- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aldatıldığımı mı düşünüyorsun
Ne yapayım ben şimdi ya
Sizi bir müzisyenle aldatıyorEşimin çoraplarından bir çiftinde sol anahtarı var, aman Tanrım yoksa
Sizi bir müzisyenle aldatıyor
Adam daha ne yapsın anlamanız için çekmeceye gitar mı koysunSol anahtarıyla mesaj vermiş hiiiç anlamamışım hiiiççAcilen boşanmam lazım
Psilologa gidinBana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Adam daha ne yapsın anlamanız için çekmeceye gitar mı koysun
Kadın öyle tek parça halinde çıkmıyor ki çorabı sütyeni donu derken bilgisayar toplar gibi toplamanız lazım evdenÇekmeceden kadın çıkmadan inanmam
Snoopy çorap Snoopy'nindir.Bizim evdende bir cift corap cikti. Esim benimdir diye benim dolaba koymus. Bende onun ki diye onunkine koydum. Geldi "Snoopy li coraplarini niye bana veriyorsun hep" diye. Bende dedim benim degil ki diye. Snoopy corap kimin hicbir fikrimiz yok. Muhtemelen bir misafirden kaldi
Kadın öyle tek parça halinde çıkmıyor ki çorabı sütyeni donu derken bilgisayar toplar gibi toplamanız lazım evden
Parçalama şerefi de size ait olsunaaa o konuda eşime güvenim tam, inanıyorum ki tek parça çıkar o yelloz çekmeceden
İllaki bir açığını bulacağım kocamın diyorsunux yani.Bilmiyorum, çorabın fotoğrafını çektim kıza attım. İlk önce benim değil dedi sonra bilmiyorum benim olabilir sıradan siyah bir çorap yazmış
Annenize sorun sonuçta kıyafet bırakmış . Eğer ki eve sizden başka birisi gelmemiş olsaydı direk eşinizden süphelenebilirdiniz ama başkaları da gelmiş yani bence direkt eşinize yoğunlaşmayın derimAslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Aynen bende arkadaşa katılıyorum.Annenize sorun sonuçta kıyafet bırakmış . Eğer ki eve sizden başka birisi gelmemiş olsaydı direk eşinizden süphelenebilirdiniz ama başkaları da gelmiş yani bence direkt eşinize yoğunlaşmayın derim
Zaten ortada ikinci bir kadın durumu olsa bence bulacağı şey çorap olmaz diye düşünüyorumSevgilisinin çorabını çekmecede saklamaz heralde alır çöpe atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?