- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Dondaki lekeden sonra kadın çorabı. Ya siz çok takıntılısınız ya da eşiniz acemi bir çapkınAslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Yahu adam aldatıp kadının kokmuş çorabınımı eve getirecek. Belliki kızlardan kalmış siyah diyede katlanmış halde belkide sen koydun.Aslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Hahahaha menüSenin menün yuzunden banlandim ahanda geldim bi yorum yapardim ama yapmicam diyebilecegim tek sey Allah akil sagligi versin saygilar
Zaten diğer evde olsaydım şu an böyle sessiz olmazdım. Bir yandan saçma geliyor öyle birşey yapsa çorap kalır mı çekmecesinde diye, bir yandan kimseye güven yok diyorumAnnenize sorun sonuçta kıyafet bırakmış . Eğer ki eve sizden başka birisi gelmemiş olsaydı direk eşinizden süphelenebilirdiniz ama başkaları da gelmiş yani bence direkt eşinize yoğunlaşmayın derim
Taşındığımızda annem evdeydi, kardeşin bir sürü çamaşır bırakmış bende yıkadım dedi, zaten ben çalıştığım için gündüz sürekli annem çamaşır yıkadı, katladı vs.Sonuçta sizden önce kardeşiniz kalıyormuş ama siz taşınırken evi temizleyip geçmediniz mi? Annenin çorabı değilse o evde başka kadının çorabının ne işi olabilir bana aşırı mantıksız saçma geldi. Ayrıca evde benden başka bir kadın yaşasa anne kv kardeş vs onundur der düşünmezdim. Sizin direkt eşinizden şüphelenmeniz de ayrı bir konu. Başka yere yatılı gitmiyorsan adam çorabı cebinde taşıyacak değil ya
Mantıklı düşündüğüm zaman evet haklısınızKuzum hayir aldatildigin falan yok onceden kalan esyalardandir ,hem hangi erkek boyle bir delili karisinin gozune sokar mantikli dusun
Yalnız, kimse diye bahsettiğiniz kişi sizin eşiniz .Bence bu konuyu çok kurcalamayın,böyle içi boş kuruntularla huzurunuzu kaçıracaksınız gibi.Zaten diğer evde olsaydım şu an böyle sessiz olmazdım. Bir yandan saçma geliyor öyle birşey yapsa çorap kalır mı çekmecesinde diye, bir yandan kimseye güven yok diyorum
Salmasın benceBacım adamı bi sal gözünü sevem ya
Esiniz sizi aldattigi kadının çorabını alip, cebine mi koyacak amac ne ? Durup durup koklayıp hasret mi giderecek? Yapmayın Allah aşkına.En üst kattayız zaten. Kardeşimin kız arkadaşının mı bilmiyorum kızda belirsiz konuştu
Annem evdeyken kimse gelmemiştir de çorabını cebine filan mı koydu acaba diye düşündüm.
Niye gı sence bir haltlar mı karıştırıyorSalmasın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?