- 27 Nisan 2012
- 15.712
- 18.867
- 498
kızlar aslına bakarsanız evden onun gitmesini istiyorum bana bir tavsiyeniz var mı ne yapsam gider.bir keresinde benim düzenimi bozma sen nereye gitmek istiyorsan git dedi.
kızlar aslına bakarsanız evden onun gitmesini istiyorum bana bir tavsiyeniz var mı ne yapsam gider.bir keresinde benim düzenimi bozma sen nereye gitmek istiyorsan git dedi.
Ya bu adamda içki, kahve, at yarışı maşallah yok yok.
İlgi desen hiç yok.
Evli ama bekar gibi yaşıyor.
Bence seviyorsanız ve mücadele etmek istiyorsanız kendinizi tutun ve kısasa kısas yapın.
Mesela o gün içinde aramıyor mu, siz de aramayın.
O haber vermiyor mu, ne yapmıyorsa siz de aynen yapmayın.
Eğer bu umursamaz tavrı takınırsanız kendisine gelecektir.
Kaçan kovalanır psikolojisi.
Onsuz da olur hayat diyorsanız da ayrılın.
Ama bence bir denemeye değer.
onuda denedim sonuç yok daha da uzaklaştık.istiyor ki hep o pohpohlansın.ama kaç kez beni ittiğini biliyorum çok şimdi maç izliyorum yok karnım ağrıyor dur şimdi.kendi istedimi ama gelir hemen.bende aynılarını yaptım beni anlasın diye ama ben yapınca o yaptı o yapınca ben yaptım derken kısır bir döngü oluştu.
Sadece bunlardan bosanilir mi? Bence bosanilmaz.
ev içinde de ayrı takılıyoruz sürekli maç izliyor zaten.bana sormaz bile çat kanalı değiştirir.bende pcden yabancı dizi izlerim falan.sohbet hiç yok aramızda ciddi bir kültür farkı var,yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum.kendini geliştirme çabasıda yok en çok ona kızıyorum zaten.
bugune kadar eşime hiç şımaramadım ilk evlendiğimiz zamanlar bir kez denedim şımarmayı ağzımın payını aldım.napıyorsun sen öyle çocuk çocuk dedi kaldım.nazımı çekmez şevkat sıfır.olmuyor yani.
ortak yaptıgımız tek şey yemek yemek.
onsuz yaparım ,zaten herşeyi onsuz yapıyorum ki.kşamlaarı yatarken hep hadi yatalım diyorum yok ben gelmicem tv izlicem diyor.yatak olayımızda çok çok seyrek 3 hafta olmuştur herhalde.
Aynı aynı herşey aynı.. benimkinin maçı yok da interneti vardı..bir süre sonra çocuk olursa (ki yapmayın bence) onunla da tek başınıza ilgileneceksiniz.. ama hayatınıza renk gelecek bir süre eşinizin ilgisizliğini görmeyeceksiniz..
sonra benim gibi çocuğunuz buyuyup kendinizle ilgilenmeye başladıgınızda yeniden aynı şeyleri düşünmeye başlayacaksınız..
can çıkar huy çıkmaz ben bunu öğrendim artık..
he konumda bakarsanız eşimin değişme çabaları var ama ben bunun uzun vadede devamlı olacağını sanmıyorum..
Bu konunuzdaki anlattiklarinizda kumar var mi gormedim. Sadece bunlara dayanarak yorum yaptim. Eve gec geliyor arkadaslariyla zaman geciriyor diye bosanilmaz bence amà sizin farkli meseleleriniz de var. Bence zaten asil konu esinizin ya size sevgusi yok ya da baska seyler var. Allah yardimciniz olsun. Yine de bosanmak son caredir. Bizlere insaallah duzelir demek duser.daha ne yapması gerekiyor birde dayak mı atmalı.kumar var ev eşyalarını kırmak dökmek var küfür hakaret var,yalnızlıgım var.
zaten belirttim bence çocuk yapmayın..
ev içinde de ayrı takılıyoruz sürekli maç izliyor zaten.bana sormaz bile çat kanalı değiştirir.bende pcden yabancı dizi izlerim falan.sohbet hiç yok aramızda ciddi bir kültür farkı var,yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum.kendini geliştirme çabasıda yok en çok ona kızıyorum zaten.
bugune kadar eşime hiç şımaramadım ilk evlendiğimiz zamanlar bir kez denedim şımarmayı ağzımın payını aldım.napıyorsun sen öyle çocuk çocuk dedi kaldım.nazımı çekmez şevkat sıfır.olmuyor yani.
ortak yaptıgımız tek şey yemek yemek.
ikinci paragrafta kendimi gördüm tam bir odun işte aynı benimki. ben boşanmayacağım için kendi kendimi eğlendirmeye çalışıyorum. eşimden yana beklentim yok. yazdığından anladım ki sen beklenti içindesin. bekleme bence,daha mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?