- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Farkındayım fazla ama çok kötü hissettim kendimi ona da bu duyguyu yaşatmak istiyorum ama nasılEve almamak biraz fazla değil mi?
Markette çok bunaltmıyor oğlumla gezmeyi sever eşim. Zaten bana dese ben anlayışlı olurum fakat dur dememe rağmen durmayıp bir de telefonumu açmaması beni çok kırdıOğlunuz gerçekten bunaltıyorsa markete onunla gitmek istememiştir. Sebep buysa eğer ikinizde haklısınız bence. Tabi açıklama yapmadan gitmesi çok kaba olmuş.
Şimdi gideyim diyorum çocuklarla fazla mı olur ki bilemedim arayınca da açmayayım merak etsinO eve geldiğinde al başını çık bırak o şoka girsin
Telefonu açsa zaten sebebini soracaktım açmayınca iyice sinirlendimsakince konusabilirsiniz eve almayacak kadar büyük bir durum yok sakin olun ☺
Aynen öylede yapabilirsin ... Beni takmayanı ben hiç takmamŞimdi gideyim diyorum çocuklarla fazla mı olur ki bilemedim arayınca da açmayayım merak etsin
Valla aklımdan geçti yapsam mı kiÇocukları al dışarı çık eve geldiğinde kapı duvar... biraz da o şaşırsın.
Bilemedim o zaman:) bu dediklerinize bakınca mantıklı açıklama bulamıyor insan davranışına. Acaba markete götürüyorum zaten bari montunuda sen giydir gibi bir tribe mi girdi? Erkekler lütuf gibi görüyorda yaptıkları azıcık işi bile.Markette çok bunaltmıyor oğlumla gezmeyi sever eşim. Zaten bana dese ben anlayışlı olurum fakat dur dememe rağmen durmayıp bir de telefonumu açmaması beni çok kırdı
Esasen oğlum hevesli değildi gitmeye belki ondan götürmedi ama bana söylemeden çıkması akabinde telefonu açmaması tuzla biberi olduHiç hevesli değilmiş bunu bahane edip tek başına çıkmış. Çok ayıp yaptığı..
Bence çocukları biraz parka falan çıkar eve gel. Çocuk yazık heves etmiştir..
Eşin eve gelince de ikisini de bırak işim var de itiraz dinlemeden talimatlarını sırala çık..
Tabi haksız olan o ama evden gidecek veya eve almayacak kadar buyuk bir durum yok gelince anlarsınız olayı.. burdan gaza gelip gitmeyin bir yere hastasınız zatenTelefonu açsa zaten sebebini soracaktım açmayınca iyice sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?