- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Amazing family
-
Yapmayın hataya hatayla karşılık vermeyin. Çözüm olmazki bu zatenValla aklımdan geçti yapsam mı ki
Daha önceden de hep kendi hazırlardı bilmiyorumBilemedim o zaman:) bu dediklerinize bakınca mantıklı açıklama bulamıyor insan davranışına. Acaba markete götürüyorum zaten bari montunuda sen giydir gibi bir tribe mi girdi? Erkekler lütuf gibi görüyorda yaptıkları azıcık işi bile.
O kadar uzun boylu değil bana tepkisini kestiremiyorum daha önce hiç yapmadım. Kendisi de ilk kez yaptıŞimdi bu gazla çıkarsında eşin ne tepki verir , dövmesi sövmesi varmı arkadaşım
Hic bişey yapmam gelince konuşurum sakince hatta belki çocuğu parka vs götürmesini biraz dinlenmek istediğimi vs soyleyebilirdimKızlar hiç uzatmayacağım hala durumun şokunu atamadım üzerimden
Bugün ailecek markete gidecektik. Ben kendimi iyi hissetmediğim çok hasta olduğum için eşime büyük oğlumla gidebilirsiniz dedim hem bende kafamı dinlerim işlerimi yaşarım rahatça diye düşündüm. Büyük oğlum çok bunaltıyor çünkü . Neyse tamam dedi hazırlandı oğluma montunu giydirmeye çalıştım o an kaçtı giymedi. Genelde babası giydirir. Bende o giydirsin diye üstelemedim. Eşim oğluma sen niye montunu giymedin dedi ayakkabısını giyip kapıyı kapattı ben ilk başta şaka yapıyor sandım kapıyı açtım. Baktım asansöre binmiş Dur dedim kapatma tuşuna bastı umursamadı bile! Arıyorum açmıyor! Sinir küpüyüm cidden çok sinirlendim. Hadi gittin telefonunu neden açmıyorsun?! Kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama zaten hastayım küçük bebeğimde var dinlenirim biraz diyordum. Bana söylemeden nasıl programı iptal edip gidebilir (kaçar gibi)
Beynim dondu aklımdan kötü şeyler geçiyor. (Gelirse eve almamak gibi) Yanlış düşünüyorum muhtemelen ama çok sinir oldum. Bunun acısını nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. O kadar sinir bozucu bir hareketti ki oğlumu odasına yolladım direk ona patlamayayım diye
Evet ne düşünüyorsunuz. Böyle yapan kocaya ne yapardınız yerimde olsanız ?
Mesaj atayım diye düşündüm şey yazacaktım. Benim söylediğimin bir hükmü yoksa sende bundan sonra senin sözlerinin de bir hükmü yok bunu böyle bil diye saçma mı olurAynen öylede yapabilirsin ... Beni takmayanı ben hiç takmam
Çocuğu gezdirmekten kaçan bir adam olmadı hiç bu yaptığı hareket bana yapıldı buna takılıyorum ben mevzu çocuk değil yaniHic bişey yapmam gelince konuşurum sakince hatta belki çocuğu parka vs götürmesini biraz dinlenmek istediğimi vs soyleyebilirdim
Şimdi ufacık şeyden nasılsa huzursuzluk çıkarıyorlar işte .. dediğin saçma değilde bu konuya kullanma bunu daha büyüğünü yaparsa acıma derimMesaj atayım diye düşündüm şey yazacaktım. Benim söylediğimin bir hükmü yoksa sende bundan sonra senin sözlerinin de bir hükmü yok bunu böyle bil diye saçma mı olur
Ozaman bu seferlik konuş istersen madem ilk olduO kadar uzun boylu değil bana tepkisini kestiremiyorum daha önce hiç yapmadım. Kendisi de ilk kez yaptı
Benim anladığım çocukla alışverişe gitmek istememiş yani demek istediğim evet bende çocukla vakit gecirmeyi severim ama alışveriş yapmayı sevmem. Ben size dinlenme zamanı olmuşsun diye öyle bir fikir versin tabi gelince konuşun durumu o da aciklasin kendini niye yapmışÇocuğu gezdirmekten kaçan bir adam olmadı hiç bu yaptığı hareket bana yapıldı buna takılıyorum ben mevzu çocuk değil yani
Ya bu erkekler saka gbiKızlar hiç uzatmayacağım hala durumun şokunu atamadım üzerimden
Bugün ailecek markete gidecektik. Ben kendimi iyi hissetmediğim çok hasta olduğum için eşime büyük oğlumla gidebilirsiniz dedim hem bende kafamı dinlerim işlerimi yaşarım rahatça diye düşündüm. Büyük oğlum çok bunaltıyor çünkü . Neyse tamam dedi hazırlandı oğluma montunu giydirmeye çalıştım o an kaçtı giymedi. Genelde babası giydirir. Bende o giydirsin diye üstelemedim. Eşim oğluma sen niye montunu giymedin dedi ayakkabısını giyip kapıyı kapattı ben ilk başta şaka yapıyor sandım kapıyı açtım. Baktım asansöre binmiş Dur dedim kapatma tuşuna bastı umursamadı bile! Arıyorum açmıyor! Sinir küpüyüm cidden çok sinirlendim. Hadi gittin telefonunu neden açmıyorsun?! Kızlar ben mi abartıyorum bilmiyorum ama zaten hastayım küçük bebeğimde var dinlenirim biraz diyordum. Bana söylemeden nasıl programı iptal edip gidebilir (kaçar gibi)
Beynim dondu aklımdan kötü şeyler geçiyor. (Gelirse eve almamak gibi) Yanlış düşünüyorum muhtemelen ama çok sinir oldum. Bunun acısını nasıl çıkarabilirim bilmiyorum. O kadar sinir bozucu bir hareketti ki oğlumu odasına yolladım direk ona patlamayayım diye
Evet ne düşünüyorsunuz. Böyle yapan kocaya ne yapardınız yerimde olsanız ?
Geldi şimdi ofise gitmiş bilgisayarını almaya konuşmadım hiçOzaman bu seferlik konuş istersen madem ilk oldu
Sorun oğlumu götürmeden gitmesi değil bana zaman yaratır çoğu zaman sorun beni dinlemeyip arkasına telefonu açmamasıbenim esim markete cocukla gitmez. ama evden 40 kere de cikmasi gerekse cikar.
genelde çocuğu parka götürür getirir sonra eve gelir biraz oturur markete gider. belki esiniz de market isini halledeyim de öyle alip cikiyim çocuğu diye düşünmüştür.
hemen patlamak yerine ben cok yorgunum marketten geldin biliyorum ama yarim saatte olsa götür iyi değilim deyin bence
Sakin olun lütfen.Geldi şimdi ofise gitmiş bilgisayarını almaya konuşmadım hiç
Sorun oğlumu götürmeden gitmesi değil bana zaman yaratır çoğu zaman sorun beni dinlemeyip arkasına telefonu açmaması
Hadi şimdi markete de bakalım ne yapacakGeldi şimdi ofise gitmiş bilgisayarını almaya konuşmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?