Eşimin çekmecesinde Bayan çorabı buldum

Dondaki lekeden sonra kadın çorabı. Ya siz çok takıntılısınız ya da eşiniz acemi bir çapkın

Kocasının tişörtünü giyeni duydum da çorabını giyeni ilk defa duyuyorum.
Benim eşimin ayakları 45 numara, kendi ayaklarım 38 onun çoraplarını giysem dizime kadar çekerim herhalde
Neyse konuya gelecek olursak, eşin seni aldatıyor olsa temiz kadın çorabını niye kendi çekmecesine koysun ?
Gelen misafirlerle alakalı bence adamın günahını boşuna alıyorsun.
Meni den nereye geldik

Sonuçta sizden önce kardeşiniz kalıyormuş ama siz taşınırken evi temizleyip geçmediniz mi? Annenin çorabı değilse o evde başka kadının çorabının ne işi olabilir bana aşırı mantıksız saçma geldi. Ayrıca evde benden başka bir kadın yaşasa anne kv kardeş vs onundur der düşünmezdim. Sizin direkt eşinizden şüphelenmeniz de ayrı bir konu. Başka yere yatılı gitmiyorsan adam çorabı cebinde taşıyacak değil ya

Yahu adam aldatıp kadının kokmuş çorabınımı eve getirecek. Belliki kızlardan kalmış siyah diyede katlanmış halde belkide sen koydun.

Aha pembegül tanıdım seni , anan evde diye kocanla sevişemiyordun kafana vurdu herhalde sevişememek acilen sevişin bacım, yoksa adam başkasıyla sevişecek diye kafayı oynatacaksın yakında m.kunun renginden çıkarımda bulunup konu açarsın diye korkuyorum, donuna bakan m.kuna da bakar ,sen iyi değilsin bacım

Annenize sorun sonuçta kıyafet bırakmış . Eğer ki eve sizden başka birisi gelmemiş olsaydı direk eşinizden süphelenebilirdiniz ama başkaları da gelmiş yani bence direkt eşinize yoğunlaşmayın derim
Zaten diğer evde olsaydım şu an böyle sessiz olmazdım. Bir yandan saçma geliyor öyle birşey yapsa çorap kalır mı çekmecesinde diye, bir yandan kimseye güven yok diyorum

Taşındığımızda annem evdeydi, kardeşin bir sürü çamaşır bırakmış bende yıkadım dedi, zaten ben çalıştığım için gündüz sürekli annem çamaşır yıkadı, katladı vs.

Allah aşkına annen de zaten sizinle kalmış bir süre, o bile “ben varken kimi getircek, kardeşinin kız arkadaşınındır” demişti.
Hala neyin peşindesin anlamıyorum.

Adam aldatıyo olsa çorabı çekmecesine mi koyar?
Ayy gına geldi gerçekten konudan, yok yıkanmış don da meni varmış, kaç yıldır olmuyomuş şimdi mi olmuş. Saçma sapan bi konu cidden.

Kocana güvenmiyosan gidip ona bunu söylemelisin olmuyosa da boşan bitsin.
Adama da yazık artık her şeyden bişey çıkartıyosunuz.

Zaten diğer evde olsaydım şu an böyle sessiz olmazdım. Bir yandan saçma geliyor öyle birşey yapsa çorap kalır mı çekmecesinde diye, bir yandan kimseye güven yok diyorum
Yalnız, kimse diye bahsettiğiniz kişi sizin eşiniz .Bence bu konuyu çok kurcalamayın,böyle içi boş kuruntularla huzurunuzu kaçıracaksınız gibi.

°°°SON ÇAMAŞIR DÜRÜCÜ™°°°
Aşk, ihtiras, Kilot, menü, çorap,ihanet, ...
Hepsi bir arada!
Çok yakında flaş TV de!

Ya arkadaşım normalde bir derde asla böyle yaklaşmam, ama gerçekten artık ciddiye alamıyoruz. Emin ol eşin de bu şekildeki ithamlarını ciddiye almıycaktır. Suçlu bile olsa seni bastırır böyle, hatta daha da temkinli davranır ve bi delil bulmana engel olur.
Yani adama güvenmemeni anlarım, hak veririm. Belki gerçekten de hiç bilmediğimiz ne sıkıntılar, zorluklar yaşadın ve artık bu seni iyice şüpheci bi konuma sürükledi.
Hepsini anlarım.
Ama yöntemin, çıkış noktan çok yanlış ve yıpratıcı.
Burdan bi yere ulaşamazsın.

Ben sizi iyi görmedim , geçen yıkanmış çamaşırda sperm gördüm dediniz şimdi kadin çorabı. Corap cekmecesine çorapları hep eşiniz mi yerleştiriyor , siz sanirim eşinizden şüpheleniyorsunuz sürekli bu tarz konular açıyorsunuz . Biseyden kesin bir şüpheniz varsa öyle davranın sürekli eşinizin esyalarinda bisey arıyorsunuz

En üst kattayız zaten. Kardeşimin kız arkadaşının mı bilmiyorum kızda belirsiz konuştu
Annem evdeyken kimse gelmemiştir de çorabını cebine filan mı koydu acaba diye düşündüm.
Esiniz sizi aldattigi kadının çorabını alip, cebine mi koyacak amac ne ? Durup durup koklayıp hasret mi giderecek? Yapmayın Allah aşkına.
Esinizin camasirina da takmıştınız amacınız ne? Illa biseyler bulayım derdinde görünüyorsunuz. Supheleniyor musunuz yoksa biseyler bulmak derdinde misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…