yani yanlış anlama ama hiç hayatında sen var mısın yok musun belli değil..bu nasıl evliliktir böyle..birlikte zaman geçirmeden..hep kaçak oynuyor.merhabalar,sizlerinde fikrinizi almak istedim.Hafta başından beri eşime son şanslarını veriyorum.Hatta allaha dua ettim allahım bunlar bir işaret olsun lütfen düzelsin bu adam dedim ama yok değişmeyen insan değişmiyor işte.
eşimle bir dönem ayrılma noktasına geldik düzelicem dedi ve son şans vermedim dememek için ona bu şansı tanıdım.az çok düzeldi ama yalnızlığım hiç geçmedi.eşim benimle hiç bir yere gelmez.haziranda 3 yıl olacak daha hiç bir arkadaş akraba düğününe birlikte gitmedik ben her yere yalnız giderim.hatta aileme bile.
neyse benim annem vefat etti bir babannem var.pazartesi akşamı için dedim ki bu akşam babanneme gidelim mi ne zamandır görmüyorum çok geldi içimden gitmek dedim.yok ben dinlenmek istiyorum sen istiyorsan git dedi.
ben her yere yalnız mı gidicem dedim , ne yaparsan yap yalnız git dedi.bende gitmedim o akşam kursum vardı.mesaj atmış canım sıkıldı çıkıyorum ben diye arkadaşına maç izlemeye gitti.ben bir yere gidelim dediğimde dinlenmek istiyorum diyen adam bu.
neyse madem sen arkadaşına gidiyorsun dedim aynı mahallede oturan bir arkadaşıma uğradım bende.maçı bitsinde aynı anda evde olalım diye 10 gibi mesaj attım ne zaman bitecek maç ne zaman evde olursun diye,
ben evdeyim dediinsan aramaz mı karısını 2-3 sokaka ötede bile olsam sonuçta gece olmuş altında araba var ne vardı benide alıp gelsek eve birlikte.
neyse salı akşamı yani dün ben yemekten sonra hadi sahile çıkalım hava çok güzel bugun dedim.benim canım istemiyor dedi.sonra bana bira içelim mi dedi yok istemiyorum dedim sevmem zaten çok.gitmiş 4 tane kocaman bira almış ben görmedim sonra mutfaga gidince gördüm 4 bira mı içtin dedim , evet sen içmedin ya onlarıda içtim dedi.sanki adama bana da al deyip içmemişim gibi.
bunuda geçiyorum bugüne geliyorum.iş yerinden arkadaşlarım davet etti iki çift birde biz olacaktık ,daha önceki davetlerine de türlü bahaneler uydurup gelmemişti ama ben yinede sorayım dedim.yaa dedi ben sana sabah söylicektim biz maç izlicez akşam arkadaşlarla sende kursa gideceksin ya ondan dedi.benim kurs 7 de bitiyor maç 21.45 te
bende sakin bir ses tonuyla zaten maç olmasada gelmezdin dedim.o da bilemem o zaman ki psikolojme bağlı dedi.
şimdi ben ne yapayım.vekaletim avukatta adam tek sözümü bekliyor.eski konularımdan da bakarsanız biraz fikir edinirsiniz.ne olur bana mantıklı birşeyler söyleyin.
çok şey mi istiyorum.evlenmeden öncede yalnızdım evlendim daha da yalnızım.
Ev içinde beraberken mutlu musunuz peki? Sevildiğinizi hissettiriyor mu? Sohbet edebiliyor musunuz, ortak eğlenceleriniz var mı?
Yoksa sadece 2 ev arkadaşı gibi misiniz?
merhaba missdance az önce geçmiş konularınızın hepsini olmasa da çoğunu okumaya çalıştım ancak sorunlarınız kronik gibi görünüyor dahası siz bu tür muameleleri haketmiyorsunuzdiye düşünüyorum sanırım henüz çocuğunuz yok bence bir an evvel kendinizi kurtarmaya bakın kardeşim maşallah öğretmenmişniniz güzel huzurlu bir hayat sürmek varken neden kendinize zehir edesiniz ki Allah hakkınızda hayırlısını versin benim naçizane fikrim bu
bir eviliği bitirmek kolay olmamalı ama böylede ömür geçme kisenin adına çok üzüldüm.sanki zorla evlendi bu adam seninle.niye bu kadar umursamaz olurki bir insan.aynı evin içinde 2 yabancı gibi!!
peki sen seviyor musun eşini?onsuz yapablirim diyor musun???
onsuz yaparım ,zaten herşeyi onsuz yapıyorum ki.kşamlaarı yatarken hep hadi yatalım diyorum yok ben gelmicem tv izlicem diyor.yatak olayımızda çok çok seyrek 3 hafta olmuştur herhalde.
ev içinde de ayrı takılıyoruz sürekli maç izliyor zaten.bana sormaz bile çat kanalı değiştirir.bende pcden yabancı dizi izlerim falan.sohbet hiç yok aramızda ciddi bir kültür farkı var,yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum.kendini geliştirme çabasıda yok en çok ona kızıyorum zaten.
bugune kadar eşime hiç şımaramadım ilk evlendiğimiz zamanlar bir kez denedim şımarmayı ağzımın payını aldım.napıyorsun sen öyle çocuk çocuk dedi kaldım.nazımı çekmez şevkat sıfır.olmuyor yani.
ortak yaptıgımız tek şey yemek yemek.
bu adam ne yapmaya çalışıyor?
hem gitme diye koluna çizik atıyor
hem umursamıyor kendi kendine takılıyor
valla canım Allah yardımcın olsun
sakın bir müddet çocuk yapma derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?