Eşimin cimriliği

Eminim telefonu falan hep elimin altındadır ve tanıyorum yani hep böyleydi bu süslü püslü hep meraklıdır böyle şeylere

Bizim iş yerinde 2. Telefon kullananlar var mesai bitimi çekmeceye koyup gidiyorlar, ilk telefon eşlerinin elinde sorsan karılarına onlarda eminler(!) o kadar emin olma.

adama çok yüz vermişsin yemek yapma , çorabını yıkama

Neden alttan alıyorsunuz sen kendine arabana sus alirken pahali olmuyor da bana bir kazak almak mi zoruna gidiyor neden evlendin derler oyle adama
Bu adam size ekonomik siddet uyguluyor bir cinnet herseyi cozer lafi tam sizlik aslinda ama siz bu alttan almayla daha cok ezilirsiniz
Bu kadar kapris yapan dirdir eden adamdan koca olmaz
Bosanmaya niyetiniz yok ama olsaydi maasindan hem size hem cocuga nafaka vermek zorunda kalirdi yani en az 2 3 bin. Valla daha rahat yasarsiniz oyle. Cimri insanin herseyi cimridire katiliyorum

Bir cinnet her şeyi çözer. Sabretmeyin, patlayın aklı başına gelecektir

Bu pahalılıkta asgari ücretten biraz fazla alıp parfüm ,yüzük koleksiyonu yapmak,çifter çifter ayakkabı almak falan imkansız. Bebekte var anladığım kadarıyla haliyle nasıl olabiliyor anlamadım ben. Eşimin parfümü bitmişti 75 ml bir şişesi 2.900tl olmuş 2 tane aldım birini işte diğerini arabada kullanıyor diye. 6 bin lira neredeyse 2 şişe parfüm. Daha pahalıları da var yani eşiniz nasıl koleksiyon yapıyor?
Kartları şişmiştir muhtelemelen. Asgari falan mi ödüyor. Bekar gibi takılıyor şu an zira. Sizin bebeğin masrafları nasıl halloluyor? Siz para verebildiğinize göre bir geliriniz mi var?
Ben bu konudan birşey anlamadım açıkçası.
Tek anladığım eşinizin kendine cimri olmadığı ama onu da nasıl yapabiliyor bahsettiğiniz maaşla anlamadım.

Mertebe atlıyorlarÖyle tipler sadece kocalarıyla varlar..

Erkek parayı bulunca ya karısını ya arabasını değiştirir diye bir söz vardır . Sizin eşiniz tamda buna meyilli bir adam . Elinden parayı alın veya borca sokun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…