Bu şekilde konuştuğumu bile fark etmedim çok bağırdığı zaman kızıma bağırma diyorum ama normal zamanda kızımız çocuğumuz diye konuşuyorum eşime karşıHayır demek istediğim eşinizin neyi?
Bu şekilde ikilik çıkarıyorsunuz.
Belki de sürekli böyle konuştuğunuz için kızınız babasını dinlemiyor ve o da o yüzden bağırıyor. Düşündünüz mü?
Bide yaramazlık yaptığında bağırabilir çünkü bende bağırıyorum demişsiniz.
Evde babanın bi etkisi yok gibi görmeye başlamışsınız.
Kızınız için bir uzmandan yardım alın.
Eşinizle de bu konularda ortak bi noktada buluşun.
Şu an çok sinirliyim akşam çok kötü tartıştık artık bağırmasına tahammül edemiyorum
Eğer sabredemiceksen ne diye çocuk yaptın bir de ikinci çocuğu istiyorsun diye kızdım
Şöyle örnek göstereyim
Kızım bir oyunda hilelik yaptığı zaman ben bağırmadan oyun bozanlık yaptığın zaman seninle oynamıcam derim devam ederse oyunu alırım ve oynamam
Ya da yemekte eğer yemicem derse tamam derim başka yemek yok derim tabağı alırım
Yani çözümü olan birşey de direk bağırmam ama mesela gün içinde bana aynı şeyi yüz kere söyletirse dişlerini fırçala, ellerini yıka gibi
Eğer dinlemezse en sonunda bağırıyorum. Ama eşim direk herşeye bağırıyor, annesinde yemeğe gidince kalabalık içinde yemeğeni Yemeğini yemeyince öyle bir bağırıyor herkes kızıyor niye bu kadar bağırıyorsun diye. Çocuk zaten bağırmaya alıştı takmıyor bile