Eşimin bitmeyen lohusalığı ..

Kv konusunda tamamen haklisiniz. Ama lohusalik gecici. Siz de ilk kez anne oldunuz, o da ilk kez baba oldu. Ikiniz icin de alisma sureci gerekli. Uykusuzluk, yorgunluk cok zor, cok yıpratıcı. Insanin psikolojisini cok etkiliyor. Bu yuzden muhtemelen eşinizin herseyi size batıyor. O da eski ikili ilişkinizi arıyordur, bebege henuz tam alışamamıştır. Tavsiyem bu donemin gecici olduğunu bilip, birbirinizi uzmemeniz. 3 ay dolunca bebeginiz biraz duzene girecektir. Hele gulucukler falan baslayinca, babasini da kendine aşık eder :) ara ara biraz basbasa birakin onlari. Bebek sakinken tabi. Bi duşa girin, belki kisa bi markete gidin. Bu sekilde kaynaşabilirler

40 günlük bir bebeğim var diyor daha yeni doğum yapmış kendine gelememiş neyin ilgisi bu eşi ilgi gösterip anlayis göstermeli ben o donemimde psikolojik olarak kötüydüm bebek hep anneyi ister ne ev işi ne eşe ilgi Allah askina

Düşündükleri mi çok güzel yoruma dökülmüş buldum bravo..
Siz biraz hassas davranıp ilgi hep bana hep bana istiyorsunuz ama ben sizin yerinizde olsam zor zamanlarında hep yanımda olan bi eşim varsa ilgisiz bırakmamak için çabalardim benim eşim lohusaliga bitsin diye gün sayar iyice duzeleyim diye bi iki gün daha sabrederdi.. çocuğa bakması için yardım beklemek için çok erken diye düşünüyorum..

Ah o sendromdan 1 yıl çektim ben de. Erkeklerin çoğu çocuk gibi İlgi bölününce kıskanıyorlar. Söz konusu kendi bebekleri olduğu için kendilerine konduramıyorlar bu yüzden eşlerine yükleniyorlar. İletişim şart ama olmuyorsa da danışmana gitmenizi tavsiye ederim çünkü bu gidişin sonu pek hayırlı olmuyor.

Oyyy başını sana yaslamış niye kiziyo gibi anlatıyorsun ki. Ona sevgini her zaman göstermeye calis. Eğer arayı açarsan annesinin sevgisi daha ağır basar ve onu daha merhametli görür. Böyle saçma teklifler geldiğinde "canım ben de isterdim ama..." Diye mazeretler ekle. Bebek var artık ona yatırım yapmalıyız diye suclamayan vaziyette konuş hep.
Bilmiyorum ben eşinle ilgili olumsuz hislere kapilmadim. Aklinin kendine yetmediği zamanlarda yol gösterilmeye ihtiyacı var. Sizi iyi bir çiftsiniz

Sanırım en hoşuma giden tebessüm ederek baktığım yorum TEŞEKÜRLER

elinizi vermiş kolunuzu da kaptırmışsınız.
valideniz birlikte oturmayı koz olarak kullanıyor.
argo ile yemliyor sizi.
aman anne gelmesin paramız yoksa da borç bul demenizi
kendi altınlarınız bebenin altınları ne var yok göndermenizi bekliyor .
birbirinizle görüşmezken aynı evde yaşama istegi baya şeytana ders verir cinsten

Kusura bakmayın ama adam zaten elinden geleni yapmış hep hamilelikten önce de hamilelikte de. Bir çamaşır yıkamamışsın demiş sanki elinizde mi yıkıyorsunuz çok beklentilisiniz o da tüm gün çalışıyor. Kaldı ki daha 40 günlük bebeğe babası ne kadar ilgi gösterebilir ne kadar avutabilir ilgilenmiyor diyorsunuz. Bilemez ki nasıl tutacağını ne yapacağını.

Tabii ki ağlarken kızarır bozarır ne yapacak bilemediğinden şu an bebeğin size ihtiyacı var siz emziriyorsunuz derdini anlıyorsunuz. Eşiniz başını yaslamış benimle de ilgilen diye hiç oralı olmamışsınız hala benim ilgiye ihityacım var diyorsunuz ama eşinizinde var tüm hayatınız bebek olmamalı eşinize de ilgi gösterin demek ki o da kendini yalnız hissediyor değersiz hissediyor hep ilgi bebekte olunca bunun eşim lohusa falan ile alakası yok ki erkeklerinde duyguları var

Dikkat ederseniz ev isi konusunda simdi degil yeni dogan bebeginz var simdi yardim etmeli dedim, ilgi konusunda da bebekle babanin iletisimini saglamak anneye dusuyor kadin yazmis bebek aglayinca kizariyor diye demek ki adam kendini dislanmis hissediyor, evet zor bir donem ama kadina da adama da is dusuyor brda esiyle de ilgilensin ki bu sorular olmasin, adamin dusuncesi o bebegini buldu beni unuttu annesi de ha bire aradikca annesine siginiyor bu da psikoloji bilmem farkinda misinz

Kafaya bak. Hem pırıl pırıl, hem tın tın. Siz eğitilmezsiniz.

Konu sahibi senin şu an daha çok ilgiye ve yardıma ihtiyacın var, kocana ve annesine sakın taviz verme. Bu ne şımarıklık artık.

Bebek henüz 40 günlükmüş. Kadının uyku düzeni sıfır. Çocuğu 3 saatte bir emzirmek zorunda. Memeleri ne durumda Allah bilir. Gaz sancıları cabası. Ve üstelik ilk bebekmiş. O koca lütfen bir süre daha ilgi milgi beklemesin.

Kafaya bak. Hem pırıl pırıl, hem tın tın. Siz eğitilmezsiniz.

Konu sahibi senin şu an daha çok ilgiye ve yardıma ihtiyacın var, kocana ve annesine sakın taviz verme. Bu ne şımarıklık artık.

Siz kimsiniz de beni eğitmekten bahsediyorsunuz? Bir de hakaret ediyorsunuz haddinizi bilin. Polemik yaratmak yerine mesaj yazın. Düşüncem sizi ilgilendirmez.

Adam ev işi yapınca kullanılmış mi oluyor. Ki ikisi de çalismis yıllarca. Size de pes beğenen dokuz kişiye de.

Adam ev işi yapınca kullanılmış mi oluyor. Ki ikisi de çalismis yıllarca. Size de pes beğenen dokuz kişiye de.

Ev işi yapan adam ya da kadın fark etmez. Bir taraf bunu görev gibi karşı tarafa yüklediyse artık kullanıyordur bana göre. Burada lohusalık da bitmiş. Kendisi de bir şeyleri yapabilir. Alışkanlık olmuş diye düşünüyorum. Bencilce bakıyorsunuz konuya ya da kadın olduğunuz için öyle bakmak istiyorsunuz.

Ara kayinvalideni bizde sana verilcek para falan yok birdahada bizi arama de.ayyy mesajlari okurken sinir krizi gecirdim senide esinide kullaniyo bu kadin ne bu rahatlik

Bu tarz para akışlarını hiç sevmiyorum. Çok şükür durumumuz iyi eşek değiliz kardeşlere ufak tefek destek oluruz. Ne bileyim dışarı çıkınca hesabı öderiz, doğum günlerinde dolu dolu güzel hediyeler alırım, bir ihtiyacın var mı derim eşimin kardeşine..

Kayınvalidem utanmadan süreklii hadiii destek olunn,, çamaşır makinasıı alınn, ütüü alın. Abarttıkca abarttı elimi ayağımı bir çektim. 5 ay. En son kayınbabam aradı neden duvarlar ördün kızım biz ne yaptık diye??

Kayınvalidem her yakaladığında hadi bize destek, hadi kardeşe destek dedi durdu. Rahatsız oldum. Bunaldım dedim. Ortayol bulundu ama zor süreçti.

Ev işlerinide de planlı davranın erkekler şöyledir sizin yaptığınızı, yapmaya çalıştığınızı gördükce yardıma gelir. Yoksa hiçbir erkek hadi bi yemek yapta yiyelim yakışıklı :) dediğimizde kalkıp yapmaz :))

Ben biraz ballıyorum. Bakıyorum makina boş. Mutfağa geldiğinde bilmiyor gibi ayy şu makinayı bir boşaltan olsaydııı mutluluktan delirirdim kurabiye yapardım vakit kaybetmeden diyorum :))) ayyy boşaltılmışş yaaa sen süpersin hadi kurabiye yapalım diyorum öyle geçinip gidiyoruz.

Sizin yaptığınız her iş sizin göreviniz olmuş öyleyse. Bu da sizin kullanildiginizi göstermez mi ?

Ilgi isteyebilir eyvallah , kadın da daha özverili davranmaya çalışır ancak kaçırdığınız nokta yeni doğum yapmış bir kadının erkekten daha çok ilgiye ihtiyacı var.
Bu kadar katı olmayın.
9 ay boyunca karnında bir canlı taşımış. Bütün hormonları değişmiş.
Bir yavru dünyaya getirmiş büyük sancilarla ve şimdi sıfır uyku duzeniyle bir hayat sürdürmeye çalışıyor.

Hayat arkadaşı onlar. Zor zamanlarda anlayış olmazsa o kişiyle yaşlanamaz ki insan.

Hanımefendi üslubunuz ne kadar çirkin farkında mısınız enayi yerine konan derken hemcinsinizden bahsediyorsunuz başıma geldiğinden değil de kocammmm demeyenler aldatılmıyor mu sanki.ayrıca herkesin sizin gibi her işine koşan bir eşi yoktur belki ama eşine sizin eşinizden daha sadıktır belki karısına yardımcı olmayan erkek ne biliyorsunuz ?hayır aldatmanın bununla ilgisi ne yada kadın enayi yerine mi konmuş olunuyor aldatılınca anlamadım

40 günlük bebek var konu sahibine yazık değil mi şuan asıl ilgiye muhtaç olan konu sahibi onun psikolojisi ne olacak o süreçler çok zordur kocası bugünlerde anlayış göstermeyecekse ne zaman gosterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…