- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
Aciz cahil herifAllah vermişte kıymet bilmiyor üstüne üstlük bide seçiyor pardon sen kimsin
Ben anladim. Ah bilseydim canim cigerimBurda asıl içimden geçenleri söylesem herhalde ban da değil direk üyeliğim silinir.Allah, Muhammed aşkına şöyle erkekleri baba etmeyin.
Yukaridada yazdim tabiki isteyebilir. Hepimiz biseyler istiyoruz. Ama beni suçlayıcı konuştu suratı asıldı ağladım ayrı yattım donup bakmadı tek başıma yapmadımki ben bu çocuğu ne zaman yanımda olacakBence çok kafaya takiyosunuz adam erkek istemiş olabilir, ona heves etmiş olabilir, bunu değiştirmeyeceginizi o da biliyor. Ben de yeğenimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendiğimde baya baya üzülmüştüm onlara belli etmesem de, kız yeğen için çok heveslenmistim çünkü. Bunda kızacak bişey yok bence
Cinsiyet ayrımından nefret ederim aklımda jiç öyle cinsiyet düşüncesi de yok.Allah ıslah eylesin bebiş de sağsalim gelsin.Ben anladim. Ah bilseydim canim cigerim
Elbette insanin gönlünden geçen olur ama olmayınca etrafa saldirilmaz suçlu aranmaz. Erkek olsaydı ben bu tepkiyi vermezdim . Evladimi doğurur yine çok severdimÇocuk yaparken iki cinsiyeti de kabullenerek yapmıyor musunuz anlamıyorum ki sizinde içinizde kız olsun isteği varmış ne farkınız var eşinizden? İki evladınız var ama hala ayrımcılık yapıp birde birbirinizi suçluyorsunuz hayret valla
Yok olmadi kızınıda seviyor ayrımcılık felanda yapmazZaten oğlu varmış bu neyin kafası ? Daha önce hiç böyle söylemleri olmuşmuydu,diğer iki çocuğunuzda ?
Yok olmadi kızınıda seviyor ayrımcılık felanda yapmazZaten oğlu varmış bu neyin kafası ? Daha önce hiç böyle söylemleri olmuşmuydu,diğer iki çocuğunuzda ?
Saglikla kucaginiza alin insallah. Benim psikolojim bozuldu iyice umarım delirmemBenim 3.kızım geliyor esim oturup aglasin mi adamcagizimin hic oglu yok artik bebekde dusunmuyoruz.
Cinsiyeti esiniz belirliyor siz degil.adam olsaydi da erkek yollasaymis o zaman bu mantiga gore.
Üzmeyin kendinizi böyle dar kafalara ne anlatsan bos.
Hamileyken esler yeterince cekilmez oluyorken birde cinsiyet ayiranlar var..yatip kalkip dua etsin cocugunuz var.
Sizi cok iyi anliyorum bende cok zor bir hamilelik geciriyorum esim iyide davransa alinganligim cok yuksek bu aralar her seye sinirlenip agliyorum.hormonlar bizi boyle yapiyor.Saglikla kucaginiza alin insallah. Benim psikolojim bozuldu iyice umarım delirmem
Allah iyilerle karşılaştırsn hepimizi çok zor cahille uğraşmakSizi cok iyi anliyorum bende cok zor bir hamilelik geciriyorum esim iyide davransa alinganligim cok yuksek bu aralar her seye sinirlenip agliyorum.hormonlar bizi boyle yapiyor.
Esinize kv aldirmayin bosverin bebisi dusunun onu sevin cocuklarinizin size ihtiyaci var baska hicbirseyi kafaya takmayin
Bir anne olarak sen bile cinsiyet tercihi yapabiliyorsun seçmek farklı kabullenmek farklı. Eşin senin aynan olmuş hiç kusura bakma. Kapatın konuyu önünüze bakın ayrıca eşin hakkında konuşmalarını da doğru bulmadım bu kadar sevmiyorsan neden sürekli çocuk?Elbette insanin gönlünden geçen olur ama olmayınca etrafa saldirilmaz suçlu aranmaz. Erkek olsaydı ben bu tepkiyi vermezdim . Evladimi doğurur yine çok severdim
Yukaridada yazdim tabiki isteyebilir. Hepimiz biseyler istiyoruz. Ama beni suçlayıcı konuştu suratı asıldı ağladım ayrı yattım donup bakmadı tek başıma yapmadımki ben bu çocuğu ne zaman yanımda olacak
Neler yaşadığımı nasıl çıkmazlarda oldugumu anlatamıyorum burdaBir anne olarak sen bile cinsiyet tercihi yapabiliyorsun seçmek farklı kabullenmek farklı. Eşin senin aynan olmuş hiç kusura bakma. Kapatın konuyu önünüze bakın ayrıca eşin hakkında konuşmalarını da doğru bulmadım bu kadar sevmiyorsan neden sürekli çocuk?
Ama sunuda ekleyelim yumurta sprrmlerden en sagliklisini en kalitelisini seciyor..bunu es gecmeyelimBurada bir sey tamamlamak istiyorum. Cinsiyeti sadece erkek belirlemiyor. Evet erkekten Y gelirse erkek oluyor ama kadinin yumurtasinin da bunu kabullenmesine bagli. Milyonlarca spermden sadece bir tanesini kabulleniyor yumurta da. Dolayisiyla cinsiyeti belirleyen sadece erkek degil.
Dr.unuzla konuşun, sağlık problemi varsa ve korunamıyorsanız, yaşa bakmadan bağlanabiliyor.Tupleri bağlatmak istiyorum da sanırım belli bi yaştan sonrası içinmiş oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?