Eşimin davranışı ve ben şok

Daha önceden de hep kendi hazırlardı bilmiyorum

Hic bişey yapmam gelince konuşurum sakince hatta belki çocuğu parka vs götürmesini biraz dinlenmek istediğimi vs soyleyebilirdim

Aynen öylede yapabilirsin ... Beni takmayanı ben hiç takmam
Mesaj atayım diye düşündüm şey yazacaktım. Benim söylediğimin bir hükmü yoksa sende bundan sonra senin sözlerinin de bir hükmü yok bunu böyle bil diye saçma mı olur

Hic bişey yapmam gelince konuşurum sakince hatta belki çocuğu parka vs götürmesini biraz dinlenmek istediğimi vs soyleyebilirdim
Çocuğu gezdirmekten kaçan bir adam olmadı hiç bu yaptığı hareket bana yapıldı buna takılıyorum ben mevzu çocuk değil yani

Mesaj atayım diye düşündüm şey yazacaktım. Benim söylediğimin bir hükmü yoksa sende bundan sonra senin sözlerinin de bir hükmü yok bunu böyle bil diye saçma mı olur
Şimdi ufacık şeyden nasılsa huzursuzluk çıkarıyorlar işte .. dediğin saçma değilde bu konuya kullanma bunu daha büyüğünü yaparsa acıma derim

Çocuğu gezdirmekten kaçan bir adam olmadı hiç bu yaptığı hareket bana yapıldı buna takılıyorum ben mevzu çocuk değil yani
Benim anladığım çocukla alışverişe gitmek istememiş yani demek istediğim evet bende çocukla vakit gecirmeyi severim ama alışveriş yapmayı sevmem. Ben size dinlenme zamanı olmuşsun diye öyle bir fikir versin tabi gelince konuşun durumu o da aciklasin kendini niye yapmış

Ya bu erkekler saka gbi benmkide kacıyor anca bebe uyutmuyor duye annesine gdelm dıyor onlar bakar dıyor habire b sorumluluk anada kalsın zaten

Sakin olun,elinizi,yüzünüzü soğuk suyla yıkayın ve camı açıp 8-10 defa derin nefes alıp,biraz içinizde tutun,sonra yavaşça verin.
Evden çıkıp gitmeyi,eşiniz ararsa açmamayı da aklınızdan bile geçirmeyin.
Ne olduğunu,eşinizin kafasından ne geçtiğini bilmiyorsunuz henüz.
Geldiğinde normal karşılayın,poşetleri boşaltıp yerleştirirken sakince neden böyle acele çıktığını sorun.
Fevri davranmaya gerek yok.
Hele misillemeye yapmaya hiç gerek yok.
Bu tutumlar çözüme ulaştırmadığı gibi olayı büyütebilir.

benim esim markete cocukla gitmez. ama evden 40 kere de cikmasi gerekse cikar.

genelde çocuğu parka götürür getirir sonra eve gelir biraz oturur markete gider. belki esiniz de market isini halledeyim de öyle alip cikiyim çocuğu diye düşünmüştür.

hemen patlamak yerine ben cok yorgunum marketten geldin biliyorum ama yarim saatte olsa götür iyi değilim deyin bence

Sorun oğlumu götürmeden gitmesi değil bana zaman yaratır çoğu zaman sorun beni dinlemeyip arkasına telefonu açmaması

Yaptığı çok ayıp cidden. O eve gelene kadar telefonunuzu açmayın bence de eve gelince de siz Ceketinizi alıp çıkın birşey demeden. Uzun bir yürüyüş yapın bir yerde kahve için sakinleşin. Eşiniz de o sırada evde düşünsün ne halt ettiğini. Sonra akşam döner soğuk ama sakin bir şekilde konuşursunuz

Sorun oğlumu götürmeden gitmesi değil bana zaman yaratır çoğu zaman sorun beni dinlemeyip arkasına telefonu açmaması

çocuğa sinirlendiyse giymiyo kaciyo diye belki ona ders vermek istemistir, belki sinirlenmistir. insaniz olabilir. siz de haklisiniz ama sakince bu sekilde rica etseniz konussaniz gereksiz bi gerginlik olmaz.

normalde yapmaz dediginiz için bosa tartismayin diye diyorum. hastasiniz zaten bide bunlarla moralinizi bozmayin. dinlenme fırsatı yakalamaya calisin sadece

Buraya bakıp gaza gelmeyin lütfen şunu yap bunu yap diyenlerin umrunda olmayacaksınız eşinizle restleşince. Adam ilk kez yaptı diyosunuz keşke markete giderken yanına vereceğinize markete gidip gel sonrada çocuklarla kafeye oyun alanlarına gidin hastayım biraz dinleneyim şeklinde bi öneri sunsaydınız. Zaten durmayan çocukla markete gitmek zulüm gibi bi şey. Ayrıca herkesim kötü zamanı olabilir olabilir ilk kez olmuş bi şey eve almamak çocukları alıp çıkmak falan çok saçma tepkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…