaktiniz de.

Herşeyi anladım ama babanın o kadını beslemesine nasıl izin veriyosun. İçin hiç mi acımıyo. Böyle adamdan çocuk yapmak neden. Bazı kadınlar yaşadıklarını hakediyolar

Kayınvalideniz konusunda haklısınız o konuda bir şey diyemem.
Ama arkadaş erkekleri yıkılmaz olarak görmek nedir yahu. Bir erkeğin de Doğum sonrası depresyonuna girmesi gayet normal. Bir kadın Doğum sonrası depresyonuna girsin hemen herkes ah canım der ama erkek böyle bir şey yaşarsa şımarmış olur.
Yeniden belirtiyorum, para konusunda dibine kadar haklısınız. Ama genel olarak erkeklerin duygularını belli edemediği bir ülkede eşiniz gelip Benimle biraz ilgilen diyorsa adamın bir sıkıntısı vardır.
Bebekle İlgilenme konusunda eşinizi heveslendirseniz hem sizin için kolay olur hem eşiniz kendini dahil edilmiş gibi hissedeceği için daha iyi hisseder.

Ve erkeklerin böyle şeyler hissetmeyeceğini düşünen arkadaşlar gözünüzü seveyim çocuğunuz olunca bunun sadece sizin zorluğunuz olduğunu düşünmeyin.
Hem erkekleri bundan uzaklaştırıp kendi işinizi zorlaştırmayın, hemde Doğum sonrası depresyonuna girmiş erkekleri yadırgamayın.

Belki bi duruk olabilir annesi ile esinizin arasinda bu para konusunda...
Cunku boyle emirvaki bi sekilde parami ver demek baska bi aciklama bulamiyrm buna ben..

Belki bi duruk olabilir annesi ile esinizin arasinda bu para konusunda...
Cunku boyle emirvaki bi sekilde parami ver demek baska bi aciklama bulamiyrm buna ben..
Kendi parası olmadığı halde böyle yaparak isteyen bir kaynanam var eğer eşimin borcu olsaydı kocanın borcu var bana verdim yardım ettim versin paramı diye söylerdi kaynanam eşim zor durumdayken maaş aldığı gün eşim 50 lira istediğinde vermemiş insan .
Böyle senelerce ödiceği bir borç vermez eşime

Bir önceki konunu anımsadım. Kv eşini dolduruyordur eşinde ara da kalmıştır . Ara da kaldığından tüm yanlışları size yapıyor . Biraz yüz verseniz eşinize anne ve kardeşi sizde bitecek. Allah yardımcın olsun. Bebeğin de hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Yanlis okunadim dimi kayinvalide diyor ki, gelinin babasi bebege taki takmistir, onu bana yollasin?! Düsman basina
Evet çok doğru anladınız evet ailem taktı künye altın bütün akrabalar geldi ama eşimin tarafından kimse gelmedi de bişeyde takmadı bide gelmedikleri gibi takılanlarada göz dikiyorlar.

Durum çok sinir bozucu üzldüm sizin adjnıza özellikle dönemsel olarak pekte iyi bir dönemde değilsiniz ama sakin olun akıllı olun bir kere kocanıza git falan demeyin gerçekten eşinizin dediği gibi sevin okşayın ki siZden ayrı kalamasın birde malesef ama bende on iki yıllık evliliğimde artık iyice anladımki gerçekten bazı şeyleri anlamıyorlar ve bu onlar için normal geliyor o yüzden bilerek yapılıyor sanma eşinede kayınvalidenizle aynı evde olursak her gün kötü olacağımıza uzaktan iyi olalım bari de birazcık duygusal konuş zaman gidiyor bu günleri aşksız sevgisizmi geçirelim falan de inan hemen hemen herkes böyle şeyler yaşıyor lohusalığıno sağlam atlat sonrası için sen hem kendine hem çocuğuna lazımsın

Eşinizin ilgi istediği kısımda gerçekten içim acıdı demekki sizin kadar oda bunalmış bence bebekle ilgili biraz anlatarak nasıl yardımcı olabileceğini gösterirseniz oda kendini dışlanmış hissetmeyecektir sizde hep bebekle kendiniz ilgilenmiş gibisiniz bu yüzdende ne yapacağını bilmiyor olabilir eşiniz diğer konulara girmiyorum bile Allah ıslah etsin

öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
eşin aslında çok iyi biriymiş.
anlattıklarından bunu çıkardı. zamanla bebekle birlikte dengesi bozulmuş. bebek çünkü çok çok büyük sorumluluk. anneye de aylık 250 lira çok değil ya. sonuç onu doğuran yetiştiren. ama size yerleşme fikri, doğum yapmış bir kadına para para demesi, işsizken bile evladını sömürmek istemesi, utanmadan diğer evladı geline evlatlık gibi yamamaya çalışması hiç hoş değil.
tepkin gayet yerinde sakın boma çizgini. çok isterse binsin gitsin. oldu olacak senin baban üzerine aslın hepsini!
bir e bu kuşçulara çok gıcık olalım. bizi buralarda serseriler yapar o işi. yani mesele hayvanseverlik değil. saçma sapan bir iş.

senin mesajlarını çok severim ve çok mantıklı bulurum. kafa yapıma yakın diye düşünürüm.
ama Türk toplumunda erkekler cidden kötü yetişmiş. özellikle geçmiş nesil. çaydanlık yanında mutfaktan hanımı çağırıp çay doldurtuyor. ha doldurmazsa rezillik çıkarıyor! bir gün eşime arkadaşı anlatmış. bu adam güya okumuş! eşi demiş ki adama çay koy ocağa. o da koydum demiş. zavallı kadın demlemeye gidiyor ki adam dalga geçmiş çayı koymamış. sanki eline yapışacak. böbürlenerek bir daha da benden bişey isteyemedi diyormuş ahmak adam.
eee böyle toplumda bunlar valla nimet sayılıyor. benim eşimde konu sahibinin eşi gibiydi şaşırırdım çok sevinirdim. akrabalarım dalga geçerlerdi eşimle.
şimdi 4,5 yaşımda oğlum var. her şeyi öğretiyorum illa bir kadına bağımlı kalmasın diye. hatta kek çırparken fotosunu çekip sosyal medyada paylaştım. ordan bana yorumlar geldi. sonra eşcinsel olsun yap yap. nonoş bir oğlun olsun falan diyen kadınlar belirdi. düşünsene küçücük çocuğa sataştı manyaklar. yoksa hayat hep müşterek olmalı o kısma katılıyorum. ama şuna da eminim yeni nesil bunu normal görenlerden olacak.

Kesinlikle benim oğlumun üzerinde ismi yazan mutfak önlüğü bile var 5 yaşında ama çok sever yardım etmeyi bu demek değildir ki çocukta bir sorun var

Kadin 40 gun once dogun yapmis. Bunalmis. Adama aciyan yorumlar var. Neymis yeni anne bebege ve uykusuzluga alismaya calisirken, ev isi ,yemek vs. Yaparken bir yandan kendiyle ilgilenip, bir yandan da yaptigi tek sey ilgi beklemek olan kocasiyla ilgilenecek. Cunku cefakar Turk kadini bunu yapar. Cunku bizim kadinlarimiz insan degil. Ev isi ve cocuk yapmaya programlanmis birer robot. Cani yok ,duygusu hic yok.

Yahu kadin yeni dogum yapmis. Ilgi gormek onun hakki. Insan esinden de yardim beklemeyecekse kimden bekleyecek? Adami kullanmista,is yaptirmaya alismista, adam da depresyona girebilirmiste. Niye girsin depresyona o mu dogurdu? Gece kac kere uykusuz kaldi? Emzirirken meme ucu mu yara oldu? Oturdugu yerde kac kere uyuya kaldi? Erkegi cikarin tepenize. Yuceltin kutsal bir varlik gibi.

Konu sahibi arkadasim bu durumun gecici bir sey oldugunu dusunuyorum. Zamanla normale donersiniz. Para konusu icin bir sey diyemiyorum. Sen oncelikle kendinin ve bebegin ihtiyaclarini vs. Aldir. Esinin elinde para birakmamaya calis.

Bu nasil bir piskinliktir
Esiniz iyi alistirtirmis annesini
Sizede kızdım neden ailenizin size bakmasina müsaade ediyorsunuz esiniz gidip calisip size bakmak zorunda

Esinizde yani bu kadar saf olmasin o zman baska kardeslerimden iste azda desin insanlari anlamiyorm artik o kadar cok seye sahit oluyoruz ki artik..kalpleri taşlaşmiş

Evet çok doğru anladınız evet ailem taktı künye altın bütün akrabalar geldi ama eşimin tarafından kimse gelmedi de bişeyde takmadı bide gelmedikleri gibi takılanlarada göz dikiyorlar.

Esin diger konunda issizdi yanlis hatirlamiyorsam baban size bakiyordu. Isbuldu mu esin? Kv bide size yerlesecekti o konu ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…