• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin davranışları

çocuk yok zaten,dediğim gibi at yarışı iddaa ne arasan var.online oyunlara para veriyor falan.en son para kazanmış söylemiyor bana.

Eski konularına da baktım ama karşında ki insanın degismesi mümkün değil
Annesine bile küfür ettiğini, sana da etmenin normal olduğuna inanan garip bir zihniyet
Çocukta yokmuş neyseki
Ömrünü mü çürüteceksin böyle
Evlilik adına birsey yok, paylaşım yok, hosgoru yok.yok ta yok.neden birlikte bu yola çıkılıyor o zaman. Evliligin ne anlamı var ki
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsin.yolun açık olsun inş

az önce konuştum mutlu değilim benimle hiç ilgilenmiyorsun dedim sende benimle ilgilenmiyorsun dedi , bak dedim etrafımdaki çiftleri kıskanıyorum artık ne kadar ilgililer birbirlerine karşı dedim evet bende kıskanıyorum hepsinin çocugu var dedi.çocuğumuz olsa böyle olmazdı dedi

bende dedimki biz daha birlikte mutlu olmayı başaramıyoruz mutlu bir çocuk nasıl yetiştirebiliriz ki dedim.cevap yok.herşey benim suçummuş gibi konuuyor

defalarca ona evde kadın mutlu olursa herkes mutlu olur dedim sen bana biraz ilgi göstersen ben zaten seni elimin üstünde taşırdm dedim ama artık yoruldum bıraktım ne yapmak istiyorsan yapabilirsin dedim.

senden sevgi şevkat dilenir oldum.bana nefretle bakıyorsun dedim istemiyormusun sevmiyormusun artık dedim salak salak konuşma dedi.offfff

bu akşam babama gidicem ve onada mesajla söyliycem

az önce konuştum mutlu değilim benimle hiç ilgilenmiyorsun dedim sende benimle ilgilenmiyorsun dedi , bak dedim etrafımdaki çiftleri kıskanıyorum artık ne kadar ilgililer birbirlerine karşı dedim evet bende kıskanıyorum hepsinin çocugu var dedi.çocuğumuz olsa böyle olmazdı dedi

bende dedimki biz daha birlikte mutlu olmayı başaramıyoruz mutlu bir çocuk nasıl yetiştirebiliriz ki dedim.cevap yok.herşey benim suçummuş gibi konuuyor

defalarca ona evde kadın mutlu olursa herkes mutlu olur dedim sen bana biraz ilgi göstersen ben zaten seni elimin üstünde taşırdm dedim ama artık yoruldum bıraktım ne yapmak istiyorsan yapabilirsin dedim.

senden sevgi şevkat dilenir oldum.bana nefretle bakıyorsun dedim istemiyormusun sevmiyormusun artık dedim salak salak konuşma dedi.offfff

bunları yüzyüze mi konustunuz? bence düzelme ihtimali yok da yüzyüze bir daha konusun..mesajla olmaz..

kendi sanki cok akıllı mantıklı seyler söylemiş :S Hey Allahım ya

Ne yaparsan yap değişmiyorlar. Ya empati yapıp ona göre davranmayı bilmiyorlar ayda sevmeyi bilmiyorlar.
Eşime bana değer verdiğini gösterecek bir davranış,birşey söyle dedim,bana ne dese beğenirsiniz "ben çalışıyorum ya" ya işte olay bu.
Gerçektende çalışıyor başka hiç birşey yapmıyor.15 gün İstanbul dışında 15 gün de yanımıza geldiğinde çalışıyor. Maddi konularda yalanları,bilyoner,idda gibi oyunlar oynayıp paralar bitirmesini, hesap sorunca da kendi suçunu bilmesine rağmen bana sinirlenmesini çok güzel yapıyor. Bide güvenmeyiz banka hesaplarını kontrol etmek isteyince bana güvenmiyorsun demez mi ve güven kazanmak için de hiç bir şey yapmaması cabası.
Sevgi, ilgi,değer verdiğini gösterme olayı sıfırdır.bir gün bile demez ki şu arkadaşlarımıza,şu akrabalarımıza yada gel çocukları bırakıp beraber bişe yapalım filan demedi demeyecek de. O kadar dile getirdim ama yok düzelmiyorlar.
İşin var çocuğun yok fikrimde ayrılman en doğrusu. İnsan bir kere doğuyor.
Çocuklardan sebep çalışmıyorum ama çalışmayı artık düşünüyorum. İki çocuğumun olmasına rağmen maddi gücüm olsa bugün ayrılırım. Kimseden sevgi ilgi dilenmem en azından. Bide sevmeye çok seviyor ama böyle göstermemiyormuş. Hikaye işte. Bir bayanı ne mutlu eder bunu bilip yapsalar tüm aile mutlu olur ama yok işte.
Çok yazdım bende dertliyim,bizde bugün takıştık. 16 Şubat doğum günümdü kuru bir sarılıp doğum günümü kutlamasını bekledim ama o bile yok işte yok yok yok.

Sevgiler...

hala mesaj atmaktan bahsediyorsun kusura bakma....elle tutulur hiçbiryanı olmaya bir erkek görüyorum........evi terketmene dahi gerek yok istediği kadar ortalığı kırsın polis çağırırsın bir de ordan 6 ay uazklaştırma verirler.......sen evdeyken boşanma davanı aç.........ben de boşandım ...biz ezik gibi davrandığımızda bunu yapmaya hakları olduğunu düşünüyorlar.....eve sahip çıkan ama sevmediğim saymadığım bir kadını ben de bırakmak istemezdim niye bırakayım bedava hizmetçiyi
ben evden ayrılmadan boşanma davamı açmıştım......sinirlenip bağırdığıda da polisi aramaya yeltedim susmuştu......
biraz kararlı ol lütfen hiçbirşey yapamaz

o kadar umursamaz bir adam ki evi terk etsenizde fark etmez diye şüpheye düştüm...onun gözünde görünmez olmuşsunuz maalesef..

Avukata soyle isleme koysun dilekceyi, koca sifatliyada hicbisi soyleme, eline mahkeme celbi gecince apisip kalsin mal gibi. O onu aldigi an sende evde olsan, o zarf gelince hemen bi bavul hazirlarsin ona koyarsin kapinin onune. Madem hayatinda benim olmamin bi onemi yok, ozaman yokum, naş de kapiyi goster mala.

bence cesaretini topla.
ne köy olur ne kasaba
bu adam daha sorununuz olduğunu kabul etmiyor
nasıl çözüm bulsun

Bu evlilikten ne fayda goruyorsun ? Zordur muhakkak bosanmak ama deyermi tukettigin yillarina bu adam icin ?

hala söyleyemedim :( ne diyeceğimi nasıl söyleceğimi bilmiyorum

Çünkü hâlâ seviyorsun canım
seninle ne kadar benziyor durumumuz
allah yardımcımız olsun
kimse düzelmiyor bekleme sadece giden bizden gidiyor
Ben de hala sürüncemedeyim bilmiyorum ne olacak

Back
X