Kadin 40 gun once dogun yapmis. Bunalmis. Adama aciyan yorumlar var. Neymis yeni anne bebege ve uykusuzluga alismaya calisirken, ev isi ,yemek vs. Yaparken bir yandan kendiyle ilgilenip, bir yandan da yaptigi tek sey ilgi beklemek olan kocasiyla ilgilenecek. Cunku cefakar Turk kadini bunu yapar. Cunku bizim kadinlarimiz insan degil. Ev isi ve cocuk yapmaya programlanmis birer robot. Cani yok ,duygusu hic yok.
Yahu kadin yeni dogum yapmis. Ilgi gormek onun hakki. Insan esinden de yardim beklemeyecekse kimden bekleyecek? Adami kullanmista,is yaptirmaya alismista, adam da depresyona girebilirmiste. Niye girsin depresyona o mu dogurdu? Gece kac kere uykusuz kaldi? Emzirirken meme ucu mu yara oldu? Oturdugu yerde kac kere uyuya kaldi? Erkegi cikarin tepenize. Yuceltin kutsal bir varlik gibi.
Konu sahibi arkadasim bu durumun gecici bir sey oldugunu dusunuyorum. Zamanla normale donersiniz. Para konusu icin bir sey diyemiyorum. Sen oncelikle kendinin ve bebegin ihtiyaclarini vs. Aldir. Esinin elinde para birakmamaya calis.