Eşimin cinsiyet ayrımı

Vay öküz vayy...

Burada bir sey tamamlamak istiyorum. Cinsiyeti sadece erkek belirlemiyor. Evet erkekten Y gelirse erkek oluyor ama kadinin yumurtasinin da bunu kabullenmesine bagli. Milyonlarca spermden sadece bir tanesini kabulleniyor yumurta da. Dolayisiyla cinsiyeti belirleyen sadece erkek degil.

Çok üzülüyorum ya aklıma neler geliyor . Bunları en azından su halimle haketmedim bu nasıl bi beyin kafa yapısı anlamıyorum neden yapmışım bu varlığa 3 çocuk
Canım kasim annelerine gel kafan dağılır kocanı da boş ver doğsun da bak nasıl utanır söylediklerine sevmek için can atar kucağından indirmez evladın kızı erkeği olmaz canını sıktığını belli etmişsin yeter fazlada moralini bozma

Iyiki burası var . Ondan görmem gereken desteği sizden görüyorum ah ahh

Inşallah sonu güzel olur . Bebeğe bisey olmaz umarim

İnanılmaz üzüldüm yaa. Kalakaldım bunu okuyunca

Onun burun kivirdigini arayipta bulamayanlar var aynen öyle söyle eşine

Benim bi tane oğlum var cinsiyetini öğrendiğimizde eşimde çok bozulmuştu çünkü o kız istiyordu doğum yapana kadarda hep aklında kız olsaydı diye düşüncesi vardı bende o zaman çok kötü olmuştum ama evlat işte doğduğunda fikri değişiyor

İnanılmaz üzüldüm yaa. Kalakaldım bunu okuyunca
Maalesef bunlar zaman zaman yaşanan şeyler, üzmek için yazmamıştım, komşu dedemize çok üzülmüştüm ama sonra dedim ki kurtuldu adamcağız

Bu tip gerçek hikayeler ibret niteliğindedir, kimse evladım var diye büyüklenmemeli veya cinsiyet ayrımı yapmamalı, yaşadığım çevre biraz tuhaftı, benzer çok hikayeler duydum veya şahit oldum, zamanında oğlum var benim diye böbürlenip evini oğlunun üzerine yapan babaların o oğul tarafından evden atıldığını da bilirim, bir sürü çocuğum var sırtım yere gelmez deyip evladı olmayan ya da tek çocuğu olanlara laf attığını sanıp evlatlarının hiçbirinden hayır görmeyen de gördüm.

Ne olursa olsun her şeyin hayırlısını dilemek lazım.

Cinsiyeti öğrendiğinde o somurtan suratına küreği indiriverseydeniz
Bebeğin kız olması isabet olmuş erkek olsa kendi gibi yetiştirecekti herhalde
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza gelir inşallah :)

Neden kiz çocuğunu çok seviyorum 2 kızım olsun diyene verilen tepkiyle , iki erkek çocuğum olsun diyene verilen tepkiler aynı değil anlayamıyorum.

Konu sahibinin eşi ile ilgili yazmıyorum. Ne anlamda dedi tam bilemedim ama genelde hep kız cocuk isteyene farklı tepkiler oluyor.

Bu da cinsiyet ayrımı olmuyor mu ?

1 kız Bir erkek çocuk var , ikisi arasında sevgi ayrımın var mı ? diye sordunuz mu ? Farklı mı seviyormus ikisini ?
Hayır 2sinede aynı aslında. Hep sağlıklı olsun da diyordu ama şimdi açık açık belirtti erkek istedigini

Hayır 2sinede aynı aslında. Hep sağlıklı olsun da diyordu ama şimdi açık açık belirtti erkek istedigini

Kız cocuguna ayrım yapıyorsa , erkeği daha üstün seviyorsa evet çok kötü kalpli bu ama erkek çocuk istiyorsa bu onu kötü fikirli yapmaz ki .

Gerçi kız ve erkek çocuğu olan birinin , 3. Çocuğu olduğunda nasıl cinsiyet düşünebilir bu kısmı da tuhaf tabi.

Olabilr ben erkek istiyordum aslında ama sağlıklı olsun dese bisey demeyeceğim beni suclarcasina konuştu suratını asti yüzüme bakmadı ayrı yattım ağladım bakmadi

böyle cahilce tepki veren bi uzak akrabamız vardı, kızı bi doğdu resmen aşık kızına, kızın yeri babada bi başka oluyo dedikleri oldu tam da.sağlıkla gelsin dünyaya önemli olan o.

Allah vermişte kıymet bilmiyor üstüne üstlük bide seçiyor pardon sen kimsin

Burda asıl içimden geçenleri söylesem herhalde ban da değil direk üyeliğim silinir.Allah, Muhammed aşkına şöyle erkekleri baba etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…