Eşimin çocuk gibi davranması ve bozulan sinirlerim.

madem sabahtan akşama aç duracakmış paşa eşi kahvaltı hazırlamıyor diye bir niyetleniverseymiş
şaka bir yana nasıl bir vicdan ki oruçlu eşine kahvaltı hazırlatmaya çalışıyor
sakın içinize dert falan olmasın.. yapıversin kendi bir zahmet

ikinizide eşit görüyor sanırım
*ikimizde çalışıyoruz ama o cumartesileri izinli yatiyor
yatmasin izinliysede kalksin kahvaltımı hazırlasın
banane ben o gün calısıyorsam o da yatmasin*
bu zihniyette mi acaba.. ikimizde eşitiz hayat müşterek gibicesinden
bütün işleri kadinlara yüklüyorlar
calıs para kazan. evını temızle. kocana hızmet et. cocugunu yetistir. sorunlarıyla ılgılen
kadın olmak cok zor gercekten..
bence bu devirde calısan kadının kıymetini bilen bır kocan yoksa, anlayisla karsılayıp kendı işini halletmiyorsa, calısıp kendimizi yıpratmamamız lazım.. ben boyle düsünüyorum. simdi kadin ayaklari üzerinde dursuncular buna karsı cıkabilir ama böyle.

tam sopalık
kendi karnını doyurmaktan aciz.

ben seni evlatlık almadım, evet uykuyu seviyorum üstelik oruçluyum eğer dediğin gibi asıl sen bana değer verseydin bana biraz saygı duyardın de.
Ya aslında olay her hafta sonu tekrarlanıyor, ben geç kalkıyorum o beni bekliyor , döngü bu şekilde o da bu durumdan rahatsız ama bir kere olsun jane geç kalkıyor ben yapayım ya da hazırlayayım demedi sadece şikayet etmesini biliyor.

Memur olmasam , bu hareketlerine karşı geçici bir süre çıkardım işten , çok sinirlerim bozuldu çünkü artık.Evet bir nevi öyle düşünüyor sanırım o nasılsa cumartesi evde, ki düşünüyor demeyeyim söylüyor da sen evdesin ama diye.

Aslında önceden diyordum ki erken kalksam da birlikte kahvaltı mı yapsak ya da acaba alınıyor mu diye; ama dünkü hareketinden sonra yok artık, oruçlu olduğumu bile bile tüm gün tavır aldı, noldu diyince de yok bir şey yalnız kalmak istiyorum dedi şaka gibi

akşam yatarken buzdolabının üstüne not as.
ben buzdolabıyım içimde kahvaltılık var diye.

size yaptığı hizmetçi muamelesine katlanamıyorsanız eğiteceksiniz mecbur.

Sinir oluyorum beceriksiz erkeklere..

Hadi oruçlu olmasanız kalkın beraber hazırlayın daha iyi olur derim de, oruçlu insan neden sana kahvaltı hazırlasın yahu?
Dayanılmayacak bir şey yok ama vicdan meselesi biraz bu..
İftar yemeği olsa neyse. Altı üstü kahvaltı..

Yapmayın. Beceremiyor diye kontrolcü davranmayın. Tatlı dille öğretirseniz öğrenir. Belli ki hiç yaptırmamış anneciği..

Ay hayır yok zaten annesi olamam, annesi eliyle besliyordu resmen eşim, onların evinde erkek asla iş yapmıyor, çok kötü alışmış çok

Eşinizin eli kolu yok mu? Hazırlayamıyorsa aç kalsın.
Hem madem uyku sevmiyor erken kalkıyor vs, sizin işinize yakın yere taşının, o gitsin gelsin.

Aslında sinir olduğum mevzu her hafta aynı durumun tekrarlanması , benden istediği hafta sonları erken kalkıp kahvaltı hazırlayacağım ben sonra istersem uyuyacağım onun benden beklediği bu, kalkamıyorum dediğim zaman da sen beni düşünmüyorsun beni işe aç gönderiyorsun, zaten çok zayıfladım, bittim tükendim modunda söyleniyor.

evet gecici süre isten cıkmanız onun aklını basına getirebilirdi.
eve tek maas girsin, ozaman yeterki calıs ben kendı ısımı kendım yaparım ev islerine yardim ederim moduna girerdi
ama suan çözümünüz cok zor gercekten bir akıllanmasi lazım
oda büyük ihtimal, ben sabahlari ise kalkıyorum o yatiyor ona ragmen kahvalti hazirlamiyor
alt tarafi hazirlayip geri yatacak ama ben ise gidicem
beni hic düsünmüyor diye kendini dolduruyordur

Kesinlikle tam olarak düşündüğü bu, ama şunu düşünemiyor, bu kadın hafta içi 6 da kalkıp yol gidip geliyor, hafta sonu uysun ben kendim kahvaltı edebilirim, ama yok benim öğlene kadar uyuyup onu aç göndermem ona batıyor.

Eşinizin eli kolu yok mu? Hazırlayamıyorsa aç kalsın.
Hem madem uyku sevmiyor erken kalkıyor vs, sizin işinize yakın yere taşının, o gitsin gelsin.
Yani artık onu da düşünmeye başladım en azından hafta içi yol derdi çekmem, evlenmeden önce her şey önüne geldiği için şimdi de öyle olacak sanıyor işte

Eşim ne yapsam yer ya da onu yapma oraya git bilmem ne demez diyemez ama yemek konusunda kendi başına bir halt yapamıyor, ona göre ben eşiysem severek yapmam gerekiyor, bencilce ama öyle düşünüyor maalesef.

Yani artık onu da düşünmeye başladım en azından hafta içi yol derdi çekmem, evlenmeden önce her şey önüne geldiği için şimdi de öyle olacak sanıyor işte
Düşünmeyin yapın.
Her ev işi size bakıyorsa haftada 15 saate çok ihtiyacınız var demektir.
Bu konuda kadının fedakarlık etmesini çok anlamsız buluyorum

alt tarafi 2 yumurta kırıp sofraya peynir zeytin tabagını dizecek
bunun icin uykunuzun bölmemesi gerektigini anlamasi lazim
askım sadece iki yumurta kırıcaksın, zaten yapamıcagın zor bir iş olsa kalkip seve seve yardim ederim, ama haftaici cok yoruluyorum ve cumartesı uykumu bölünce tam dinlenemiyorum, uykumu alip kalktıktan sonra zaten evin işleriyle ilgileniyorum neden beni zorluyorsunki karin cok yoruluyor felan dersen belki vicdana gelir
her zaman diyorum yine dicem
erkeklere olayi kendimizi acıklı ve icsellestiren bir sekilde davranirsak yumuşuyorlar
nekadar hırçın sınırlı bagıran taraf olursak okadar inada bindiriyorlar
en iyisi masum yorgun ve halsız bır kadın moduna gidip kendını acındırmak
baska caresi yok gibi görünüyor

Dolaptan iki yumurta bi dilim peynir alıp yiyemiyo mu?

Valla böyle okudukça ben eşime eziyet ediyorum herhalde diye üzülüyorum.
Eşim 6.30 da kalkıyor yumurta haşlıyor kendi kahvaltısını yapıp benimkini hazırlayıp öyle çıkıyor
Bugün sabah biraz geç kalmış bulaşığı toplayamamış kusura bakma dedi.
Sonra geliyorum şu adamları okuyorum hemcinslerime kızıyorum buna müsaade ettikleri için ama onların da elinde değil, anneleri böyle alıştırmış bu adamları.
Israrla Eğit bence, her gün her gün sen niye yapıyosun görevin aşçılık mı?
Dolaptan bi ekmek arası yapamıyosa nasıl hayatta kalıyor bu adamlar ya? Valla aklım almıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…