Eşimin davranışı ve ben şok

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar hiç uzatmayacağım hala durumun şokunu atamadım üzerimden
Bugün ailecek markete gidecektik. Ben kendimi iyi hissetmediğim çok hasta olduğum için eşime büyük oğlumla gidebilirsiniz dedim hem bende kafamı dinlerim işlerimi yaşarım rahatça diye düşündüm. Büyük oğlum çok bunaltıyor çünkü . Neyse tamam dedi hazırlandı oğluma montunu giydirmeye çalıştım o an kaçtı giymedi. Genelde babası giydirir. Bende o giydirsin diye üstelemedim. Eşim oğluma sen niye montunu giymedin dedi ayakkabısını giyip kapıyı kapattı ben ilk başta şaka yapıyor sandım kapıyı açtım. Baktım asansöre binmiş Dur dedim kapatma tuşuna bastı umursamadı bile! Arıyorum açmıyor! Sinir küpüyüm cidden çok sinirlendim. Hadi gittin telefonunu neden açmıyorsun?! Kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama zaten hastayım küçük bebeğimde var dinlenirim biraz diyordum. Bana söylemeden nasıl programı iptal edip gidebilir (kaçar gibi)
Beynim dondu aklımdan kötü şeyler geçiyor. (Gelirse eve almamak gibi) Yanlış düşünüyorum muhtemelen ama çok sinir oldum. Bunun acısını nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. O kadar sinir bozucu bir hareketti ki oğlumu odasına yolladım direk ona patlamayayım diye
Evet ne düşünüyorsunuz. Böyle yapan kocaya ne yapardınız yerimde olsanız ?

Normalde çocuklarıyla ilgilenen bir babaysa size yardımcı oluyorsa ve böyle bir davranış ilk kez gerçekleştiyse döndüğü zaman karşıma alır sakince konuşurdum, bir daha tekrarlanmasını istemediğimi belirtirdim.

Ama bu tip davranışlar sıklıkla ve birden fazla kez tekrarlandıysa geldiği anda ayakkabılarımı giyip çıkar iki çocukla başbaşa bırakırdım kendisini.

Oğlunuz gerçekten bunaltıyorsa markete onunla gitmek istememiştir. Sebep buysa eğer ikinizde haklısınız bence. Tabi açıklama yapmadan gitmesi çok kaba olmuş.
Markette çok bunaltmıyor oğlumla gezmeyi sever eşim. Zaten bana dese ben anlayışlı olurum fakat dur dememe rağmen durmayıp bir de telefonumu açmaması beni çok kırdı

Hiç hevesli değilmiş bunu bahane edip tek başına çıkmış. Çok ayıp yaptığı..

Bence çocukları biraz parka falan çıkar eve gel. Çocuk yazık heves etmiştir..
Eşin eve gelince de ikisini de bırak işim var de itiraz dinlemeden talimatlarını sırala çık..

Markette çok bunaltmıyor oğlumla gezmeyi sever eşim. Zaten bana dese ben anlayışlı olurum fakat dur dememe rağmen durmayıp bir de telefonumu açmaması beni çok kırdı
Bilemedim o zaman:) bu dediklerinize bakınca mantıklı açıklama bulamıyor insan davranışına. Acaba markete götürüyorum zaten bari montunuda sen giydir gibi bir tribe mi girdi? Erkekler lütuf gibi görüyorda yaptıkları azıcık işi bile.

Esasen oğlum hevesli değildi gitmeye belki ondan götürmedi ama bana söylemeden çıkması akabinde telefonu açmaması tuzla biberi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…