- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Ama o zaman bosanmasi lazim. Bir tanidigim su anda hamile kalmaya calisiyor. Yas 40 gecmis olmuyor tabi ki de. Istemem hakki var eslerin ama baskalarina sebeb olmamak lazim
Her erkek her kadin illa babalik yada anneligi en kotu ihtimalle 1 kere bile tatmak ister.esinizin baska bi sorunu varmi sizinle yada ne bileyim yoksa kendinin mi cocugu olmuyoda gizliyo bana tuhaf geldiMerhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi eşim çocuk sahibi olmak istemiyor bu konu açıldığında ileride olur da demiyor hiç istemiyor ömrümüz boyunca hiç çocuğumuz olmasınmış çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk maddi götürüsü çok var rahatımız kaçıcak vs. Diyor. 2 buçuk yıllık evliyiz başlarda ben de istemiyordum ama artık yaş geçiyor ve istiyorum çocukları çok severim ayrıca bende yumurta tembelliği var belki de zor olucak istedikten sonra baya uğraşmamız gerekicek bu durum da beni korkutuyor o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Eşimi nasıl ikna edebilirim çok üzülüyorum artık
O zamanlar hemen olmasın ileride bakarız falan diyordu geçiştiriyordu zamanla fikri değişir sandım
Geçistirirdi ama ben istemediğini anlamıştım yazmış konu sahibi. Bile isteye amaan ilerde fikri degisir nasılsa diye evlenmek de bencillik degil mi? Degismemis iste ki insanın sonradan da fikri degisebilir berbat bi dünyada yaşıyoruz çünkü. Kimsenin gönlü olsun diye çocuk yapılmaz mağdur 2 kisi oluyor hem istemeyen taraf hem çocuk.Hayır bencillik.. en başta deseydi ben hiç bir zaman çocuk istemiyorum.. ilerde konuşuruz dememeliydi.. ilk bikaç sene istememek normal ama hiç istemediği halde bunu söylemeden evlenmek bencillik..
İlk msja göre yorum yaptım ben.. hepsini okuyamadım..Geçistirirdi ama ben istemediğini anlamıştım yazmış konu sahibi. Bile isteye amaan ilerde fikri degisir nasılsa diye evlenmek de bencillik degil mi? Degismemis iste ki insanın sonradan da fikri degisebilir berbat bi dünyada yaşıyoruz çünkü. Kimsenin gönlü olsun diye çocuk yapılmaz mağdur 2 kisi oluyor hem istemeyen taraf hem çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?