- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
O zamanlar hemen olmasın ileride bakarız falan diyordu geçiştiriyordu zamanla fikri değişir sandımEvlenmeden önce bu konular konuşulmadımı ya.
2 buçuk senene kadar süredir evlisiniz
malesef bu ikna etmekle olucak bir iş değil. hem olup hiç bir sorumluluk almayacaksa hiç olmasın daha iyiO zamanlar hemen olmasın ileride bakarız falan diyordu geçiştiriyordu zamanla fikri değişir sandım
Evlenirken bak ben hiç çocuk istemiyorum hiç de istemiycem vs vs bişiler söyledi mi?Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi eşim çocuk sahibi olmak istemiyor bu konu açıldığında ileride olur da demiyor hiç istemiyor ömrümüz boyunca hiç çocuğumuz olmasınmış çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk maddi götürüsü çok var rahatımız kaçıcak vs. Diyor. 2 buçuk yıllık evliyiz başlarda ben de istemiyordum ama artık yaş geçiyor ve istiyorum çocukları çok severim ayrıca bende yumurta tembelliği var belki de zor olucak istedikten sonra baya uğraşmamız gerekicek bu durum da beni korkutuyor o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Eşimi nasıl ikna edebilirim çok üzülüyorum artık
azda değil aslında ama istemiyorsa ikna edemezsin2 buçuk sene
Hayır hiç olmuycak demiyordu konuyu geçiştiriyordu ama isremediğini anlıyordumEvlenirken bak ben hiç çocuk istemiyorum hiç de istemiycem vs vs bişiler söyledi mi?
Hayır hiç olmuycak demiyordu konuyu geçiştiriyordu ama isremediğini anlıyordum
Hayır istemiyorum değil daha yeni evliyken olmasın ama bikaç sene geçtikten sonra olsun diyordum hiçbir zaman çocuk sahibi olmak istemiyorum demedim. Zaten ondan korkuyorum kendisi de istesin istiyorum doğduktan sonra sever alışır gibi bir ihtimali göze almak istememCocuk istemek kadar istememek de normal niye bu bencillik diye yargılanıyor anlamıyorum. Düşünmeden cocuk yapmak doğru düzgün yetistirememekten büyük bencillik yok ,adam belli ki kendine güvenmiyor bundan daha doğal ne olabilir?
Başta siz de istemiyormussunuz üstelik yani adam sizi isterim diye kandırmamış yan çizen sizsiniz. Çocuk bu kadar önemliyse yapacağınız şey belli ikna etmek cok manasız. Ya doğunca da sevmezse kendi isteginiz yüzünden baba sevgisinden mahrum kalacak çocuğunuz. Bu bencillik değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?