Eşimin davranışı ve ben şok

biseye kizmis olabilir mi oda insan sonucta

Eve almamak fazla bence.neden bu sekilde davrandgini sorun gerekirse kizin ama eve almamak abarti olur

Hadi şimdi markete de bakalım ne yapacak
Ben demeden kendisi almaya gelmiş zaten bende yaptığının kabul edilemez bir şey olduğunu çok üzüldüğümü ve sinirlendiğimi söyledim. Bana da kızmış çocuğu hazırlamadım diye kendisi giydirirdi halbuki
Bende uzatmadım ama bir daha böyle yapmayıp beklediği birşey olursa bana direk söylemesini istedim. O da kabul etti sonrasında markete değil yemeğe çıkarıyorsun ancak öyle affederim dedim
Ailecek yemeğe gittik tatlıya bağlanmış oldu böylelikle

biseye kizmis olabilir mi oda insan sonucta
Evet canım ben çocuğu hazırlamadım diye kızmış bende anlayamadım işte insanlar konuşa konuşa demişler bundan sonra konuşarak anlaşmayı deneyelim dedim beyimize olur dedi bakacağız artık

Hic birsey yapmazdim.ilk neden bole birsey yaptigini sorar snra biraz surat asardim, tavrimi koyardim...

O değil de kadın burada bazı yazılanları uygulasa evde daha büyük kıyamet kopacakmış.
Sormayın.
Bazı arkadaşlar ezilmemeyi,altta kalmamayı kavga ederek veya evden çıkıp giderek başaracaklarını düşünüyorlar.
Bu tip durumlarda tavsiye verirken daha dikkatli olmak lazım.
Biz uzaktan 'şöyle as,böyle kes,haddini bildir' vs diyoruz,ama konu sahipleri eşiyle başbaşa kalacak sonrasında.
İtidalli ve sakin olmaktan zarar gelmez.

Kaçar gibi değil kaçmış zaten kocanız. Bende çocukları bırakıp kaçarım 1-2 saat sokakta kafa dinlerim . O da ilgilensin çocuklarla.

cocuk yapsa normal karsılanabilcek bir hareket yapmıs kafan yerinde degil senin heralde derdim

Anlattıklarınızın neresinde kızışacak birşey var ben bulamadım bir de adamı eve almamayı düşünüyorsunuz pes... Öfke kontrolsüzlüğünüz mü var?
Düzeltiyorum, telefonunuzu açmamış sonradan farkettim evet bu hoş değil ama eve almayacak kadar büyütmeyin.

Evet canım ben çocuğu hazırlamadım diye kızmış bende anlayamadım işte insanlar konuşa konuşa demişler bundan sonra konuşarak anlaşmayı deneyelim dedim beyimize olur dedi bakacağız artık
olir oyle seyler erkekler. cok tualar e her zamn esref saatleri tutmuyor:)

Ablam ben sakin biri degilim.. tam tersi haksizliga gelemem sebepsizce bana tavir yapan adami pisman ederim. Bu erkeklere yuz verip iyice tepemize cikarmamali. Ha daha sakin kadinlar vardir sen gibi, saygi duyarim. Ee yani nolmus kadin ceketink giydirmediyse? Adam giydirseydi eline mi yapisirdi? Kadinlar hep fazladan is yapiyorlar giklari cikmiyor ama erkekler su bardagi alip suraya koysunlar marifet belliyolar... boyle dusunuyorum diye psikolojimi bozuk ilan edecekseniz edin valla

Eve almamak fazla geldi bana da, sonuçta onun da evi.

Ben olsam aynen yukardaki arkadaşlar gibi o geldiği zaman ben bırakıp çıkardım. Aynı duyguyu o da hissetsin

Psikoloji konusuna girmedim ben farkındaysanız.
Fevri ve misillemeci tavrı desteklemeyi doğru bulmadığımı ifade ettim.
Sizin eşinizle olan ilişkinize yorum yapmak elbette bana düşmez.
Siz eşinizin huyunu,suyunu,neyi,ne kadar tolere edeceğini bilir ve ona göre davranıırsınız.
Benim burda eleştirdiğim şey,
hiç tanımadığımız,kocasının huyunu,suyunu bilmediğimiz,ilişki dinamiklerine hakim olmadığımız hemcinslerimize;
'kocana haddini bildir,alttan alma diyoruz ve olay büyük-küçük, konu önemli-önemsiz demeden çoğunlukla böyle yaklaşıyoruz.
Konu sahibinin kocası belki daha sinirli bir adam.
Karısı evden çıkıp gitse olay belki daha da büyüyecek.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Kocaya had bildirilecek konular ayrıdır,
trip atılacak konular ayrı,
sınır çizilip,tavır konacak şeyler ayrı.
Sapla samanı karıştırmamak lazım.
Ben insanların konuşarak anlaşabildiğine ve sorunları aklı selimle çözebildiklerine inananlardanım.
Yok ben atarlı,giderliyim,
kocamla kavga dövüş ilerleyeceğim
diyene de 'sen bilirsin' der çekilirim.

Cocugu almadan markete gitti diyemi bunca tantana . Boyle evlilikler uzun sürmez. Tozdan nem kapilir mi? Cocugun hareketine sinir olmus,bunda kizilcak ofkelencek eve almicak ne var. Boyle ufak seylerde cikartilan sorun kavga evliliğe yansiyinca ah vah etmeyede konu acarsiniz. Bencd direk kocaniza boşanma davasi açın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…