Eşimin bitmeyen lohusalığı ..

Eşim kuşçu değil güvercin besliyor öyle sokak arası tiplerinden değil yüksek fiyatlı kuşu yavrulatıp satıyor uzun sürüyor ama bizim için oda bir gelir 250 lira önceden hiç bişeydi ama eşim işsiz kaldı borclarımızı kiramızı nakliye masrafını babam karşıladı kaynanama söylediğimizde yardım et diye bana Allah verir dedi ..
Eğer birisine borcumuz varsa o bence benim babam ama adam durumumuzu biliyor siz mutlu olunda para mühim değil diyor misal bu ay faturamı babam ödemişken ben neden kayınvalideye para yollıyımmm ki daha kendimizi zor toparlıyoruz eşimde ayın sonunda alıcağı mesaileri annesine yollucakmış bize maaş ucu ucuna yetermiş olaya bakarmısınız deli olucam

Esin diger konunda issizdi yanlis hatirlamiyorsam baban size bakiyordu. Isbuldu mu esin? Kv bide size yerlesecekti o konu ne oldu?
Eşimi dayım işe aldı babamın eli hala üzerimizde şükürler olsun siz mutlu olun başka bişey istemiyorum diyip duruyor kayınvalidesi kesinlikle kabul etmedim eşime istersen sen annene git dedim bu seferde kaynanam küçük kaynı gelsin ikemetgahı üstünüze alın demiş eşime eşime babasına söyle kaynınada iş versin diyor pişkinnn . eşime ben kimseyi çekemem bana bir daha bu konuları açma sen git annene dedim ama annen kesinlikle misafir olarak bile gelmesin artık dedim .. Kabul etmiyorum tamam lafı çıksa agzımdan hepsi burda anında bu arada gecen babamla dertleşirken birkaç şey çıktı ağzımdan babamda tilki giremediği deliğe kuyruğuna çalı bağlarda girmeye çalışırmış ben bu olaya dahil olmak istemiyorum seni destekliyorum hertürlü siz daha iyi bilirsiniz evin içinde ikinizsiniz dedi

o zaman baban fatura falan ödemesin. bırak eşin ödesin. baban sana da para verirse at kenara. böylesi yaranır bazen insana.

Kaynanayı ne yapmalı, kaynar kazan atmalı..yandım gelin dedikce, altına odun atmalı...tınınnı nını . Bu türkü müstahaktır senin kaynanana...

Eşin başta iyi gidiyorken devranışları neden değişmiş anlayamadım ben. Nazar mı değdi acaba? Bebeği mi kskandı!

Yorumuna cevap verdiğiniz kişi ev işleri konusunda kesinlikle haklı değil. İnsan yaşadığı yerin sorumluluğuna ortak olduğunda kullanılmış olmaz. Tabiki de gerekirse her işi o yapacak. Daha 40 gün olmuş doğum yapalı, vücudunuz bile kendine gelmemiştir henüz bebekle ilgilenmekten. Bu dönemde tabiki her işe yardım etmek zorunda. Eşinizi kullandığınızı düşünmeyin sakın.
Diğer konulara gelirsek; onlarda da haklısınız. Ama inanın çözüm yolu bulamıyorum bu konuda. Allah yardımcınız olsun.

Hem erkeğin kadına, hem Kadının erkeğe yardım etmesi gerekiyor ki evlilik bozulmasın.
Ki evet erkek de gayet meme ucu yara olmasa da, hamile kalmasa da depresyona girebilir çünkü çocuk sahibi olan üstüne “ebeveynlik” görevi eklenen yalnızca kadın değil.
İyi bir baba olmasa bile eşinin bir daha onu eskisi gibi sevmeyeceği korkusundan da depresyona girmiş olabilir.
Bu erkeği yüceltmek falan değil. Aksine erkeğin de insan olduğunu ve hüzünlü durumlar yaşayabileceğini insani bir şekilde kabul etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…