- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Amazing family
-
biseye kizmis olabilir mi oda insan sonuctaKızlar hiç uzatmayacağım hala durumun şokunu atamadım üzerimden
Bugün ailecek markete gidecektik. Ben kendimi iyi hissetmediğim çok hasta olduğum için eşime büyük oğlumla gidebilirsiniz dedim hem bende kafamı dinlerim işlerimi yaşarım rahatça diye düşündüm. Büyük oğlum çok bunaltıyor çünkü . Neyse tamam dedi hazırlandı oğluma montunu giydirmeye çalıştım o an kaçtı giymedi. Genelde babası giydirir. Bende o giydirsin diye üstelemedim. Eşim oğluma sen niye montunu giymedin dedi ayakkabısını giyip kapıyı kapattı ben ilk başta şaka yapıyor sandım kapıyı açtım. Baktım asansöre binmiş Dur dedim kapatma tuşuna bastı umursamadı bile! Arıyorum açmıyor! Sinir küpüyüm cidden çok sinirlendim. Hadi gittin telefonunu neden açmıyorsun?! Kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama zaten hastayım küçük bebeğimde var dinlenirim biraz diyordum. Bana söylemeden nasıl programı iptal edip gidebilir (kaçar gibi)
Beynim dondu aklımdan kötü şeyler geçiyor. (Gelirse eve almamak gibi) Yanlış düşünüyorum muhtemelen ama çok sinir oldum. Bunun acısını nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. O kadar sinir bozucu bir hareketti ki oğlumu odasına yolladım direk ona patlamayayım diye
Evet ne düşünüyorsunuz. Böyle yapan kocaya ne yapardınız yerimde olsanız ?
Eve almamak fazla bence.neden bu sekilde davrandgini sorun gerekirse kizin ama eve almamak abarti olurKızlar hiç uzatmayacağım hala durumun şokunu atamadım üzerimden
Bugün ailecek markete gidecektik. Ben kendimi iyi hissetmediğim çok hasta olduğum için eşime büyük oğlumla gidebilirsiniz dedim hem bende kafamı dinlerim işlerimi yaşarım rahatça diye düşündüm. Büyük oğlum çok bunaltıyor çünkü . Neyse tamam dedi hazırlandı oğluma montunu giydirmeye çalıştım o an kaçtı giymedi. Genelde babası giydirir. Bende o giydirsin diye üstelemedim. Eşim oğluma sen niye montunu giymedin dedi ayakkabısını giyip kapıyı kapattı ben ilk başta şaka yapıyor sandım kapıyı açtım. Baktım asansöre binmiş Dur dedim kapatma tuşuna bastı umursamadı bile! Arıyorum açmıyor! Sinir küpüyüm cidden çok sinirlendim. Hadi gittin telefonunu neden açmıyorsun?! Kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama zaten hastayım küçük bebeğimde var dinlenirim biraz diyordum. Bana söylemeden nasıl programı iptal edip gidebilir (kaçar gibi)
Beynim dondu aklımdan kötü şeyler geçiyor. (Gelirse eve almamak gibi) Yanlış düşünüyorum muhtemelen ama çok sinir oldum. Bunun acısını nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. O kadar sinir bozucu bir hareketti ki oğlumu odasına yolladım direk ona patlamayayım diye
Ben demeden kendisi almaya gelmiş zaten bende yaptığının kabul edilemez bir şey olduğunu çok üzüldüğümü ve sinirlendiğimi söyledim. Bana da kızmış çocuğu hazırlamadım diye kendisi giydirirdi halbukiHadi şimdi markete de bakalım ne yapacak
Evet canım ben çocuğu hazırlamadım diye kızmış bende anlayamadım işte insanlar konuşa konuşa demişler bundan sonra konuşarak anlaşmayı deneyelim dedim beyimize olur dedi bakacağız artıkbiseye kizmis olabilir mi oda insan sonucta
Sormayın.O değil de kadın burada bazı yazılanları uygulasa evde daha büyük kıyamet kopacakmış.
Anlattıklarınızın neresinde kızışacak birşey var ben bulamadım bir de adamı eve almamayı düşünüyorsunuz pes... Öfke kontrolsüzlüğünüz mü var?Kızlar hiç uzatmayacağım hala durumun şokunu atamadım üzerimden
olir oyle seyler erkekler. cok tualar e her zamn esref saatleri tutmuyor:)Evet canım ben çocuğu hazırlamadım diye kızmış bende anlayamadım işte insanlar konuşa konuşa demişler bundan sonra konuşarak anlaşmayı deneyelim dedim beyimize olur dedi bakacağız artık
Hahaha o kesinO değil de kadın burada bazı yazılanları uygulasa evde daha büyük kıyamet kopacakmış.
Ablam ben sakin biri degilim.. tam tersi haksizliga gelemem sebepsizce bana tavir yapan adami pisman ederim. Bu erkeklere yuz verip iyice tepemize cikarmamali. Ha daha sakin kadinlar vardir sen gibi, saygi duyarim. Ee yani nolmus kadin ceketink giydirmediyse? Adam giydirseydi eline mi yapisirdi? Kadinlar hep fazladan is yapiyorlar giklari cikmiyor ama erkekler su bardagi alip suraya koysunlar marifet belliyolar... boyle dusunuyorum diye psikolojimi bozuk ilan edecekseniz edin vallaSormayın.
Bazı arkadaşlar ezilmemeyi,altta kalmamayı kavga ederek veya evden çıkıp giderek başaracaklarını düşünüyorlar.
Bu tip durumlarda tavsiye verirken daha dikkatli olmak lazım.
Biz uzaktan 'şöyle as,böyle kes,haddini bildir' vs diyoruz,ama konu sahipleri eşiyle başbaşa kalacak sonrasında.
İtidalli ve sakin olmaktan zarar gelmez.
Markette çok bunaltmıyor oğlumla gezmeyi sever eşim. Zaten bana dese ben anlayışlı olurum fakat dur dememe rağmen durmayıp bir de telefonumu açmaması beni çok kırdı
[/QUOTE Kusura bakmayin da olay basit.Adam cocukla ugrasmak istemiyolar.Buna sinirlenip tavir yapmis isin bahanesi
Psikoloji konusuna girmedim ben farkındaysanız.Ablam ben sakin biri degilim.. tam tersi haksizliga gelemem sebepsizce bana tavir yapan adami pisman ederim. Bu erkeklere yuz verip iyice tepemize cikarmamali. Ha daha sakin kadinlar vardir sen gibi, saygi duyarim. Ee yani nolmus kadin ceketink giydirmediyse? Adam giydirseydi eline mi yapisirdi? Kadinlar hep fazladan is yapiyorlar giklari cikmiyor ama erkekler su bardagi alip suraya koysunlar marifet belliyolar... boyle dusunuyorum diye psikolojimi bozuk ilan edecekseniz edin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?