- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi eşim çocuk sahibi olmak istemiyor bu konu açıldığında ileride olur da demiyor hiç istemiyor ömrümüz boyunca hiç çocuğumuz olmasınmış çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk maddi götürüsü çok var rahatımız kaçıcak vs. Diyor. 2 buçuk yıllık evliyiz başlarda ben de istemiyordum ama artık yaş geçiyor ve istiyorum çocukları çok severim ayrıca bende yumurta tembelliği var belki de zor olucak istedikten sonra baya uğraşmamız gerekicek bu durum da beni korkutuyor o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Eşimi nasıl ikna edebilirim çok üzülüyorum artık
Başımıza ne geliyorsa 'zamanla düzelir, fikri değişir, ben onu ikna ederim, beni çok seviyor değişir' diye düşünmekten geliyor.O zamanlar hemen olmasın ileride bakarız falan diyordu geçiştiriyordu zamanla fikri değişir sandım
Arkadaşımın kocası da böyle..Kızcağız 6 senedir çocuk isityor kocası aynı sebeplerden çocuk yapmıyor.Bence bu bencillik her kadının ana olmaya hakkı var.İstemiyorsa yapacak bir şey yok Rabbime dua et içine bir sıcaklık soksun yoksa işin zor canım.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi eşim çocuk sahibi olmak istemiyor bu konu açıldığında ileride olur da demiyor hiç istemiyor ömrümüz boyunca hiç çocuğumuz olmasınmış çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk maddi götürüsü çok var rahatımız kaçıcak vs. Diyor. 2 buçuk yıllık evliyiz başlarda ben de istemiyordum ama artık yaş geçiyor ve istiyorum çocukları çok severim ayrıca bende yumurta tembelliği var belki de zor olucak istedikten sonra baya uğraşmamız gerekicek bu durum da beni korkutuyor o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Eşimi nasıl ikna edebilirim çok üzülüyorum artık
Bakarız demesinin üzerine gitmeniz gerekirdi...O zamanlar hemen olmasın ileride bakarız falan diyordu geçiştiriyordu zamanla fikri değişir sandım
Çocuk ortak karardır.
Eğer istemezken,zorla ya da kazara hamilelik oluşursa bu sefer de eşim çocuğumuza ve bana ilgi göstermiyor diye başlık açarsınız.
Ya ikna olmasını bekleyin ya siz de vazgeçin ya da ortak hayaliniz olmadığını kabullenip yolunuzu ayırın .
+1Cocuk istemek kadar istememek de normal niye bu bencillik diye yargılanıyor anlamıyorum. Düşünmeden cocuk yapmak doğru düzgün yetistirememekten büyük bencillik yok ,adam belli ki kendine güvenmiyor bundan daha doğal ne olabilir?
Başta siz de istemiyormussunuz üstelik yani adam sizi isterim diye kandırmamış yan çizen sizsiniz. Çocuk bu kadar önemliyse yapacağınız şey belli ikna etmek cok manasız. Ya doğunca da sevmezse kendi isteginiz yüzünden baba sevgisinden mahrum kalacak çocuğunuz. Bu bencillik değil mi?
Hayır hiç olmuycak demiyordu konuyu geçiştiriyordu ama isremediğini anlıyordum
Hayır bencillik.. en başta deseydi ben hiç bir zaman çocuk istemiyorum.. ilerde konuşuruz dememeliydi.. ilk bikaç sene istememek normal ama hiç istemediği halde bunu söylemeden evlenmek bencillik..Cocuk istemek kadar istememek de normal niye bu bencillik diye yargılanıyor anlamıyorum. Düşünmeden cocuk yapmak doğru düzgün yetistirememekten büyük bencillik yok ,adam belli ki kendine güvenmiyor bundan daha doğal ne olabilir?
Başta siz de istemiyormussunuz üstelik yani adam sizi isterim diye kandırmamış yan çizen sizsiniz. Çocuk bu kadar önemliyse yapacağınız şey belli ikna etmek cok manasız. Ya doğunca da sevmezse kendi isteginiz yüzünden baba sevgisinden mahrum kalacak çocuğunuz. Bu bencillik değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?