Biz gelinlik bakarken kv bana esimin evw attigi kizlari anlatti. Ben şok:)) sinirlwnmemi istedi sanirim ama ben gecmis gecmiste kaldi, simdi benim yanimda dedim. Tabi so ra es adayina sordum sen niye anlatmadin diye. Anlatmaya degecek bir sey degildi. Onun abarttigi gb degil ustelik dedi. Eski sevgililerini anlatmisti. Neden evlenemediklerini falan hep anlatti. Esin anlatmasi hos degil! Digerlwri sinir etmek icin bahseder. Onlari memnun etmemek lazim.Bu kadar dert edinmenize hiç gerek yok. Eşinizin bir yanlışı olmadığı sürece kendinizi bunaltmayın. Geçmişimizi silecek halimiz yok. Ayrıca görümcenin yaptığı çok ayıp bu kadar özel bir şeyi ancak eşiniz söyleyebilirdi. Ve anlamadığım siz varken kadın nasıl eşinize bakabiliyor? Ben çok sinirli bir yapıya sahibim görsem herhalde elimde kalırdı. Ama tabi siz öyle bir şey yapmayın fakat temkinli olun derim.
Bir de eşinize şunu sorun; ben geçmişimde yaşadıklarımı övünerek anlatsam hoşuna gider mi?
Aynen:) şu tabırlerı kullanan kadın profılı o şekilde canlanıyor gözümde:) :)bu hikayenin özeti yakışıklı, zengin,çapkın ve saygın mesleği olan adamın her türlü cevizi kırıp sonunda köyden saf bir kızcağızı alıp evlenmesi olarak çıkacak, yani bana öyle geliyor
“Her erkek gibi” mi? Her insan gibi dese biraz yumuşayacaktım ama yok yani olmuyor her hareketi her sözü falso adamın. Sen de eline erkek eli değmeden evlenmişsin onunla. Eee herhalde yani “her erkek gibi” birçok kadınla beraber olup hiç ilişkisi olmamış kadınla evlenecekti. Başka türlüsü şaşırtırdı beni.Arkadaslar olumlu olumsuz yorumların hepsine teşekkür ediyorum. Evet tabiki sevgiliyken nişanlıyken eşimin geçmişini öğrenmeye çalıştım. Her erkek gibi benimde yaşanmışlıklarım oldu dedi ve ayrıntıya girmedi. Ben bu cocuk aldırma olayını görümcemden öğrendim. Ayrıca belirttiğim gibi arkadaslar evlendikten sonra eşimin gerçekten kadınlara karşı en ufak bi zaafiyetine şahit olmadım. İnanın kendi akrabalarıyla bile kolay kolay tokalaşmaz. Sadece kendinin övülmesi çok çok hoşuna gider. Sabah aksam tamam sen çok yakışıklısın saçların çok hoş yeşil gözlerin çok güzel desem inanın benim her dediğimi yapar o derece yani. Bazı arkadaslar sormuş benim ilk sevgilim ilk elini tuttuğum eşim.
Başarı olarak kabul edildiği için “evlenemedim, evde kaldım” bunalımı oluyor ya zaten kadınlarda. Elaleme göstermek için evlenilir, en şatafatlı nişanlar düğünler yapılır, sosyal medyada anında soyisim değişir vs. Büyük zafer.Arkadaşlar siz gerçekten evlenip bir hayatı paylaşmayı "bir adamı kapmak " olarak mi değerlendiriyorsunuz.
Üstüne birde sanki biriyle olmak bir başarıymış gibi göğsünü gere gere dolaşacakmış??
Evlilik böyle bir şey mi ? Bende sevgi ve anlayışla kurulan bir paylaşım olgusu sanıyordum.
Bence asil essek kocasi ki durum ve olayin ne kadar igrenc ve yanlis oldugunu anlamadan hala karisina anlatabiliyorValla haklısın ama yapacak birşey Yok ailesi sizi görmek ister ya kulağını gözünü kapatacaksın ya da adamın yanından kolundan ayrılmayacaksın. O kıza da ters bi bakış at dik dik eşşek değilse anlar
Tespite tepki olarak doğduğunuza inanmak istiyorum.Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Gerçekten çok yıpratıcı şeyler bunlar ... Eşinle ciddi ciddi konuş .. Ben sürekli geçmişte ki sevgililerimden bahsetsem naparsin falan de yani .. Ben olsam dayanamazdım bu ney böyleMrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Tapusu onda olsa da dikkat etsin de kocası alt kiraya vermesin kendini. Taşınır mallarda özellikle belirtmedikçe alt kira serbesttir çünkü.Ya gülüm tapu sende niye böyle ozguvensizlik ya. Kadınların genel sorunu. Valla benim eşim de çok dikkat çeker sevilir herkes tarafından ve ben gurur duyarım bunla ovunurum. Bende dikkat ederim kendime giyim kuşamımasacima başıma. Ve eski sevgilisinin bilmem neymiş boşver ya kendine güven eşinin canını sıkma yanında ol onlar eski sen kalıcı bunu unutma.
Yapan içinde olan her halükarda ysparzaten sıksan da yapar bıraksan da. Kadın özgüveni olursa adam ona göre tavır alirTapusu onda olsa da dikkat etsin de kocası alt kiraya vermesin kendini. Taşınır mallarda özellikle belirtmedikçe alt kira serbesttir çünkü.
Sesli guldumOluom
Delleniom
Oturuo
Gelio
Bakio
Toplayabilio
Die
Ya söylemek istemiyorum ama bu nedir yani? "Y" harfi ile derdiniz nedir? O kizin isminin baş harfi mi yoksa
Bence serife05 hanım mal sahibiyle bir görüşsün. Bu malın tavanı sızdırıyor çünkü.Ya gülüm tapu sende niye böyle ozguvensizlik ya. Kadınların genel sorunu. Valla benim eşim de çok dikkat çeker sevilir herkes tarafından ve ben gurur duyarım bunla ovunurum. Bende dikkat ederim kendime giyim kuşamımasacima başıma. Ve eski sevgilisinin bilmem neymiş boşver ya kendine güven eşinin canını sıkma yanında ol onlar eski sen kalıcı bunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?